Silver Bullet online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Silver Bullet nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEz az ismertető azt a célt szolgálja, hogy minden fontos információt megtudjanak a játék Silver Bullet online nyerőgépről azok, akik ki szeretnék próbálni, és pénzt akarnak nyerni vele. Ez a játékgép a legjobb nyerőgépes játékok közé tartozik, ezért kár lenne kihagynia.Ahhoz, hogy játszhasson vele először is nyitnia kell egy új Eurogrand felhasználói fiókot. Csak kattintson a fenti gombra, ami egyből átirányítja a böngészőjét a regisztrációs oldalra.

A Eurogrand gey közismert, neves online casino, ahol a Playtech nyerőgépes játékok teljes kínálata megtalálható, mint például a Wild West témájú online nyerőgépek, amelyek közé sorolható ez a játékgép is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az ezen az oldalon található linkek egyike az Eurogrand kaszinó honlapjára kerül.
 • 2: Lépés: Készítsen egy új felhasználói fiókot. Ez pillanatokat alatt megvan – majd adja meg a regisztrációhoz szükséges összes információt.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Silver Bullet Online: Fő jellemzők

Valószínűleg sokakhoz hasonlóan ön is azért van itt, mert a Wild West-témájú nyerőgépekkel történő játék a kedvenc időtöltései közé tartozik. Már a legelején le kell azt szögeznünk, hogy a Playtech csapata rendkívül büszke erre a remekművére. Az online kaszinó játék káprázatos, csillogó 5 tárcsája láttán biztos, hogy azon a véleményen lesz, hogy ez a játékgép még abban az esetben is kifejezetten érdekesnek tűnik, ha ön nem igazán van oda a Cowboys-típusú nyerőgépekért. A Silver Bullet ismertetője révén az alapoktól kezdve, részletekbe menően megismerheti a nyerőgépet.

 • Ez egy 5 tárcsás nyerőgépes játék. Ez általában egy hagyományosnak mondható kialakítás a 9-vonalas Playtech játékoknál.
 • Amennyiben a játék Silver Bullet igazi pénzben opciót választja, akkor a játékhoz használható minimális tét 0.01 € összegű. Elég sokan vannak akik inkább a letölthető verziókat részesítik előnyben, ha nyerőgépes játékról van szó. Persze ha ön nem tartozik közéjük, akkor természetesen játszhat a nyerőgéppel közvetlenül a Eurogrand weboldalán is.
 • Jó hírrel szolgálhatunk önnek, ugyanis a Silver Bullet mobil verziója is a rendelkezésére áll, amivel a saját telefonján is játszhat a nyerőgéppel..
 • Érdemes alaposan áttanulmányozni a játékszabályokat, mivel ez egy eléggé összetett Playtech nyerőgép, aminek elkészítésénél a fejlesztő mindent megtett azért, hogy sokkal érdekesebb legyen, mint az alapszintű nyerőgépek.
 • Ha a Silver Bullet nyerőgépre teszi a voksát, akkor hatalmas profitra tehet szert a progresszív Silver Bullet jackpot segítségével.
 • A nyerőgép kifizetési rátája 96.84% közötti. Ha pontosan tisztában akar lenni vele, hogy mit jelent ez a jókora, százalékban megadott érték, akkor csak olvassa el a következő bekezdéseket.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Silver Bullet nyerőgép jackpotja

A Playtech által készített játékok általában különböző online jackpotokkal rendelkeznek.Megnyerve ezt a jókora nyereményt a gyakrolatban azt jelenti, hogy a játékos a jackpot utolsó megütése óta összegyült összes pénzt bezsebelheti, ami a Silver Bullet jackpot esetében minden képzeletet felülmúló lehet.

Anikor a jackpotot megütik, a jackpot nyereményalap visszaáll az eredeti kiindulási összegre.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet ismertető

Annak érdekében, hogy a játék Silver Bullet online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.A játék célja, hogy összehozzon minimum 1 egyforma szimbólumot, és a maximális számú 5 tárcsán az egymással megegyező szimbólumokból hozzon össze egy sorozatot both ways sorrendben.A játék elkezdése előtt el kell döntenie, hogy milyen tétében akar játszani. A beállító gombok érme értékhez a kényelmesen használható kezelőfelületen találhatók.Ezután kattintson a Spin gombra az 5 tárcsás nyerőgép tárcsáinak megpörgetéséhez.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Profi nyerőgépes játékosnak kell lennie, ha ezzel a nyerőgéppel akar játszani.Ez a leírás a nyerőgéppel való játékhoz szükséges instrukciók leegyszerűsített változata. Abban az esetben, ha további információkra volna szüksége csak vessen egy pillantás a játékszabályokra és az instrukciókra, amelyeket garantáltan hasznosnak fog majd találni.

1. Lépés: A Silver Bullet nyerőgéppel igazi pénzben érdemes játszanom?

Most el kell azt is döntenie, hogy a kezdőknek való, pénzbefizetés nélküli játékmód, vagy az igazi pénzes, játék Silver Bullet online opciót választva kíván játszani a nyerőgéppel.A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 50000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Silver Bullet igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Állítsa be a játéktét nagyságát

A Silver Bullet igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 45 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.A tétje beállítására használhatja a Bet Max és a Bet One gombot.

3. Lépés: Payline vonalak kiválasztása

Itt az ideje, hogy beállítsa a nyerővonalakat.A nyerőgéppel játszhat akár egy payline vonalat aktiválva is.Ebben az esetben a játékhoz használt tétje csupán 0.01 € lesz, azonban ezzel csökkenti a saját nyerési esélyeit is.Minden szempontból sokkal jobban jár ha az összes 9 payline vonalat aktiválja.Ez a tétjére is hatással lesz, ami így felmegy, a 0.09 € – 45 € közötti tétösszege a korábbi beállításaitól függ.Persze kizárólag csak a nyertes payline vonalakat előre kiválasztani szó szerint lehetetlen.Most, hogy mindent beállított csak a Spin gombra kell kattintania.A Silver Bullet nyerőgép egy turbó játékmód funkcióval is el van látva, amivel a 5 tárcsát gyorsabban pörgetheti a játék közben, emellett automatikus játékmód funkciója is van, amivel kényelmesen hátradőlve játszhat.Vesse bele magát az izgalmakba, pörgesse meg a Silver Bullet nyerőgép tárcsáit!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Kétségtelen tény, hogy a Silver Bullet egy remek nyerőgépes játék. Viszont a csakis a szabályai pontos ismerete révén lehet a legtöbb pénzt nyerni vele, ezért ezeket mindenféleképpen érdemes elolvasnia önnek is:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Legalább 1 db egyforma, ugyanazon a nyerővonalon kipörgetett szimbólummal lehet nyereményt elérni.
 • A játékhoz kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésre álló 9 payline vonal közül hány darabbal akarunk játszani
 • Kizárólag az aktív nyerővonalakon kipörgetett nyerő kombinációk kerülnek kifizetésre, és ez alól csak a scatter szimbólumok révén elért nyeremények képeznek kivételt
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • Ez a nyerőgép mindkét irányba fizet: az ikonok balról jobbra és jobbról balra is lehetnek a payline vonalakon. Egy a lényeg: a kombináció első ikonjának a legszélső tárcsán kell lennie, ezen szabály alól csak a scatter kivétel
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • A nyerővonal nyeremények hozzáadódnak a scatter nyereményekhez
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

A tárcsák számának eldöntésekor a Playtech fejlesztőit megszálhatta az ihlet, aminek hála, ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás játékfelületet kapott, ami tökéletesen ideális a Cowboys játéktémához.A Silver Bullet esetében az 5 tárcsa természetesen fentről lefele irányba forog. Ennek köszönhetően semmi nem zavarja a játékosokat, miközben játszanak ezzel az érdekes online nyerőgépes játékkalTermészetesen a játék megkezdése előtt nem árt, ha a Silver Bullet szimbólumaival is megismerkedünk, hiszen nekik köszönhetően lehet szép összegű nyereményeket elérni.A játékgép felhozatalában 12 különféle szimbóluma van, amelyek soraiban a vad és a scatter szimbólum is megtalálható.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak száma jelentős mértékben meghatározza, hogy átlagosan milyen gyakorisággal számíthatunk kifizetésekre a Playtech nyerőgépei esetében. A Silver Bullet nyerőgép 9 db nyerővonallal rendelkezik, amelyek segítségével megnyerhetjükAkkor van a legjobb esélyünk a nyerésre, ha a Silver Bullet nyerőgép összes payline vonalát aktiváljuk.Abnnaz az esetben, ha a maximálisnál kevesebb nyerővonallal akarunk játszani, akkor a Playtech fejlesztőinek köszönhetően ezt is megtehetjük, és használhatunk a játékhozegyetlenmikor megnyomod a yes gombot.Viszont, ha a nyerővonalak kikapcsolsa mellett dönt az ember, akkor azzal csökken az esélye, hogy megszerezi a Silver Bullet mesés összegű nyereményeit.A nyerőgép mindkét irányba fizet, így az ikonok balról jobbra, és jobbról balra is lehetnek egymás mellett a tárcsákon az 1. tárcsától kezdődően.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy 10 nyerővonalnál kevesebb van benne, kifejezetten jónak mondhatók.

Speciális főnyeremény ikon

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Gun Barrel szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Ha begyűjtünk belőle 5 db-ot akkor egyből az ölünkbe hullik a nyerőgép főnyereménye ami a payline vonal tétünk 10000x értéke.

További szimbólumok

A Playtech a speciális szimbólum mellett 12 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Gun Barrel szimbólumon kívül ez az érdekes nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Bomb szimbólum révén elérhető maximális nyeremény a vonaltét 500x értéke
 • Nem lehet panasz a Seven, Whiskey Bottle és Cowboy Hat szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezekkel a szimbólumokkal az elérhető kifizetés 200x nyerővonalanként
 • Little further down the line you’ll find the Wheel, Smoking Pipe és Horseshoe symbols, whose top payout is 150 times your bet per line
 • A Pile of Cash és Horse szimbólum nyújtja a legkisebb összegű nyereményeket: – 100x-osa nyerhető meg a vonalankénti tétnek.

Speciális szimbólumok

 • A Sheriff’s Badge vad ikon
 • A Revolver scatter szimbólum

Vad szimbólum

A Silver Bullet nyerőgépes játék vad szimbóluma könnyen beazonosítható- a szimbólumokat átböngészve igen könnyű kiszúrni a Sheriff’s Badge nevet viselő ikont.A Wild West-témájú video online nyerőgépes játékoknál a vad ikon az adott nyerőgép 12 szimbóluma bármelyikének képes a helyettesítésére is.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.

Scatter szimbólum

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Silver Bullet nyerőgépet: a scatter szimbóluma.A scatter-nek a fejlesztő a Revolver nevet adta.Az a különlegessége a Silver Bullet scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 9 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.A segítségével 100x – amennyiben mind az 5 tárcsán sikerül összehozni belőle egyet.A fentiek tudatában mindenki számára nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy ilyen spéci tulajdonságokkal kizárólag csak a nyerőgép scatter szimbóluma rendelkezik.

A Playtech által készített Silver Bullet egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Mivel egy video nyerőgép, ezért az a egyszerű kialakítású nyerőgépes játék hanghatásai és dizájn elemei is tökéletesen illenek a Wild West nyerőgép témához.

Hanghatások

Túl sok mindent nem tudunk elmondani a Silver Bullet nyerőgép hangeffektjeivel kapcsolatban. Egy az egyben hozzák azt a szintet, ami elvárható egy átlagosnak számító nyerőgépes játéktól.Érdemes azt is megjegyezni, hogy remek nyerőgép némítás gombbal is rendelkezik. Emellett egyéb hangbeállítási opciói is vannak.

Eurogrand Letöltés

Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Így bármikor belevetheti magát az online nyerőgépes játékok izgalmas világába.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemregisztráljon most a Eurogrand platformján,- az alul lévő gombra klikkelvemajd a Eurogrand letölés oldalára kell mennie. Mindezek után már bármikor megnyerhetiSilver Bullet maximális nyereményét – ami akár 50000 € is lehet.

Playtech Tények és Adatok

Létrehozva: 1999
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Specialitások: Játékok & szoftveres megoldások, Asztali gépes és mobilos játék, Platformfüggetlen menedzsment rendszer
Website: https://www.playtech.com/
Játszon most a Eurogrand oldalán  

GYIK szekció

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Silver Bullet nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

Az RTP tulajdonképpen nem más, mint az staitsztikai adatok alapján kiszámított százalékban megadott érték, ami a Silver Bullet nyerőgép, játékosok felé történő kifizetési arányát mutatja megPéldául a 9 payline vonalas online nyerőgépek átlagos RTP-je: 93% – 96% közötti.

A Silver Bullet RTP-je jónak, vagy rossznak számít?

Ha figyelembe vesszük, hogy a Silver Bullet RTP rátája 96.84%, akkor könnyen megállapítható, hogy video típusú nyerőgép nem csupán kellemes szórakozást nyújt, hanem ideális az extra profit szerzésre is.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményemhez?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Ezt követően csak azt kell eldöntenie, hogy milyen kifizetési módot szeretne használni a nyereményei felvételéhez,, és felveszi a nyereményét!Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

A hitelkártyámat is használhatom a kifizetések lebonyolításához?

A MasterCard tulajdonosokat figyelmeztetnünk kell, hogy a Eurogrand nem támogatja a Master Card pénzkivételi módot. A Visa típusú hitelkártyák viszont használhatók erre a célra is.

A Paypal használata megengedett?

Jelenleg sajnos nem érhető el a Eurogrand Paypal pénzkifizetési opció.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Silver Bullet Alkalmazás

Használja ki ön is a Silver Bullet nyújtotta előnyöket és szerezze meg a kisebb összegű, viszont igen gyakori nyereményeket a Silver Bullet alkalmazás révén.Figyelmeztetés: A Eurogrand alkalmazás az egyetlen hivatalos applikáció a játékhoz, amely teljes mértékben ingyenes. Pont emiatt, soha ne fizessen sehol az alkalmazás letöltéséért.

Összegzés

Silver Bullet Előnyök: Hátrányok:
Újra pörgetések:
Speciális funkciók:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Nyeremények:
Tapasztalat:
Mobil kompatibilitás:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content