Wild Spirit online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Wild Spirit nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEz az ismertető azt a célt szolgálja, hogy minden fontos információt megtudjanak a játék Wild Spirit online nyerőgépről azok, akik ki szeretnék próbálni, és pénzt akarnak nyerni vele. Ez a játékgép a legjobb nyerőgépes játékok közé tartozik, ezért kár lenne kihagynia.De legelőször is készítenie kell egy Eurogrand felhasználói fiókot, ami egy egyszerű pár lépéses procedúra és csak pár percet vsz igénybe. A regisztrációhoz csak kattintson a fenti gombra.

Jelenleg a piacon a Eurogrand az egyik legjobb online kaszinó, ahol játszhat a Wild Spirit nyerőgéppel, és számos más Native American-témájú nyerőgépes játékkal hosszú órákon keresztül.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az ezen az oldalon található linkek egyike az Eurogrand kaszinó honlapjára kerül.
 • 2: Lépés: Végezze el a regisztrációt – adja meg a regisztráció elvégzéséhez szükséges adatokat.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Wild Spirit online nyerőgép fő jellemzői

Abban az esetben, ha egy Native American-témájú nyerőgéppel szeretné elütni az idejét, akkor ne keresgéljen tovább, ugyanis ez a játék pontosan egy ilyen típusú, és garantáljuk önnek, hogy elnyeri majd a tetszését! Abban az esetben ha nem rajong a Indians-témájú nyerőgépekért, akkor is érdemes egy esélyt adnia neki, mert könnyen meglehet, hogy szó szerint beleszeret. Első körben azért persze érdemes tisztában lennie a játékkal kapcsolatos alapvető információkkal. A Wild Spirit ismertetője pontosan erre a célra szolgál, ezért érdemes végigolvasnia.

 • Ami a téteket illeti, ha az éles játékmód mellett teszi le a voksát, és a játék Wild Spirit igazi pénzben opciót választja, akkor 0.01 € összegű téttel már el is kezdheti a játékot. Akadnak olyan felhasználók is, akik a letöltést részesítik előnyben, míg mások számára sokkal kényelmesebb, ha a Eurogrand weboldalán játszanak.
 • Annak ellenére, hogy komoly igény van a játékosok részéről a mobilos játékmód iránt, a Playtech egyelőre még nem készítette el a Wild Spirit mobil verzió változatát.
 • A játék elkezdése előtt szánjon némi időt a szabályok megismerésére is, ugyanis csak ezek birtokában hozhatja ki a legtöbbet a nyerőgépes játékból.
 • A Wild Spirit nyerőgépes játék esetében a maximálisan elérhető nyeremény 50000 érme vagy 100000 € összegű készpénz.
 • Meglepő módon a Wild Spirit RTP-je 91.97% közötti. Ez elsőre meglehet, hogy csalódást keltő lehet, viszont emiatt kár lenne kihagynia ezt a remek nyerőgépet, hiszen a Wild Spirit minden egyéb funkció tekintetében kiválónak mondható.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Wild Spirit nyerőgép jackpotja

Ez a Playtech nyerőgépes játék nem tartalmaz online nyerőgép jackpotokat.Így a Wild Spirit jackpot helyett viszont, rendelkezésre áll a Eagle szimbólum amivel hatalmas összegű nyereményeket érhet el, ugyanis a 500x-os nyereményszorzóval megszorozza a vonaltétjét.Ennek elérése érdekében érdemes a maximális 400 € összeggel játszania, amelynek köszönhetően 100000 € összegű nyereményeket szerezhet!Ennek köszönhetően hatalmas összegű nyereményekre tehet szert, ami bőségesen kárpótolja majd a jackpot hiányáért.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Az első lépések megtételére készül az online nyerőgépes játék világában? Olvassa el a játék Wild Spirit online igazi pénzben útmutatónkat!A Wild Spirit nyerőgép 20 payline vonalas kifizetéseket balról-jobbra nyújt abban az esetben, ha 2 db egyforma szimbólumot pörget ki.Az alapértelmezett tét általában nem megfelelő, ezért szánjon időt a tétje beállítására is és az érme értékre.Ha elégedett a beállításokkal, akkor csak kattintson a Spin gombra a játék elkezdéséhez.Mindenféleképpen olvassa el az instrukciókat a játék elkezdése előtt.Az instrukciók figyelembevételének révén még a bonyolultabb játékmenetű, profi játékosoknak is komoly kihívást jelentő nyerőgépekkel is megbirkózhat.Ha bármikor elakadna, igénybe veheti lépesenkénti útmutatót. Természetesen, ha további kérdései adódnának a játékszabályok menü bármikor a rendelkezésére áll.

1. Lépés: A Wild Spirit nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Segíteni szeretnénk önnek, hogy eldönthesse, hogy a nyerőgépes játék Wild Spirit online esetében a kifejezetten csak szórakozásra szolgáló ingyenes mód, vagy a igazi pénzes játékmód felel meg jobban az igényeinek.A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 10000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Wild Spirit igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétje mértékét

A Wild Spirit igazi pénzben játszva valódi adrenalinfröccs, ráadásul így mesés gazdagságra is szert tehet! A Playtech szerencsére lehetőséget biztosít a tétje mértékének tetszés szerint beállítására is. Ha úgy dönt játszhat a pörgetésenkénti minimális 0.01 € téttel, vagy ha nagyobb nyereményekre vágyik, akkor akár 400 € pörgetésenkénti tétben is játszhat.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.Ennél a Indians-játéknál érméket is lehet használ tétként.Ez a szórakoztató és egyszerű kialakítású nyerőgépes játék többféle beállítási lehetőséget biztosít önnek: például az érme értéket érménként beállíthatja 0.01 € – 2 € között, és a nyerővonalakénti érme számot 1 – 10 között.minél gyorsabban szeretné beállítani a tétjét a kívánt értékűre? Akkor csak kattintson a Bet Max gombra.

Step 3: Válassza ki a játékhoz a payline vonalak számát

Eljött az ideje annak, hogy a figyelmét most a nyerővonalak beállítására fordítsa.Minimálisan legalább egy kell a játékhoz.Amennyiben csak ennyi nyerővonalat aktivál, akkor a tétje csupán 0.01 € lesz, ez viszont negatív hatással lesz a nyerési esélyeire.Az az igazság, hogy akkor a legjobbak a nyerési esélyei, ha maximális számú, azaz mind a 20 nyerővonalat aktiválja.Tény, hogy ez esetben a játékhoz használt tétjének összege is megnő, a 0.2 € – 400 € közötti tétösszege a korábbi beállításaitól függ.Ugyanakkor rendkívül szerencsésnek kell lennie ahhoz, hogy csak azokat a nyerővonalakt válassza ki, amikkel aztán nyerni is fog.Miután mindennel megvan a Spin gombot megnyomva elindíthatja a játékot.A Wild Spirit nyerőgép egy turbó játékmód funkcióval is el van látva, amivel a 5 tárcsát gyorsabban pörgetheti a játék közben, emellett automatikus játékmód funkciója is van, amivel kényelmesen hátradőlve játszhat.Itt az ideje a pénznyerésnek és a szórakozásnak!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Kétségtelen tény, hogy a Wild Spirit egy remek nyerőgépes játék. Viszont a csakis a szabályai pontos ismerete révén lehet a legtöbb pénzt nyerni vele, ezért ezeket mindenféleképpen érdemes elolvasnia önnek is:

 • Ha kíváncsi a nyerőgép egyes szimbólumainak értékére, akkor azokat a kifizetési táblázatban találja meg, amit a főképernyőn lévő gombra kattintva érhet el
 • Kifizetések, nyeremények megszerzéséhez csak ki kell pörgetni a nyerőgép szimbólumai közül 2 db egyforma ikont – vagy többet –
 • A legtöbb nyerőgéphez hasonlóan a Wild Spirit esetében is eldönthetjük, hogy hány nyerővonalat akarunk használni a rendelkezésre álló 20 közül
 • Csak a korábban aktivált payline vonalakon kipörgett kombók nyújtanak kifizetése, és ezen szabály alól kizárólag a scatter ikonokkal elért nyeremények a kivételek
 • A nyerő vonalak fogadásai összeszorzódnak a soronkénti nyereménnyel
 • A nyerővonalakon az egyforma ikonoknak balaról jobbra kell lenniük az 1. tárcsától kezdődően , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • Az egy körön – pörgetésen – belül elért scatter és nyerővonal nyeremények értéke összeadódik
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a tárcsák számának tekintetében úgy döntött, hogy ezt az izgalmas játékmenetű nyerőgépet 5 tárcsával látja el, ami pont megfelelő a játék Indians témájához.A Wild Spirit nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az élvezetes nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.A Wild Spirit ikonjainak pontos értékével fontos tisztában lenni ahhoz, hogy bezsebelhessük az által nyújtott jókora összegű nyereményeket.A nyerőgép tárcsáin a játék során 10 különböző ikonnal találkozhatunk, amelyek véletlenszerűen jelennek meg, beleértve a vad szimbólumot és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Wild Spirit és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 20 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenieAki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Abnnaz az esetben, ha a maximálisnál kevesebb nyerővonallal akarunk játszani, akkor a Playtech fejlesztőinek köszönhetően ezt is megtehetjük, és használhatunk a játékhozegyetlena yes gombot megnyomva.Ezt viszont nem érdemes megtenni, hiszen így nagyon lecsökkennek a nyerési esélyeink.Emellet azt is érdemes észben tartani, hogy a Playtech a nyerő kombinációk szimbólumait balról jobbra sorrendben kell kipörgetni a Wild Spirit nyerőgép payline vonalain.A Wild Spirit nem csupán alapnyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert.

A főnyeremény szimbóluma

Akinek az a célja, hogy degeszre tömje a pénztárcáját készpénzzel nem árt, ha fokozott figyelmet szentel a nyerőgép Eagle szimbólumának is, ami a jackpot ikon szerepét tölti be a játékban.Ha feltűnik belőle a képernyőn 5 db, akkor a játékhoz használt vonaltétjét egy 500x szorzóval megnöveli a nyerőgép, és az így elért nyeremény egyből a belső egyenlegén landol.

Fontos tudnivalók az egyéb szimbólumokról

A Eagle szimbólum mellett a következő ikonok a video 10 db szimbólumot tartalmazó nyerőgépes játék egyéb értékes ikonjai, amelyekkel komoly összegű kifizetéseket érhet el:

 • A Drum szimbólum, ami a második legértékesebb a játékban igen magas kifizetéseket nyújt: a vonaltét 300x értékét
 • Az átlagos kifizetéseket nyújtó Ace ikonnal bezsebelhető nyeremény a játékhoz használt vonaltét 200x szorzata
 • A King, Queen, Jack és 9 ikon segítségével a vonaltét 100x értéke zsebelhető be nyereményként.

Bónusz szimbólumok

 • A Indian Chief szimbólum aktiválja a nyerőgép ingyenes pörgetések funkcióját
 • A Indian Chief szimbólum a bónusz funkciót aktiválja
 • A White Horse vad szimbólum
 • A Indian Girl és Indian Chief scatter ikon

A helyettesítő szimbólum

Elég egy pillantást vetni a Wild Spirit nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum- csak vessen egy pillantást a White Horse motívumára.A Native American-stílusú vad ikon bármikor képes a 10 sima szimbólum helyettesítésére ennek a video típusú nyerőgépes játéknak az esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 5000x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Scatter szimbólum: Indian Girl és Indian Chief

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Wild Spirit nyerőgépet: a scatter szimbóluma.Ezt a speciális ikont Indian Girl és Indian Chief szimbólumnak hívják.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Wild Spirit scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 20 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.Ha a szerencse istenasszonya önre mosolyog akkor 100x nyereményt szerezhet a scatter ikonokkal, de csakis akkor, ha 5 db jelenik meg belőle egyszerre a képernyőn.Erre a scatter ikonon kívül egyetlen más szimbólum sem képes.

Extra funkciók

Vegyük akkor át, hogy hogyan hozható ki a maximum ebből a kellemes kikapcsolódást nyújtó nyerőgépből.

Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések egy speciális funkció amelynek során a Wild Spirit nyerőgéppel ingyen játszhat, viszont igazi készpénzt nyerhet vele.A a Indian Chief szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetések bónusz funkciót.Ebben a bónusz játékmódban akár 27 ingyenes pörgetéshez is hozzájuthatunknyereményszorzóval is.

Extra bónusz játék

Ha az alapjáték során önre mosolyog Fortuna, akkor játszhat a Wild Spirit bónusz játékmódjában is.De ami a lényeg: jókora nyereményekkel is gazdagodhat!Ezt a funkciót a Indian Chief szimbólumok kipörgetésével lehet aktiválni.

Nyeremény duplázó szerencsejáték mód

A Gamble szerencsejáték funkcióval, ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor jelentős mértékben megnövelheti a Eurogrand egyenlegét. Ebben a játékmódban ugyanis többször is alkalma nyílik az utolsó körben elért nyeremény összegének megduplázására.Ha nem retten meg egy kis extra kockázat vállalástól, akkor két opció közül kell majd választania: a gomb, vagy a gomb megnyomásával.Ha szerencséje van, akkor a Wild Spirit megduplázza az aktuális nyereménye összegét.Viszont, ha elpártol tőlünk a szerencse, akkor búcsút inthetünk az előző körben megszerzett nyereménynek.A Wild Spirit nyerőgép szerencsejáték módját bármikor használhatjuk azt követően, ha sikerült a játék 20 payline vonala valamelyikén egy nyerő kombinációt összehoznunk.Ha szerencséje van, akkor 500 érmét, vagy 1000 € összegű készpénzt nyerhet ebben a játékmódban.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Igen, az!Ez egy video nyerőgép, ami kissé bonyolult grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Native American témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Játékon belüli hangeffektek

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Indians-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Wild Spirit annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Indians-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép felhasználóbarát kialakítású felületéhez.A nyerőgép némítás gombbal is fel van szerelve, így bármikor lehalkítható. Ugyanakkor emellett a video típusú hangerő szabályzó gombokkal is rendelkezik.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand platformján két lehetőség közül választhat, ha játszani szeretne: a játék Wild Spirit online, és a Wild Spirit letöltés opciós is az ön rendelkezésére áll.Mit kell ehhez tennie? Nos, csupán annyit, hogy létrehoz egy felhasználó fiókot. Majd ezután egyszerűen csak letölti a Eurogrand szoftver programot, ami ezt a 5-tárcsás online nyerőgépet is tartalmazza számos egyéb, izgalmas Playtech nyerőgép társaságábanés tetszése szerint bármikor játszhat velük.Gyorsanregisztráljon most a Eurogrand platformján,az alul lévő linkre kattintva, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Ezt követően semmi más dolga nincs, mit játszani és10000 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Hasznos információk a Playtech cégről:

Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Weboldal: https://www.playtech.com/
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Alapító: Teddy Sagi
Alapítva: 1999
Játszon most a Eurogrand oldalán  

GYIK szekció

Ha kérdései merültek fel a Wild Spirit nyerőgéppel kapcsolatban, akkor csak olvasson tovább!

Mi az RTP?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Wild Spirit nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.A 20 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Wild Spirit nyerőgép?

Kétségtelen, hogy ez a nyerőgép igazán szórakoztató, viszont sajnos csupán 91.97%-os Wild Spirit RTP rátája van, ami már-már nevetségesen alacsony.

Pénzkifizetési instrukciók

A Wild Spirit online nyerőgéppel megszerzett nyereményekhez rendkívül könnyen hozzájuthat.Az ön által elér összes nyeremény azonnali jóváírásra kerül a Eurogrand fiókja belső egyenlegén.Természetesen a pénzkivételhez ki kell először választania egy ön által preferált pénzkifizetési módot isés egyből hozzájuthat a nyereményéhez.Ha további információkra lenne szüksége, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot a Eurogrand ügyfélszolgálatával is.

A hitelkártyámat akarom használ a pénzkivételhez. Van erre lehetőségem?

MasterCard hitelkártyát ugyan nem használhat a Eurogrand esetében, viszont Visa kártyát igen.

A Paypal használata megengedett?

Nem, a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.A nyereményei kifizetéseit Neteller és Skrill révén is lebonyolíthatja.

Eurogrand Alkalmazás

Ha beleveti magát a játékba, akkor kihasználhatja a Wild Spirit nyerőgép összes fantasztikus funkcióját, és igen gyakori, átlagos mértékű nyereményeket szerezhet a Wild Spirit alkalmazás révén.Figyelmeztetés: A Eurogrand alkalmazás az egyetlen hivatalos applikáció a játékhoz, amely teljes mértékben ingyenes. Pont emiatt, soha ne fizessen sehol az alkalmazás letöltéséért.

Összefoglaló

Wild Spirit Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content