Rocky online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Rocky nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEbből az ismertetőből mindent megtudhat a legjobb online nyerőgépes játékok fő funkcióiról, így ha ki szeretné próbálni a játék Rocky online nyerőgépet, akkor csak annyit kell tennie, hogy tovább olvas.Önnek semmi más nem kell tennie, csupán annyit, hogy nyit egy új felhasználói fiókot a Eurogrand oldalán a fenti gombra kattintva ami megnyitja a regisztrációs oldalt.

A Eurogrand online kaszinója a lehető legjobb hely ahhoz, hogy a játék Rocky online nyerőgéppel vagy más, Film-témájú izgalmas játékkal játsszon, amit biztos, hogy megtalál a Playtech nyerőgépes játékok között

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Keressen egy linket itt, és kattintson rá, hogy meglátogassa az Eurogrand Kaszinó honlapját.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Rocky Online: Fő jellemzők

Reméljük, hogy egy Film-témájú nyerőgépest játékot keres, ugyanis találtunk egy olyat az ön számára, ami garantáltan a kedvence lesz majd. Ha esetleg mégsem ilyen jelegű játékot keres, akkor is könnyen meglehet, hogy az ismertetőnket elolvasva hamarosan a Rocky-témájú nyerőgépek kedvelőinek táborába fog tartozni. Azonban mielőtt még jobban belemerülnénk a részletekbe, amelyeket a Rocky ismertetője tartalmaz, kezdjük először az alapoknál.

 • A Rocky nyerőgép 5 tárcsás setuppal rendelkezik. A nyerőgépes játékok legtöbbje páratlan számú tárcsával rendelkezik. A Playtech a nyerőgépeit nem több, mint 25 nyerővonallal látta el.
 • Annak ellenére, hogy komoly igény van a játékosok részéről a mobilos játékmód iránt, a Playtech egyelőre még nem készítette el a Rocky mobil verzió változatát.
 • A játék elkezdése előtt szánjon némi időt a szabályok megismerésére is, ugyanis csak ezek birtokában hozhatja ki a legtöbbet a nyerőgépes játékból.
 • Úgy zsebelheti be a legmagasabb összegű kifizetést ha megszerzi a 100000 érmés, vagy a 500000 € öszegű készpénz nyereményt.
 • Meglepő módon a Rocky RTP-je 95.02% közötti. Ez elsőre meglehet, hogy csalódást keltő lehet, viszont emiatt kár lenne kihagynia ezt a remek nyerőgépet, hiszen a Rocky minden egyéb funkció tekintetében kiválónak mondható.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Rocky nyerőgép jackpotja

Ennél a nyerőgépnél nem érdemes online nyerőgépes jackpotokat keresnie, mivel nem rendelkezik velük.A Rocky jackpot helyett, kipörgetve 5 db-ot a Apollo Creed szimbólumból jelentős mértékben megnövelheti a nyereményét ennél a Playtech nyerőgépnél a 1000x-os vonaltét nyereményszorzó segítségével. A kérdése csak az, hogy hogyan?Például minden pörgetésnél 1250 € összegű maximális téttel játszva 500000 € nyeremény érhető el.Ha ezt sikerül összehozni, akkor biztos, hogy nem bánkódik majd a jackpot hiánya miatt.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Összeállítotunk önnek egy útmutatót arra az esetre, ha bármilyen jellegű kérdése van a nyerőgépes játék Rocky online igazi pénzben játékmenete kapcsán.A Rocky nyerőgép 25 payline vonalas kifizetéseket balról-jobbra nyújt abban az esetben, ha db egyforma szimbólumot pörget ki.A játék elkezdése előtt el kell döntenie, hogy milyen tétében akar játszani. A beállító gombok érme értékhez a kényelmesen használható kezelőfelületen találhatók.Ez megnöveli a játékhoz használt tétjét, ugyanakkor az elérhető nyereménye összegét is. A játék elkezdéséhez, azaz az első pörgetéshez csak kattintson a Spin gombra.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Profi nyerőgépes játékosnak kell lennie, ha ezzel a nyerőgéppel akar játszani.Tekintse meg az alábbi, lépésenkénti részletes útmutatót. A játékszabályok világosak, így a segítségükkel ön is azon játékosok népes táborába tartozhat, akik napi szinten profitálnak a nyerőgépből.

1. Lépés: A Rocky nyerőgéppel igazi pénzben vagy ingyenesen játszak?

Az Rocky nyerőgépet a kezdőkének való, stresszmentes ingyenes módban, vagy az igazi pénzes játék Rocky online változatban szeretné kipróbálni?Ebben az esetben ez a bevezető kissé zavaróan hathat önre, ugyanis a Rocky nyerőgép nem rendelkezik ingyenes játékmóddal vagy demó játék opcióval. A Eurogrand játékgépei kifejezetten a valódi pénzben játszani kívánó nyerőgép rajongóknak készültek, ezért a cég nem akart a demó játékmód verzióval vesződni. Ami viszont a lényeg, hogy hatalmas nyereményeket szerezhet náluk 50000 € értékben nyerővonalaként ezért érdemes a Rocky igazi pénzben verzióval játszania, hiszen így mesés gazdagságra tehet szert!

2. Lépés: Állítsa be a tétje mértékét

A Rocky igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 1250 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Tartsa észben, hogy mutatós dizájnnal rendelkező kisebb értékű, de igen gyakori nyereményeket kínál, ezért ennek köszönhetően még kis tétben játszva is busás profitot hozhat a konyhára.Ennél a Rocky-témájú nyerőgépnél érméket is használhat a tétekhez.Ez a mutatós, szórakoztató és elbűvölő remek szórakozást nyújt és számos beállítási opciót kínál: a Rocky nyerőgépnél az érme értéket 0.01 € – 5 € között lehet beállítani érménként, míg az érmék számát nyerővonalaként 1 – 10 közötti számú érmére lehet beállítani .minél gyorsabban szeretné beállítani a tétjét a kívánt értékűre? Akkor csak kattintson a Bet Max gombra.

Step 3: Aktív nyerővonalak beállítása

Minimálisan legalább egy kell a játékhoz.Ha csak ennyi db nyerővonallal játszik akkor a tétje nagyon alacson lesz:0.01 €, viszont ezzel a nyerési esélyei is megcsappannak.Minden szempontból sokkal jobban jár ha az összes 25 payline vonalat aktiválja.Észre fogja venne, hogy a játék megemeli a tétje mértékét, a tét összege 0.25 € – 1250 € közötti lesz, az ön preferenciáinak függvényében.Kizárólag a nyertes payline vonalakat kiválasztani a lehetetlennel egyenlő feladat.Miután mindent lerendezett a Spin gombra kattintva kezdhet el játszani.Engedélyezze a turbó játékmódot ha gyorsabban akar játszania a Rocky 5 tárcsás nyerőgéppel vagy játsszon automatikus játékmódban.Vesse bele magát az izgalmakba, pörgesse meg a Rocky nyerőgép tárcsáit!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Az eddig is világos volt, hogy a Rocky egy rendkívül komplex, bonyolult online casino nyerőgép. Éppen ezért nagyon fontos, hogy teljes mértékben tisztában legyünk a játékszabályokkal, mielőtt belevágunk a mókába, és élesben tesszük próbára a tudásunk:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • A nyeremények megszerzése gyerekjáték: pörgesse meg a tárcsákat, és gyűjtsön be db egyforma ikont a nyerőgép szimbólumaiból
 • A legtöbb nyerőgéphez hasonlóan a Rocky esetében is eldönthetjük, hogy hány nyerővonalat akarunk használni a rendelkezésre álló 25 közül
 • Csak a payline vonalak mentén kipörgetett kombinációk érvényesek, azaz csakis azok adnak kifizetést, de a scatter ikonokra a nyerővonal szabály nem vonatkozik. A scatterek bárhol lehetnek a képernyőn
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • Az egymás melletti tárcsákon, balról jobbra sorrendben kipörgetett kombinációkat fizeti ki a nyerőgép a scatter szimbólumok viszont a tárcsapozíciójuktól függetlenül nyújtanak kifizetéseket
 • Bármely többszörös nyeremény, amely különböző nyerő vonalakon van, összeadódik
 • Ugyanazon a payline vonalon elért több nyeremény esetében csak a legmagasabb értékű kerül kifizetésre
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A tárcsák számának eldöntésekor a Playtech fejlesztőit megszálhatta az ihlet, aminek hála, ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás játékfelületet kapott, ami tökéletesen ideális a Rocky játéktémához.A Rocky nyerőgépnek az esetében 5 db tárcsa adott, amelyek a klasszikus módon, azaz lefelé forognak. Ennek köszönthetően, amikor az ember játszani kezd ezzel a pörgős játékmenetű nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmét.A Rocky ikonjainak pontos értékével fontos tisztában lenni ahhoz, hogy bezsebelhessük az által nyújtott jókora összegű nyereményeket.A játékgép felhozatalában 13 különféle szimbóluma van, amelyek soraiban a vad és a scatter szimbólum is megtalálható.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyeremények ebben a játékban Rocky nyerővonalai által kerülnek meghatározásra. Egy olyan spéci kombináció, ami egyforma ikonokból áll, lehetővé teszi, hogy megnyerjüka nyerőgép 500000 € összegű fényereményét.Aki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.De nem muszáj ránk hallgatnia, és bármikor dönthet úgy, hogy annyi vonallal játszik, amennyi megfelel önnek, mivel a Playtech ezt az opciót is a játékosok rendelkezésre bocsájtottaegyetlena yes gombot megnyomva.Ezt viszont nem javasoljuk, hiszen így jelentős mértékben csökkennek a főnyeremény megszerzésének esélyei.Ez a nyerőgép balról jobbra fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A játékosok körében él egy olyan tévhit, hogy a 25 payline vonalas játékok kisebb nyereményeket nyújtanak csak aminek viszont igencsak ellentmond ez video típusú nyerőgép, hiszen hatalmas profitra tehetünk szert vele.

Speciális főnyeremény ikon

Ha az ember minél nagyobb profitot akar szerezni, akkor nem árt, ha tudja, hogy a Playtech egy rendkívül magas értékű szimbólummal is ellátta a nyerőgépet: Apollo Creed – ami kb. azt tudja, mint a jackpot ikonok, így elég sok pénzt hozhat a konyhánkra.Ha feltűnik belőle a képernyőn 5 db, akkor a játékhoz használt vonaltétjét egy 1000x szorzóval megnöveli a nyerőgép, és az így elért nyeremény egyből a belső egyenlegén landol.Ha nem állunk hadilábon a szerencsével, akkor az 5 tárcsás nyerőgép bármely aktív nyerővonalán nyerhetünk 50000 € összegű nyereményet. Ehhez viszont az kell, hogy tétként 50 € összeget tegyünk fel a nyerőgéppel.

A nyerőgépes játék további szimbólumai

A Playtech a speciális szimbólum mellett 13 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Apollo Creed szimbólumon kívül ez az adrenalin szintnövelő nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Ivan Drago szimbólum, ami a második legértékesebb a játékban igen magas kifizetéseket nyújt: a vonaltét 800x értékét
 • Nem lehet panasz a Clubber Lang szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezzel a szimbólummal az elérhető kifizetés 500x nyerővonalanként
 • A Adrian és Paulie szimbólumok segítségével elérhető nyeremény a vonaltétje x 300, ami bár nem eget rengetően nagy összegű, de azért így is kifejezetten jónak mondható
 • A R szimbólummal elérhető nyeremény a vonaltét szorzó 250x értéke
 • A K und Y szimbólum révén a játékban – 100x-osa nyerhető meg a vonalankénti tétnek.

Bónusz szimbólumok

 • Ezzel a szimbólummal lehet aktiválni a nyerőgép ingyenes pörgetések funkcióját: Italian Stallion
 • A nyerőgép bónusz funkcióját a Boxing Gloves ikonnal lehet aktiválni
 • A Rocky vad ikon
 • A Italian Stallion és Boxing Gloves scatter ikon

A helyettesítő szimbólum

A Rocky vad szimbólumát egyből észre lehet venni- pontosan ugyanaz a neve, mint a játéknak: Rocky.A Film-témájú video online nyerőgépes játékoknál a vad ikon az adott nyerőgép 13 szimbóluma bármelyikének képes a helyettesítésére is.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.Ha sikerül egy csupa vad ikonokból álló nyerő kombót összehozni, akkor 10000x nyeremény érhető el abban az esetben, ha mind az 5 tárcsán van egy belőle.

Scatter szimbólum

Egy másik izgalmas szimbóluma a Rocky nyerőgépnek a scatter.Ez a szimbólum a Italian Stallion és Boxing Gloves néven található meg a nyerőgépes játék menüjében.Az a sajátossága a a Rocky scatter ikonnak, hogy nem muszáj a nyerőgép 25 nyerővonalát használni az esetében a nyerő kombók összehozásához. Ezért bárhol is landoljanak a scatter ikonok, megfelelő darabszám esetén mindenféleképpen kifizetést biztosítanak a játékosnak.A segítségével 100x – amennyiben mind az 5 tárcsán sikerül összehozni belőle egyet.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 13 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Speciális funkciók

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Rocky témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Ingyenes pörgetés fordulók

Az ingyenes pörgetések egy speciális funkció amelynek során a Rocky nyerőgéppel ingyen játszhat, viszont igazi készpénzt nyerhet vele.A a Italian Stallion szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetések bónusz funkciót.Némi szerencsével akár 25 ingyenes pörgetést szerezhetünknyereményszorzóval is.

A Knockout bónusz funkció

A Knockout bónusz játék egy rendkívül izgalmas kiegészítője a nyerőgépnek.De ami sokkal fontosabb: fantasztikus nyeremények szerezhetők vele!A Knockout bónusz játék kizárólag csak a Boxing Gloves szimbólumok kipörgetésével aktiválható.

Nyeremény duplázó szerencsejáték mód

Ez az extra funkció a Gamble nevet viseli és arra szolgál, hogy a Rocky nyerőgép alapjátékban megszerzett nyereményeket megduplázhassuk. Persze, ha nincs szerencsénk el is veszíthetjük őket.Csupán két opció közül lehet választani benne: a Red és a Black.Ha szerencsénk van, akkor a Rocky nyerőgép megduplázza az aktuális nyereményünk összegét.Viszont, ha rosszul tippel a szerencsejáték módban, akkor sajnos elbukja az előző körben szerzett nyereményét.Minden nyertes forduló után a Rocky lehetőséget kínál a játék folytatására.Ha szerencséje van, akkor 1000 érmét, vagy 5000 € összegű készpénzt nyerhet ebben a játékmódban.

A Rocky – az egy video nyerőgép?

Naná, hogy az!Ez egy video nyerőgép, ami látványos grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Film témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Hangeffektek

Önben is nosztalgikus hangulatot keltenek a klasszikus, igazi kaszinókra jellemző hangok? Nos, akkor a Rocky nyerőgép garantáltan elnyeri majd a tetszését, mivel klasszikus kaszinókra jellemző hangeffektekkel rendelkezik.Természetesen a Eurogrand bármikor igénybe vehetik a hangnémítás gombot, ha a Rocky hanghatásait zavarónak találják. Emellet ez a ultramodern nyerőgépes játék lehetőséget biztosít a felhasználók a hangerő tetszés szerinti beállítására is.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand weboldalán kétféle lehetőség biztosított önnek a játékhoz. Választhatja a játék Rocky online opciót, amivel flash verzióban játszhat a nyerőgéppel, de dönthet a Rocky letöltése mellett is.Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemregisztráljon most a Eurogrand platformján,az alul lévő gombra kattintva, majd fel kell keresnie a Eurogrand letöltés oldalát. Mindezek után már bármikor megnyerhetia 1000 x-osát az aktuális vonaltétjének.

A Playtech cégről:

Létrehozva: 1999
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Specialitások: Játékok & szoftveres megoldások, Asztali gépes és mobilos játék, Platformfüggetlen menedzsment rendszer
Website: https://www.playtech.com/
Játszon most a Eurogrand oldalán  

GYIK

Ha többet szeretne megtudnia a Eurogrand promócióiról vagy a Rocky nyerőgéppel történő sikeres játékhoz szükséges stratégiákról, akkor olvasson tovább!

Online nyerőgépes RTP – Tulajdonképpen mit is jelent ez?

Az RTP vagy más néven Return to Player, egy olyan kifizetési kvóta, amit a Rocky nyerőgép egy adott időszakra vonatkozó nyeremény kifizetéseinek figyelembevételével számítanak ki.A 25 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Milyen nagyságú a Rocky RTP rátája?

Egyvalamit biztos, hogy nem fog szeretni ebben a játékban, ami nem más, mint az által biztosított 95.02%-os Rocky RTP ráta.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményemhez?

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Ezután csak annyi a teendője, hogy kiválaszt egy önnek megfelelő kifizetési módot,, és felveszi a nyereményét!Ha további információkra lenne szüksége, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot a Eurogrand ügyfélszolgálatával is.

A hitelkártyámat is használhatom a kifizetések lebonyolításához?

Csak a MasterCard típusú hitelkártyák használhatók a pénzkivételekhez, a Visa kártyák használata nem támogatott.

Használhatok Paypal-t is?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Ha önnek úgy kényelmesebb, akkor akár Neteller-t vagy Skrill-t is használhat a pénzkivételhez.

Eurogrand Alkalmazás

A Rocky nyerőgéppel kellemes kikapcsolódásban lehet része és tisztességes nyereményeket is szerezhet a Rocky alkalmazás segítségével.Kérjük, tartsa észben, hogy kizárólag csak egyetlen ingyenes és hivatalos Eurogrand alkalmazás létezik, ezért azok az oldalak, amelyek pénzért kínálják átverések!

Rocky – Előnyök és hátrányok

Rocky Előnyök: Hátrányok:
Bónusz funkciók:
Tapasztalat:
Ingyenes pörgetések funkció:
Mobilos játék:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Készpénz kifizetés:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content