Jungle Trouble online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Jungle Trouble nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEz az ismertető azt a célt szolgálja, hogy minden fontos információt megtudjanak a játék Jungle Trouble online nyerőgépről azok, akik ki szeretnék próbálni, és pénzt akarnak nyerni vele. Ez a játékgép a legjobb nyerőgépes játékok közé tartozik, ezért kár lenne kihagynia.Először is regisztrálni kell to Eurogrand, ami csak pár percet vesz igénybe. Ezt a fenti gombra kattintva el is végezheti.

Jelenleg a piacon a Eurogrand az egyik legjobb online kaszinó, ahol játszhat a Jungle Trouble nyerőgéppel, és számos más Jungle-témájú nyerőgépes játékkal hosszú órákon keresztül.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Kattintson ide, hogy az Eurogrand Kaszinó honlapjára lépjen.
 • 2. Lépés: Mindezek után keresse meg a Join Now gombot és kattintson rá. Ez átviszi a regisztrációs részre, ahol meg kell adnia egy felhasználói nevet, az e-mail címét és egy használni kívánt jelszót is..

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Áttekintés

Egy kellemes kikapcsolódást és jó profitot nyújtó Jungle-témájú nyerőgépre vágyik? Akkor a Playtech által készített Cartoon nyerőgépet kár lenne kihagynia! A Jungle Trouble leírása minden fontos információt tartalmaz a játékról, és természetesen az is kiderül belőle, hogy mi teszi ezt az online játékgépet átlagon felülivé. Az alábbiakban egy pontos és részletes ismertető olvashat el, amely az alaptoktól kiindulva mutatja be a nyerőgépet.

 • Ahhoz, hogy a nyerőgéppel élesben, vagyis a játék Jungle Trouble igazi pénzben módban játszhasson, csupán 0.15 € összegű tét szükséges. Ezt megteheti úgy is, hogy letölti a játékot, vagy ellátogat a Eurogrand weboldalára.
 • A nyerőgépnek létezik egy Jungle Trouble mobil verziója is.
 • A játék elkezdése előtt szánjon némi időt a szabályok megismerésére is, ugyanis csak ezek birtokában hozhatja ki a legtöbbet a nyerőgépes játékból.
 • A Jungle Trouble nyerőgépes játék esetében a maximálisan elérhető nyeremény 100000 € összegű készpénz.
 • Kíváncsi, hogy mennyi pontosan a Jungle Trouble RTP-je? It’s 96.07% közötti. Ez azért már nem semmi, ugye?! Ha szeretne minél többet megtudni a témáról, akkor olvassa el az alábbi bekezdéseket is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Jungle Trouble Jackpot

Ez csak olyan esetekben fordul elő, ha a Playtech cég látja el online nyerőgépes jackpotokkal ezt a 5 tárcsás nyerőgépet.Persze, azért nem kell kétségbeesnie, ugyanis ennél a nyerőgépnél a Jungle Trouble jackpot funkció helyettesítve van a Tiger szimbólummal aminek köszönhetően a Eurogrand egyenlegét jókora készpénz összeggel megnövelheti, a vonaltétjét felszorozva a 1000x nyeremény szorzóvalEnnek elérése érdekében érdemes a maximális 90 € összeggel játszania, amelynek köszönhetően 100000 € összegű nyereményeket szerezhet!Ennek köszönhetően hatalmas összegű nyereményekre tehet szert, ami bőségesen kárpótolja majd a jackpot hiányáért.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet ismertető

Olvassa el a következő útmutató, és a játék Jungle Trouble online igazi pénzben játszva fantasztikus sikerélményt és jókora nyereményeket nyújthat önnek.A Jungle Trouble nyerőgép 15 payline vonalas kifizetéseket balról-jobbra nyújt abban az esetben, ha 2 db egyforma szimbólumot pörget ki.Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétjét a tét összeg opció révén.Ezután kattintson a Spin gombra az 5 tárcsás nyerőgép tárcsáinak megpörgetéséhez.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Ez a játék valamivel nehezebb, mint a hagyományos nyerőgépek.Kövesse a lépésenkénti útmutatóban leírtakat, a játékszabályokat tartalmazó intuitív menüvel együtt.

1. Lépés: A Jungle Trouble nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Először is azt kell eldönteni, hogy a nyerőgépes játék Jungle Trouble online esetében pénzben akar játszani, vagy az ingyenes verziót választja.Általában mindkét opció rendelkezésre áll, viszont a Eurogrand cégnél nincs lehetőség a demó játékmódra. Így más lehetőség nem lévén csak bele kell vetnie magát a Jungle Trouble igazi pénzben játékmód izgalmaiba, és próbára téve a szerencséjét megszerezheti a 6000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Döntse el, hogy mekkora tétben akar játszani

A Jungle Trouble igazi pénzben játszva fantasztikus játékélményt nyújt, ráadásul bármikor a játék közben tetszése szerint beállíthatja a tétjét az ön által használt játékstratégiának megfelelően. Játszhat a nyerőgéppel 0.15 € minimális tétben, vagy nagyobb kockázatot vállalva 90 € téttel a nagyobb összegű nyeremények reményében.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.Használja a bet size gombot a tétje precízebb beállításához.

Step 3: Pörgetés

Általában az ilyen komplex kialakítású játékoknál kiválaszthatja az aktív nyerővonalak számát, amikre tétet akar tenni. Viszont a Jungle Trouble esetében nem.De ettől nem kell megrettennie;az összes payline vonallal játszva sokkal nagyobb az esélye a nyerésre.Miután mindent letudott elkezdheti a játékot a Spin gombbal.A Jungle Trouble 5 tárcsás nyerőgép turbó játékmóddal is rendelkezik, amivel gyorsabban játszhat, emellett az automatikus játékmód opciót beállítva maguktól pörögnek majd a tárcsák.Ne habozzon tovább – Játsszon a Jungle Trouble online nyerőgépes játékkal!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Nyilván önnek is feltűnt, hogy a Jungle Trouble nem egy szokványos 5-tárcsás nyerőgép. Tény, hogy a játékszabályok végigolvasása meglehetősen unalmas tud lenni, de a Jungle Trouble esetében kulcsfontosságú ahhoz, hogy nyerhessünk vele. Éppen ezért muszáj rászánni az időt, és átnézni a nyerőgép játékszabályait:

 • A nyerőgép által nyújtott kifizetések a kifizetési táblázatban tekinthetők meg ami az info ikonra kattintva jeleníthető meg
 • Ha sikerül egy pörgetéssel 2 azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A játékhoz használni kell az összes, 15 db payline vonalat
 • A nyerő vonalak fogadásai összeszorzódnak a soronkénti nyereménnyel
 • Az egymás melletti tárcsákon, balról jobbra sorrendben kipörgetett kombinációkat fizeti ki a nyerőgép a scatter szimbólumok viszont a tárcsapozíciójuktól függetlenül nyújtanak kifizetéseket
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • A scatter nyereményeket hozzáadja a játék a nyerővonal nyereményekhez
 • Scatter csak itt jelenik meg a játékmenet során: tárcsákon 2, 3 és 4
 • A vad szimbólum a játékmenet során csak itt jelenik meg: tárcsákon 2, 3 és 4
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a tárcsák számának tekintetében úgy döntött, hogy ezt az izgalmas játékmenetű nyerőgépet 5 tárcsával látja el, ami pont megfelelő a játék Cartoon témájához.A Jungle Trouble esetében az 5 tárcsa természetesen fentről lefele irányba forog. Ennek köszönhetően semmi nem zavarja a játékosokat, miközben játszanak ezzel az izgalmas online nyerőgépes játékkalFontos, hogy a Jungle Trouble szimbólumainak értékével és a játékban betöltött szerepükkel is tisztában legyünk, hiszen csakis így tehetünk szert a segítségükkel átlagos összegű, viszont igen gyakori nyereményekre.A nyerőgép tárcsáin a játék során 12 különböző ikonnal találkozhatunk, amelyek véletlenszerűen jelennek meg, beleértve a vad szimbólumot és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyeremények ebben a játékban Jungle Trouble nyerővonalai által kerülnek meghatározásra. Egy olyan spéci kombináció, ami egyforma ikonokból áll, lehetővé teszi, hogy megnyerjük100000 € összegű főnyereményt.Minden profi játékos tisztában van vele, hogy a legjobb stratégia a Jungle Trouble online nyerőgép esetében az, ha minél több nyerővonallal játszik az ember.Pont a maximális nyerési esély biztosítása miatt döntött úgy a Playtech, hogy a nyerővonalak száma nem módosítható – ezért a nyerőgép 15 nyerővonala folyamatosak akítv a játékmenet közben.Azt is fontos észben tartani, hogy a 15 nyerővonalas játékgépnél a nyerő kombinációkat alkotó ikonoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy 10 nyerővonalnál kevesebb van benne, kifejezetten jónak mondhatók.

A főnyeremény szimbóluma

Másra sem tud gondolni, csak a főnyereményre? Akkor érdemes minden figyemét a játék jackpot szimbólumára fordítania: Tiger.Ha ebből az ikonból egy pörgetéssel 5 db hozunk össze, akkor az elért nyereményt megspékeli a játék egy 1000x szorzóval is.Ha nem állunk hadilábon a szerencsével, akkor az 5 tárcsás nyerőgép bármely aktív nyerővonalán nyerhetünk 6000 € összegű nyereményet. Ehhez viszont az kell, hogy tétként 6 € összeget tegyünk fel a nyerőgéppel.

Fontos tudnivalók az egyéb szimbólumokról

Természetesen a Playtech a speciális szimbólum mellett, további 12 szimbólummal is ellátta a nyerőgépes játékot. A legértékesebb Tiger szimbólumot már alaposan kiveséztük, így most vegyük sorba a játékgép további szimbólumait a legjobb kifizetést garantálótól a legalacsonyabb összegű kifizetéseket nyújtóig:

 • A Elephant szimbólum révén elérhető maximális nyeremény a vonaltét 750x értéke
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Crocodile szimbólum minek a segítségével 500x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • Little further down the line you’ll find the Parrot symbol, from which you can expect 300 times your bet per line
 • A Frog szimbólum segítségével a vonaltétje 200x értéke nyerhető meg
 • A 10 szimbólum nyújtja a legalacsonyabb kifizetéseket, de még így is lehet vele egy jó kombinációval – vonalankénti tétenként 50x értékű kifizetést szerezni

Bónusz szimbólumok

 • A Monkey vad ikon
 • A Coconut scatter szimbólum

Vad szimbólum

A Jungle Trouble vad szimbólumát egyből észre lehet venni- a szimbólumokat átböngészve igen könnyű kiszúrni a Monkey nevet viselő ikont.A vad szimbólum a Jungle Trouble nyerőgép 12 különböző fajtájú szimbóluma mindegyikét helyettesítheti a játék 15 nyerővonalainak bármelyikén.A játék közben ez a különleges ikon csak a 2, 3 és 4 tárcsákon jelenik meg.Ez az ikon bármely normál szimbólumokból álló kombinációt képes nyerővé átalakítani a hiányzók helyettesítése révén.

A Coconut scatter szimbólum

Egy másik izgalmas szimbóluma a Jungle Trouble nyerőgépnek a scatter.A scatter-nek a fejlesztő a Coconut nevet adta.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Jungle Trouble scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 15 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.A scatter szimbólum az alapjáték során csak a 2, 3 és 4 tárcsákon jelenik meg, emiatt nem egészen úgy működik, mint az ilyen típusú speciális ikonok legtöbbje.A legfontosabb funkciója a Coconut scatter-nek az ingyenes pörgetések funkció.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 12 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Bónusz funkciók

Vegyük akkor most át az alapjátékon kívüli extra funkciókat.

Ingyenes pörgetések

Az alapjáték során, némi idő elteltével a Jungle Trouble nyerőgép esetében valóra válik minden játékos álma, és aktiválódik a a Jungle Trouble ingyenes pörgetések funkciója! Ennek a funkciónak hála a saját pénzünk kockáztatása nélkül szerezhetünk értékes nyereményeket.A Coconut szimbólum, amely a nyerőgép Scatter ikonja, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Az ingyenes pörgetések funkció 30 alkalommal aktiválható újra.

Coconut nyereményszorzó

A következőkben bemutatjuk önnek a Jungle Trouble nyereményszorzót A Coconut:Ezzel a funkcióval a payline vonalas nyeremények összegét lehet megsokszorozni. A Coconut nyereményszorzó akár 5x mértékben is megnövelheti az éppen aktuális nyereményt.Viszont jó ha tudja, hogy kezdetben nem a maximális értékről indul a szorzó. A Coconut értéke fokozatosan nő, amíg el nem éri a maximális 2x értéket.A nyereményszorzó aktiválása után a mértéke minden nyertes kör esetében ennyivel nő: +1.A Eurogrand játékainak kedvelői az 5 tárcsás Jungle Trouble nyerőgépes játékból a lehető legtöbbet képesek kihozni a nyereményszorzó funkció segítségével!

A Jungle Trouble egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Ez a látványos animációkban bővelkedő kiváló kidolgozású nyerőgépes játék egy az egyben olyan hang és vizuális hatásokkal van felvértezve, amelyek minden tekintetben illenek a Jungle nyerőgép témához.

Hangeffektek

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy egy ilyen Cartoon-témájú nyerőgép esetében a megfelelő hanghatások és zene igencsak feldobják a játékot. A témához maximálisan passzoló hangeffektek használata ennél a 15-payline vonalas slot’s mutatós dizájnnal rendelkező nyerőgépnél teljesen egyedi atmoszférát kölcsönöz a játékmenetnek.Érdemes azt is megjegyezni, hogy remek nyerőgép némítás gombbal is rendelkezik. Emellett egyéb hangbeállítási opciói is vannak.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Jungle Trouble online opciót az oldalon, illetve választhatja a Jungle Trouble letöltés opciót is.Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Jungle Trouble nyerőgéppel!Ne habozzon hát, hanemregisztráljon a Eurogrand oldalán,az alábbi linkre kattintva, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Ennyi az egész – ezt követően megszerezheti6000 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Információk a Playtech cégről:

Alapító: Teddy Sagi
Operations: Játékok & szoftveres megoldások, Asztali gépes és mobilos játék, Platformfüggetlen menedzsment rendszer
Cég címe: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Website: https://www.playtech.com/
Alapítás éve: 1999
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakori kérdések és válaszok

Íme néhány, a Eurogrand oldalán elérhető Jungle Trouble nyerőgéppel történő játékkal kapcsolatos leggyakoribb kérdések közül:

Mit jelent az RTP a nyerőgépes játékoknál?

A Return to Player angol kifejezés rövidítése az RTP, ami egy olyan százalékban megadott arány, ami az adott játék kifizetési rátájára vonatkozik. A kiszámításához a Jungle Trouble nyerőgép meghatározott idő intervallumon belüli kifizetéseit veszik alapul.A Return to Player angol kifejezés rövidítése az RTP, ami egy olyan százalékban megadott arány, ami az adott játék kifizetési rátájára vonatkozik. A kiszámításához a Jungle Trouble nyerőgép meghatározott idő intervallumon belüli kifizetéseit veszik alapul.Az RTP százalékban van megadva. Péládul a 15 payline vonalas nyerőgépek esetében az értéke általában 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Jungle Trouble nyerőgép?

Pénzt szeretnék kivenni. Hogyan tehetem ezt meg?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Az ön által elér összes nyeremény azonnali jóváírásra kerül a Eurogrand fiókja belső egyenlegén.Természetesen a pénzkivételhez ki kell először választania egy ön által preferált pénzkifizetési módot isés egyből hozzájuthat a nyereményéhez.Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

A Eurogrand elfogad Visa hitelkártyákat.

A Paypal használata megengedett?

Nem, sajnos a Eurogrand Paypal opció nem áll rendelkezésre a készpénz kifizetéshez.Ha önnek úgy kényelmesebb, akkor akár Neteller-t vagy Skrill-t is használhat a pénzkivételhez.

Jungle Trouble Mobil Alkalmazás

Ha beleveti magát a játékba, akkor kihasználhatja a Jungle Trouble nyerőgép összes fantasztikus funkcióját, és igen gyakori, átlagos mértékű nyereményeket szerezhet a Jungle Trouble alkalmazás révén.Figyelmeztetés: A Eurogrand alkalmazás az egyetlen hivatalos applikáció a játékhoz, amely teljes mértékben ingyenes. Pont emiatt, soha ne fizessen sehol az alkalmazás letöltéséért.

Összefoglaló

Jungle Trouble Előnyök: Hátrányok:
Mobilbarát:
Kifizetések:
Ingyenes pörgetések:
Vad szimbólumok/Scatter-ek:
Bónusz játékok:
Grafika:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content