Panther Moon online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Panther Moon nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki akarja próbálni a játék Panther Moon online nyerőgépet, ami a legjobb online nyerőgépek táborába tartozik, akkor csak olvasson tovább, és mindent megtud vele kapcsolatban.Ahhoz, hogy játszhasson vele először is nyitnia kell egy új Eurogrand felhasználói fiókot. Csak kattintson a fenti gombra, ami egyből átirányítja a böngészőjét a regisztrációs oldalra.

A Eurogrand oldalán kipróbálhatja egyből a játék Panther Moon online nyerőgépet, és természetesen számos egyéb, különböző témájú online casino játékot is. Egészen biztos, hogy itt talál majd az ízlésének tökéletesen megfelelő nyerőgépeket. Többek között a következő témájú nyerőgépek közül választhat: Jungle, űrlényes, szuperhősös, filmes, mitológiai témájú stb.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Első lépésként kattintson rá a Play Now gombra.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Panther Moon online nyerőgép fő jellemzői

Abban az esetben, ha egy Jungle-témájú nyerőgéppel szeretné elütni az idejét, akkor ne keresgéljen tovább, ugyanis ez a játék pontosan egy ilyen típusú, és garantáljuk önnek, hogy elnyeri majd a tetszését! Abban az esetben ha nem rajong a Midnight Jungle-témájú nyerőgépekért, akkor is érdemes egy esélyt adnia neki, mert könnyen meglehet, hogy szó szerint beleszeret. Első körben azért persze érdemes tisztában lennie a játékkal kapcsolatos alapvető információkkal. A Panther Moon ismertetője pontosan erre a célra szolgál, ezért érdemes végigolvasnia.

 • Ez egy 5 tárcsás nyerőgépes játék. Ez általában egy hagyományosnak mondható kialakítás a 15-vonalas Playtech játékoknál.
 • Akár már 0.05 € vonalakénti tétében is játszhat a nyerőgéppel, a játék Panther Moon igazi pénzben opciónak köszönhetően. Természetesen dönthet úgy, hogy a játékot letölti a gépére és úgy játszik vele, valamint élhet az online játékmód lehetőségével is a Eurogrand weboldalát használva.
 • A Panther Moon mobil verziója révén bárhol, bármikor játszhat a nyerőgéppel.
 • Az egyedisége egyáltalán nem teszi bonyolulttá a nyerőgépet, mivel magától értetődő játékszabályai vannak.
 • Ha a nagy összegű nyereményekről van szó a Panther Moon nyerőgép esetében akkor 100000 érmére, vagy 100000 € in cash.
 • A Panther Moon RTP-je 95.17% közötti. Talán nem tűnik túl soknak, de ez ne vegye el a kedvét a játéktól. A soron következő bekezdésekben, részletesen elmagyarázzuk önnek, hogy a RTP pontosan mit is jelent a nyerőgépes játékok esetében.

 

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Panther Moon Jackpot

Ez esetleg meglepőnek tűnhet, de a Panther Moon nyerőgép nem rendelkezik online nyerőgépes jackpotokkal.De ettől függetlenül kár lenne kihagyni ezt a nyerőgépet – mivel rendelkezik egy Owl és Coyote ikonnal ami a Panther Moon jackpot kiváltására szolgál, ugyanis ez a játékra feltett vonaltétjét egy 750x nyeremény szorzóval spékeli meg.Abban az esetben, ha ön a maximális 150 € téttel játszik minden pörgetésénél, akkor némi szerencse árán akár 100000 € összegű nyereménnyel is gazdagodhat.Ennél jobban semmi más nem feledtethetné önnel a jackpot hiányát!.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Tippek a játékhoz

Annak érdekében, hogy a játék Panther Moon online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.A Panther Moon nyerőgép 15 payline vonalas kifizetéseket balról-jobbra nyújt abban az esetben, ha 2 db egyforma szimbólumot pörget ki.Mielőtt belevágna a játékba, állítsa be a tétét kiválasztva az érmék mennyiségét.Ez megnöveli a játékhoz használt tétjét, ugyanakkor az elérhető nyereménye összegét is. A játék elkezdéséhez, azaz az első pörgetéshez csak kattintson a Spin gombra.Ez a nyerőgépes játék meglehetősen egyszerű, így még ha kezdőnek számít is az online nyerőgépes játékok terén, akkor sem kell tartania tőle.Csak olvassa el alaposan a következő, lépésenkénti útmutatót és egyből minden világossá válik ön előttés olvassa el alaposan a játékszabályokat, mivel egyszerűek és világosak.

1. Lépés: A Panther Moon nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

A legfontosabb, hogy eldöntse, hogy csak szórakozásból akar játszani a nyerőgéppel ingyenes módban, vagy az éles játékmód mellett teszi le a voksát a játék Panther Moon online nyerőgép esetében.Általában elég nehéz döntls hoznim mert minden játéknak megvan a maga előnye. Viszont a Eurogrand nyerőgépnél nem érhető el más játékmód, csak a Panther Moon igazi pénzben opció. Ha szeretné megnyerni a maximális nyereményt, azaz 7500 € összeget vonalaként akkor ehhez élesben, igazi pénzes módban kell játszani a nyerőgéppel. Dehát végül is ez lenne a terv, vagy nem?!

2. Lépés: Állítsa be az önnek legjobban megfelelő tétet a játékhoz

A nyerőgépes játék Panther Moon igazi pénzben játszva igazán izgalmas. Természetesen a játékhoz használt tét teljes mértékben testre szabható, így olyan tétben játszhat, ami ön szerint leginkább megfelel a játék stratégiájának. A nyerőgéppel játszhat a minimális 0.05 € tétben, vagy akár a maximális 150 € tétben is.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.Ennél a Midnight Jungle-játéknál érméket is lehet használ tétként.Ez a menő de egyszerű kialakítású nyerőgépes játék lehetőséget biztosít az érme érték beállítására: 0.05 € – 1 € között, és az érmék számának beállítására is nyerővonalaként 1 – 10 között.A tét beállítása gyerekjáték és pofonegyszerű a Bet Max gombbal.

3. Lépés: Válassza ki a nyerővonalak számát

Most viszont itt az ideje, hogy a nyerővonalak beállítására is figyelmet fordítsunk.Minimálisan legalább egy kell a játékhoz.Amennyiben csak ennyi nyerővonalat aktivál, akkor a tétje csupán 0.05 € lesz, ez viszont negatív hatással lesz a nyerési esélyeire.Ha a legtöbbet akarja kihozni a játékból akkor aktiválja az összes, azaz mind a 15 payline vonalat.Észre fogja venne, hogy a játék megemeli a tétje mértékét, a tét összege 0.75 € – 150 € közötti lesz, az ön preferenciáinak függvényében.Kizárólag a nyertes payline vonalakat kiválasztani a lehetetlennel egyenlő feladat.Most, hogy mindezzel végzett a Spin gombbal elkezdheti a játékot.Ha fel akarja gyorsítani a 5 tárcsás, Panther Moon nyerőgép játékmenetét, akkor használja a turbó gombot, vagy használja az automatikus játékmód lehetőséget, amivel kényelmesebben játszhat.Most már minden készen áll arra, hogy elkezdje a játékot a Panther Moon nyerőgéppel!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Mint ahogyan arra már céloztunk korábban ez a nyerőgépes játék kezdők számára is ideális. Csak dőljön hátra és gyönyörködjön a grafikában miközben pörgeti a tárcsákat. A játék elkezdése előtt azért vessen egy pillantást a szabályaira is:

 • A kifizetési tábla, melyet megtalálsz a képernyődön, megmutatja a kifizetések részleteit
 • Ha sikerül egy körben 2 egyforma szimbólumot összehozni, akkor egyből nyereményhez jutunk, feltéve, hogy a szimbólumok egy aktív payline vonalon vannak
 • A nyerőgép rendelkezésre álló 15 payline vonalából annyit aktiválhat a játékhoz, amennyit jónak lát, viszont ne feledje, hogy minél többel játszik, annál jobbak a nyerési esélyei
 • Csak a játékos által korábban kiválasztott nyerővonalakon összehozott kombinációk biztosítanak kifizetéseket, viszont vagy egy kivételes eset is, ami nem más, mint a scatter szimbólumokkal elért nyeremények
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • A nyerő kombókban a szimbólumoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük az 1. tárcsától kiindulva, viszont a scatter szimbólumok bárhol lehetnek a képernyőn, így bármilyen pozícióban kifizetést adnak
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A scatter kifizetések és nyerő vonal nyeremények összeadódnak
 • A vad szimbólumos nyereményekhez is kapunk egy 2x nyereményszorzót, ami megnöveli az értéküket
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A tárcsák számának esetében, a fejlesztők ennél a szépen kidolgozott online nyerőgépnél az 5-tárcsás setup mellett döntöttek, ami pont megfelelő a Midnight Jungle témához.A Panther Moon nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az élvezetes nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.Fontos, hogy a Panther Moon szimbólumainak értékével és a játékban betöltött szerepükkel is tisztában legyünk, hiszen csakis így tehetünk szert a segítségükkel átlagos összegű, viszont igen gyakori nyereményekre.A játék menet során a nyerőgép tárcsáin 13 különféle ikon van, amelyek random módon jelennek meg, ami a vad és a scatter szimbólumokra is igaz.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Az úgynevezett payline vonalak olyan speciális vonalak, amelyek a nyerőgép 5 tárcsáján helyezkednek el. A rajtuk kipörgetett nyerő kombinációkkal tehetünk szert jókora kifizetésekre ennél a Playtech online kaszinó játéknál, ami összességében 15 payline vonallal rendelkezik, némi szerencse révén megnyerhetjüka nyerőgép 100000 € összegű fényereményét.Akkor van a legjobb esélyünk a nyerésre, ha a Panther Moon nyerőgép összes payline vonalát aktiváljuk.Abnnaz az esetben, ha a maximálisnál kevesebb nyerővonallal akarunk játszani, akkor a Playtech fejlesztőinek köszönhetően ezt is megtehetjük, és használhatunk a játékhozegyetlenmikor megnyomod a yes gombot.Ezt viszont nem érdemes megtenni, hiszen így nagyon lecsökkennek a nyerési esélyeink.Ez a nyerőgép balról jobbra fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A játék révén megszerezhető kisebb összegű, de igen gyakori nyeremények, amiket csupán 15 payline vonal segítségével érhetünk el, kimondottan jónak mondhatók.

Top nyeremény szimbólum

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Owl és Coyote szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Szerezzen 5 db-ot belőlük egy pörgetéssel, és egyből megnöveli a játék a belső egyenlegét a vonaltétje 750x értékével.

További szimbólumok

A Playtech a speciális szimbólum mellett 13 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Owl és Coyote szimbólumon kívül ez az érdekes nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Butterfly szimbólummal akár a vonaltétje 500x összegét is megnyerheti, ugyanis ez az ikon a Panther Moon nyerőgép második legértékesebb szimbóluma
 • Nem lehet panasz a Blue és Red Lotus Flowers szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezekkel a szimbólumokkal az elérhető kifizetés 250x nyerővonalanként
 • A Ace és King szimbólumokkal elérhető nyeremény nem kevesebb, mint a vonaltétje 150x összege
 • A Queen szimbólum – 125x-osa a vonaltétnek
 • Végezetül a Jack, 10 és 9 szimbólumról is érdemes említést tenni, amivel a 100x értékét nyerheti meg a vonalankénti tétjének.

Bónusz szimbólumok

 • A Black Panther vad ikon
 • A Full Moon scatter ikon

Joker

Elég egy pillantást vetni a Panther Moon nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum- ez az ikon a Black Panther felirattal van ellátva.A vad szimbólum a Panther Moon nyerőgép 13 különböző fajtájú szimbóluma mindegyikét helyettesítheti a játék 15 nyerővonalainak bármelyikén.Minden egyes alkalommal, amikor a Black Panther szimbólum benne van egy nyerő kombinációban, a nyeremény 2x nagyobb lesz.Csupa vad ikonból álló kombóval 10000x nyeremény érhető el. De persze ehhez mind az 5 tárcsán vad szimbólumnak is lennie kell valamelyik aktív payline vonalon.

A Scatter szimbólum: Full Moon

A következő rendkívül fontos szerepet betöltő szimbólum a Panther Moon nyerőgépnek a scatter ikon.A játék scatter ikonja a Full Moon névre hallgat.Az a különlegessége a Panther Moon scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 15 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.Ha a szerencse istenasszonya önre mosolyog akkor 500x nyereményt szerezhet a scatter ikonokkal, de csakis akkor, ha 5 db jelenik meg belőle egyszerre a képernyőn.A fő funkciója a a Full Moon scatter-nek a játék ingyenes pörgetések funkciójának aktiválása.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 13 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Bónusz funkciók

Vegyük akkor át, hogy hogyan hozható ki a maximum ebből a kellemes kikapcsolódást nyújtó nyerőgépből.

Ingyenes pörgetések funkció

Az ingyenes pörgetések játékmód a Panther Moon nyerőgép bónusz funkcióinak egyike ami lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen játszhassunk a Panther Moon nyerőgéppel, és természetesen ilyenkor is jókora készpénz nyeremények üthetik a markunkat.A Full Moon szimbólum ami egyébként a nyerőgép scatter ikonja is, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Ha ránk mosolyog a szerencse, akkor 15 ingyenes pörgetést kapunk.

Nyeremény duplázó szerencsejáték mód

A Gamble szerencsejáték funkcióval, ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor jelentős mértékben megnövelheti a Eurogrand egyenlegét. Ebben a játékmódban ugyanis többször is alkalma nyílik az utolsó körben elért nyeremény összegének megduplázására.Ha nem retten meg egy kis extra kockázat vállalástól, akkor két opció közül kell majd választania: a gomb, vagy a gomb megnyomásával.Garantáljuk önnek, hogyha nyer, akkor ez a 5-tárcsás nyerőgép biztos, hogy az egyik kedvence lesz.Amennyiben rosszul döntünk, akkor elveszítjük az utolsó pörgetésnél szerezett nyereményünket.Minden egyes alkalommal, amikor nyer ezzel nyerőgéppel, automatikusan részt vehet a következő körben is a Gamble duplázási játékmódjában. Viszont természetesen bármikor ki is szállhat belőle, ha úgy látja jónak.A maximális nyerési limit a szerencsejáték mód esetében 5000 érme. Aminek ennyi az értéke készpénzben: 5000 €.

A Playtech által készített Panther Moon egy video nyerőgép?

Naná, hogy az!Ez egy video nyerőgép, ami kissé bonyolult grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Jungle témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Hangeffektek

Ennek a Playtech nyerőgépnek az esetében, amely Midnight Jungle témájú, minden egyes játékelem tökéletesen kidolgozott, beleértve a hanghatásokat is. A nyerőgép főnyereményét képező 100000 € összeg hatására biztos, hogy idővel boldogan dúdoljuk majd magunkban a játék során hallható háttérzenét.Természetesen a Eurogrand bármikor igénybe vehetik a hangnémítás gombot, ha a Panther Moon hanghatásait zavarónak találják. Emellet ez a ultramodern nyerőgépes játék lehetőséget biztosít a felhasználók a hangerő tetszés szerinti beállítására is.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand weboldalán kétféle lehetőség biztosított önnek a játékhoz. Választhatja a játék Panther Moon online opciót, amivel flash verzióban játszhat a nyerőgéppel, de dönthet a Panther Moon letöltése mellett is.Csak egy felhasználói fiókot kell létrehozni az online casino oldalán a Eurogrand szoftver letöltéséhez. Így a Playtech játékok egyből elérhetővé válnak,. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne habozzon hát, hanemregisztráljon a Eurogrand oldalán,az alul lévő gombra kattintva, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzésére7500 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Playtech Tények és Adatok

Létrehozva: 1999
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Specialitások: Játékok & szoftveres megoldások, Asztali gépes és mobilos játék, Platformfüggetlen menedzsment rendszer
Website: https://www.playtech.com/
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakori kérdések és válaszok

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna a Panther Moon nyerőgéppel történő játék, vagy a Eurogrand kapcsán, akkor olvassa el az alábbiakat:

Mi az RTP?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Panther Moon nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.A 15 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Panther Moon nyerőgép?

Aki nagyot szeretne kaszálni, annak ez a 95.17%-os Panther Moon RTP rátával rendelkező online nyerőgép nem igazán felel meg, viszont némi szerencsével azért egész csinos összegű nyeremények érhetők el vele.

Nyeremények kifizetése

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Természetesen a pénzkivételhez ki kell először választania egy ön által preferált pénzkifizetési módot isés gyakorlatilag ezzel le is tudta a dolgot.Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Csak a MasterCard típusú hitelkártyák használhatók a pénzkivételekhez, a Visa kártyák használata nem támogatott.

A Paypal használata megengedett?

Nem, a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Panther Moon Alkalmazás

A Panther Moon nyerőgép összes előnyös tulajdonságát maximálisan kiaknázhatja, beleértve a kisebb összegű, de gyakori kifizetéseket a Panther Moon alkalmazás használatával.Figyelmeztetés: A Eurogrand alkalmazás az egyetlen hivatalos applikáció a játékhoz, amely teljes mértékben ingyenes. Pont emiatt, soha ne fizessen sehol az alkalmazás letöltéséért.

Konklúzió

Panther Moon Előnyök: Hátrányok:
Újra pörgetések:
Speciális funkciók:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Nyeremények:
Tapasztalat:
Mobil kompatibilitás:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content