Magical Stacks online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Magical Stacks nyerőgéppel a Eurogrand oldalánKíváncsi rá, hogyan nyerhet minél több pénzt a játék Magical Stacks online nyerőgéppel? Akkor olvassa el ez az ismertetőt, amiből mindent megtudhat a legjobb nyerőgépes játékok mesterfogásairól.Akkor jár a legjobban, ha készít egy új Eurogrand felhasználói fiókot a felül lévő gombra kattintva.

A Eurogrand a piacvezető online kaszinók egyike, ahol a Magical Stacks nyerőgép mellett, még számos különféle típusú Comics témájú nyerőgépes játékkal töltheti el kellemes kikapcsolódással az idejét.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Keressen egy linket itt, és kattintson rá, hogy meglátogassa az Eurogrand Kaszinó honlapját.
 • 2. Lépés: Kattintson rá a Join Now gombra a felhasználió fiókja létrehozásához. Adjon meg egy használni kívánt felhasználó nevet, az e-mail címét, egy jelszót.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Áttekintés

Egy remek Comics-témájú nyerőgépre vágyik? Akkor a Playtech által készített Anime online kaszinó játék pont önnek való. A Magical Stacks ismertetője, amennyiben végig olvassa biztos, hogy meggyőzi önt arról, hogy ennek a nyerőgépnek mindenféleképpen érdemes egy esélyt adnia. Az alábbiakban a játékkal kapcsolatos összes fontos információt, megtalálja, beleértve természetesen a nyerőgép alapvető jellemzőivel kapcsolatosakat is.

 • A játék Magical Stacks igazi pénzben játszva, akár már 0.01 € összegű vonalankénti tét esetén is fantasztikus izgalmakat kínál. Ráadásul ön döntheti el, hogy a Eurogrand weboldalán keresztül, vagy a játékot a saját számítógépére letöltve szeretne-e inkább játszani..
 • Ha telepíti a telefonjára a Magical Stacks mobil verzió változatát, akkor valószínűleg sokkal gyakrabban fel kell majd töltenie a mobilja aksiját.
 • Remélhetőleg ön szereti az összetettebb, bonyolultabb játékszabályokkal rendelkező nyerőgépeket, mivel ez egy kifejezetten komplex online kaszinó játék.
 • Ha a Magical Stacks nyerőgépre teszi a voksát, akkor hatalmas profitra tehet szert 25000 € összegű készpénz formájában.
 • A Magical Stacks RTP-je 95.03% közötti. Talán nem tűnik túl soknak, de ez ne vegye el a kedvét a játéktól. A soron következő bekezdésekben, részletesen elmagyarázzuk önnek, hogy a RTP pontosan mit is jelent a nyerőgépes játékok esetében.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Magical Stacks nyerőgép jackpotja

Valamilyen oknál fogva a Magical Stacks nyerőgép nincs ellátva online nyerőgépes jackpotokkal.De ettől függetlenül kár lenne kihagyni ezt a nyerőgépet – mivel rendelkezik egy 777 ikonnal ami a Magical Stacks jackpot kiváltására szolgál, ugyanis ez a játékra feltett vonaltétjét egy 250x nyeremény szorzóval spékeli meg.Ennek elérése érdekében érdemes a maximális 10 € összeggel játszania, amelynek köszönhetően 25000 € összegű nyereményeket szerezhet!Remélhetőleg ennek köszönhetően valamennyire azért kompenzálva lesz a jackpot hiánya.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet ismertető

A játék Magical Stacks online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.A nyerőgép abban az esetben biztosít nyeremény kifizetéseket ha db egymással megegyező szimbólumot sikerül az 5 tárcsán kipörgetni egy sorban, azaz egy nyerővonalon balról-jobbra sorrendben.Mielőtt belevágna a játékba, állítsa be a tétét a tét gombot használva értékének beállítását.A magasabbra állított értékek az összes nyereményt megnövelik. Vágjon bele, és nyomja meg a Spin gombot.A játék elkezdése előtt érdemes alaposan áttanulmányoznia a játékszabályokat és az egyéb fontos tudnivalókat.Az instrukciók figyelembevételének révén még a bonyolultabb játékmenetű, profi játékosoknak is komoly kihívást jelentő nyerőgépekkel is megbirkózhat.Kövesse a lépésenkénti instrukciókat, és olvassa át alaposan a szabályokat mivel minden részletre kiterjedően lettek leírva.

1. Lépés: A Magical Stacks nyerőgéppel igazi pénzben érdemes játszanom?

Döntse el, hogy melyik játékmódot kívánja igénybe venni a nyerőgépnél: az ingyenes változatot, vagy a játék Magical Stacks online készpénzes játékmódot.A Magical Stacks nyerőgép nem rendelkezik és nem is lesz felvértezve ingyenes játékmóddal. A Eurogrand pontosan tisztában van azzal, hogy nyerőgépes játékok rajongói mit akarnak – nagy tétben játszva, még a 125 € vonalankénti nyereménynél is nagyobb összeget nyerni, egy hatalmas összegű maximalizált nyereményt szerezni, amit a Eurogrand biztosít is számukra, így ez a tény, könnyen elfeledteti az emberre az ingyenes játékmód hiányát, és a Magical Stacks igazi pénzben játékmódra koncentrálhat.

2. Lépés: Állítsa be az önnek legjobban megfelelő tétet a játékhoz

A Magical Stacks igazi pénzben játszva valódi adrenalinfröccs, ráadásul így mesés gazdagságra is szert tehet! A Playtech szerencsére lehetőséget biztosít a tétje mértékének tetszés szerint beállítására is. Ha úgy dönt játszhat a pörgetésenkénti minimális 0.01 € téttel, vagy ha nagyobb nyereményekre vágyik, akkor akár 10 € pörgetésenkénti tétben is játszhat.Figyelembe véve, hogy ez a mutatós dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.A tétje beállítására használhatja a Bet Max gombot.Ha túl alacsonynak, vagy túlságosan húzósnak érzi a tétjét, akkor a tét nagyság/érték gombbal még precízebben belőheti.

Step 3: Válassza ki a játékhoz a payline vonalak számát

Itt az ideje, hogy beállítsa a nyerővonalakat.A játékohoz minimum egy aktív payline vonal szükséges.Ha emellett dönt, akkor alacsonyabb lesz a tétje – azaz 0.01 € összegű, viszont így nem lesznek olyan jók a nyerési esélyei.Ha maximális nyerési eséllyel akar játszani, aktiválja mind a 20 payline vonalat.Persze ezzel azért valamennyire a tétjének az összege is megnő, a tét összege 0.2 € – 10 € közötti lesz, az ön preferenciáinak függvényében.Az igazat megvallva senki sem annyira profi, hogy kizárólag csak azokat a payline vonalakat válassz ki, amiken nyerni fog majd.Most, hogy mindent beállított csak a Spin gombra kell kattintania.A Magical Stacks nyerőgépnél arra is van mód, hogy felgyorsítja a játékot a turbó opciót választva, és használhatja a kényelmes játékot biztosító automatikus játék opciót is.Felkészülni… vigyázz… kész…RAJT!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Magical Stacks nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Ha sikerül egy pörgetéssel azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A legtöbb nyerőgéphez hasonlóan a Magical Stacks esetében is eldönthetjük, hogy hány nyerővonalat akarunk használni a rendelkezésre álló 20 közül
 • Kizárólag az aktív nyerővonalakon kipörgetett nyerő kombinációk kerülnek kifizetésre, és ez alól csak a scatter szimbólumok révén elért nyeremények képeznek kivételt
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • A nyerővonalakon az egyforma ikonoknak balaról jobbra kell lenniük az 1. tárcsától kezdődően , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A nyerővonal nyeremények hozzáadódnak a scatter nyereményekhez
 • A játék szoftver vagy hardver meghibásodása esetén, minden a hiba által érintett nyeremény és kifizetés semmisnek tekintendő, és az abban érintett tétek visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Anime témához is.A Magical Stacks esetében az 5 tárcsa természetesen fentről lefele irányba forog. Ennek köszönhetően semmi nem zavarja a játékosokat, miközben játszanak ezzel az érdekes online nyerőgépes játékkalA Magical Stacks ikonjainak pontos értékével fontos tisztában lenni ahhoz, hogy bezsebelhessük az által nyújtott jókora összegű nyereményeket.A nyerőgép tárcsáin a 14 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.Plusz van még egy speciális szimbólum is a játékban, amivel extra nyereményeket lehet szerezni: Golden Medallion.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyeremények ebben a játékban Magical Stacks nyerővonalai által kerülnek meghatározásra. Egy olyan spéci kombináció, ami egyforma ikonokból áll, lehetővé teszi, hogy megnyerjüka nyerőgép 25000 € összegű fényereményét.Aki már játszott online nyerőgépes játékkal, az tökéletesen tisztában van azzal a ténnyel, hogy minél több nyerővonalon játszik, annál nagyobb a nyerési esélye.egyetlenis beállíthatunk a játékhoz a yes gombbal.Viszont, ha a nyerővonalak kikapcsolsa mellett dönt az ember, akkor azzal csökken az esélye, hogy megszerezi a Magical Stacks mesés összegű nyereményeit.A Magical Stacks nyerőgép esetében a rendelkezésre álló 20 nyerővonalon az ikonokatbalról jobbra sorrendben kell kipörgetni.Ha Fortuna kegyeibe fogad minket, akkor a segítségükkel közepes összegű, de gyakori nyereményekre tehetünk szert. Ugyanakkor a 20 nyerővonal révén, akár még a legmerészebb álmaink is valóra válhatnak.

A maximális nyereményt biztosító szimbólum

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép 777 szimbólumából, ami kb. azt tudja, amit a jackpot szimbólumok.Szerezzen 5 db-ot belőlük egy pörgetéssel, és egyből megnöveli a játék a belső egyenlegét a vonaltétje 250x értékével.A speciális szimbólummal elérhető nyeremény 125 € összegű vonalnyeremény lehet akkor, ha a játék összes 20 nyerővonalát aktiválva játszunk a maximális 0.5 € vonalakénti téttel.

Egyéb szimbólumok

Természetesen a Playtech a speciális szimbólum mellett, további 14 szimbólummal is ellátta a nyerőgépes játékot. A legértékesebb 777 szimbólumot már alaposan kiveséztük, így most vegyük sorba a játékgép további szimbólumait a legjobb kifizetést garantálótól a legalacsonyabb összegű kifizetéseket nyújtóig:

 • A Bell szimbólum a vonaltét 100x értékét nyújtja kifizetésként
 • Nem lehet panasz a Bar szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezzel a szimbólummal az elérhető kifizetés 80x nyerővonalanként
 • A Watermelon és Cherry szimbólumok segítségével 40x-osa a vonaltétjének
 • A Ace és King szimbólum esetében a vonaltétje 30x értéke nyerhető meg
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Queen és Jack szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 20 szerezhető meg

Bónusz szimbólumok

 • A Anime Girls vad szimbólum
 • A White Cat scatter ikon

Vad szimbólum

Elég egy pillantást vetni a Magical Stacks nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum- csak vessen egy pillantást a Anime Girls motívumára.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Magical Stacks nyerőgép 14 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 500x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Scatter szimbólum: White Cat

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Magical Stacks nyerőgépet: a scatter szimbóluma.Ez a speciális ikon a White Cat nevet viseli.Az az érdekessége a a Magical Stacks scatter szimbólumnak, hogy bármilyen tárcsa pozícióba kipörgetve nyerő kombót lehet összehozni vele, így nem kötődik szorosan a nyerőgép 20 nyerővonalához, ami viszont a hagyományos szimbólumokról nem mondható el.Ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor ezzel az ikonnal akár 50x nyereményt is elérhet, amennyiben (reel) tárcsán sikerül kipörgetni egy megfelelő nyerő kombinációt belőle.A többfunkciós White Cat scatter az ingyenes pörgetések játékmódot is aktiválja.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 14 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Extra funkciók

Az alábbiakban bemutatjuk önnek a bónusz funkciókat.

Ingyenes pörgetés fordulók

A Super Magical névre keresztelt játékmód a Magical Stacks nyerőgép ingyenes pörgetések funkciója ami lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen játszhassunk a Magical Stacks nyerőgéppel, és természetesen ilyenkor is jókora készpénz nyeremények üthetik a markunkat.A White Cat szimbólum, ami a scatter szerepét is betölti a Magical Stacks nyerőgépnél, aktiválja az ingyenes pörgetések bónusz funkciót.Az ingyenes bónusz játékmód újra aktiválására akár 10 alkalommal is lehetőségünk nyílik..

Ez a 5-tárcsás játékgép egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Video nyerőgépként ez a Playtech játékgép remek grafikával és nagyszerű hanghatásokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen passzolnak a játék Comics témájához.

A játék hanghatásai

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Anime-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Magical Stacks annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Anime-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép interaktív dizájnjához.Amennyiben úgy szeretne harcba indulni 25000 € összegért, hogy eközben semmi ne vonhassa el a figyelmét, akkor csak használja a Magical Stacks némítás gombját vagy állítsa be a hangerőt a kívánt szintre.

Eurogrand Szoftver

Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Majd miután, ha végzett mindezzel egyből játszhat a Magical Stacks online nyerőgéppel is.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemkészítsen egy Eurogrand felhasználói fiókot,- az alul lévő gombra klikkelve, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Ezt követően semmi más dolga nincs, mit játszani és125 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Playtech Tények és Adatok

Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Weboldal: https://www.playtech.com/
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Alapító: Teddy Sagi
Alapítva: 1999
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Kérdések és válaszok

Ha többet szeretne megtudnia a Eurogrand promócióiról vagy a Magical Stacks nyerőgéppel történő sikeres játékhoz szükséges stratégiákról, akkor olvasson tovább!

Mi a jelentősége a nyerőgépes játékok RTP-jének?

Az RTP vagy más néven Return to Player, egy olyan kifizetési kvóta, amit a Magical Stacks nyerőgép egy adott időszakra vonatkozó nyeremény kifizetéseinek figyelembevételével számítanak ki.A 20 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

A Magical Stacks RTP-je jónak, vagy rossznak számít?

Ez a nyerőgép kifejezetten kellemes kikapcsolódást nyújt, bár a 95.03%-os Magical Stacks RTP rátája azért sokat levon az értékéből.

Pénzt szeretnék kivenni. Hogyan tehetem ezt meg?

Ha önre mosolygott Fortuna, akkor igen könnyen felveheti a megszerzett nyereményeit.Az ön által elér összes nyeremény azonnali jóváírásra kerül a Eurogrand fiókja belső egyenlegén.Ezt követően csak azt kell eldöntenie, hogy milyen kifizetési módot szeretne használni a nyereményei felvételéhez,, ami szó szerint gyerekjáték.Természetesen a Eurogrand ügyfélszolgálatához is bármikor fordulhat a kifizetési limitekre vonatkozó információért.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

Paypal számlával is rendelkezem. Használhatom azt is a pénzkifizetésekhez?

Jelenleg sajnos nem érhető el a Eurogrand Paypal pénzkifizetési opció.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Magical Stacks Mobil Alkalmazás

Használja ki ön is a Magical Stacks nyújtotta előnyöket és szerezze meg a kisebb összegű, viszont igen gyakori nyereményeket a Magical Stacks alkalmazás révén.Kérjük, vegye figyelembe, hogy csakis egyetlen hivatalos és teljes mértékben ingyenes Eurogrand alkalmazás létezik, ezért soha ne töltse le pénzért az applikációt kétes hátterű weboldalakról.

Összegzés

Magical Stacks Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content