Jackpot Giant online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Jackpot Giant nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki akarja próbálni a játék Jackpot Giant online nyerőgépet, ami a legjobb online nyerőgépek táborába tartozik, akkor csak olvasson tovább, és mindent megtud vele kapcsolatban.Először is regisztrálni kell to Eurogrand, ami csak pár percet vesz igénybe. Ezt a fenti gombra kattintva el is végezheti.

Jelenleg a piacon a Eurogrand az egyik legjobb online kaszinó, ahol játszhat a Jackpot Giant nyerőgéppel, és számos más Gold-témájú nyerőgépes játékkal hosszú órákon keresztül.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az Eurogrand webhely eléréséhez kattintson a Play Now gombra.
 • 2. Lépés: Kattintson a Join Now regisztrációs gombra, amivel egy új felhasználói fiókot hozhat létre. Ezt követően adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat: felhasználó név, e-mail cím, jelszó..

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Áttekintés

Ön is nyilván azért van itt, mert az egyik kedvenc időtöltése a Gold-témájú nyerőgépekkel történő játék. Biztos lehet benne, hogy ez a nyerőgép a Playtech csapatának az egyik nagyágyúja. Még ha nem is kedveli túlzottan a Treasure típusú nyerőgépeket, akkor is el kell ismernie, hogy ez az online kaszinó játék lenyűgözően néz ki színpompás dizájnjával és a csillogó tárcsáival. A Jackpot Giant ismertetője révén betekintést nyerhet a játék minden apró részletébe, természetesen az alapokat is beleértve.

 • Ez egy 5 tárcsás nyerőgépes játék. Ez általában egy hagyományosnak mondható kialakítás a 50-vonalas Playtech játékoknál.
 • Abban az esetben, ha a játék Jackpot Giant igazi pénzben opciót választja, azaz élesben akar a nyerőgéppel játszani, akkor minimális tét összege 0.5 €. Meglehet, hogy a játék letöltése nem a legkedveltebb módja a nyerőgépes játéknak, de tény, hogy ennek is megvannak az előnyei. Viszont, ha minket kérdez, akkor használja inkább a már jól bevált játékmódot, keresse fel a Eurogrand weboldalát amihez a közvetlen linket itt találhatja meg.
 • Ha kicsit utána néz a játéknak, akkor észre fogja venni, hogy elérhető hozzá a Jackpot Giant mobil verziója is.
 • Érdemes alaposan áttanulmányozni a játékszabályokat, mivel ez egy eléggé összetett Playtech nyerőgép, aminek elkészítésénél a fejlesztő mindent megtett azért, hogy sokkal érdekesebb legyen, mint az alapszintű nyerőgépek.
 • Az elérhető legmagasabb nyeremény a progresszív Jackpot Giant jackpot.
 • Meglepő módon a Jackpot Giant RTP-je 94.22% közötti. Ez elsőre meglehet, hogy csalódást keltő lehet, viszont emiatt kár lenne kihagynia ezt a remek nyerőgépet, hiszen a Jackpot Giant minden egyéb funkció tekintetében kiválónak mondható.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Jackpot Giant nyerőgép jackpotja

A Playtech által készített játékok általában különböző online jackpotokkal rendelkeznek.A Jackpot Giant jackpot révén mesés gazdagságra tehet szert. Ez annak köszönhető, hogy minden alkalommal, amikor valaki ezzel a nyerőgéppel játszik a rá feltett tét egy része a Jackpot Giant jackpot nyereményalapba kerül, így akit megüti a jackpotot az nyereményalap egészét hazaviheti.

A jackpot nyeremény kifizetését követően, a jackpot összegét a játékgép visszaállítja a kiindulási értékre.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Tippek a játékhoz

A játék Jackpot Giant online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.A játék kifizetéseket balról-jobbrabiztosít, de ehhez legalább 2 db egyforma szimbólumot kell kipörgetnie.Amint elindított a játékot a Jackpot Giant nyerőgéppel, el kell döntenie, hogyan állítja be a téteket – használhatja a tét opciót érték beállítását a tétje beállításához.Minél nagyobb tétben játszik, annál többet nyerhet! Nyomja meg a Spin gombot a játék elindításához.Azonban mielőtt ez megtenné, olvassa el mindenféleképpen az alábbi instrukciókat.A nyerőgép az összetettsége miatt első blikkre eléggé bonyolultnak tűnhetHa bármikor elakadna, igénybe veheti lépesenkénti útmutatót. Természetesen, ha további kérdései adódnának a játékszabályok menü bármikor a rendelkezésére áll.

1. Lépés: A Jackpot Giant nyerőgéppel igazi pénzben érdemes játszanom?

Szeretnénk a segítségére lenni önnek, hogy a eldönthesse, hogy ingyenes módban, vagy élesben játsszon inkább a játék Jackpot Giant online nyerőgéppel.Ha nem akarja pazarolni az idejét és egyből a Jackpot Giant igazi pénzben opciót választaná, akkor a Eurogrand nyerőgépét pont önnek találták ki. Ez a játékgép nem rendelkezik ingyenes játékmóddal, így csak meg kell pörgetnie a tárcsákat, hogy bezsebelje a 40 € összegű vonalanként nyereményt azonnal.

2. Lépés: Állítsa be a tétje mértékét

A Jackpot Giant igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 4 € maximális téttel és 0.5 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.A tét nagysága/értéke gombokkal bármikor tovább finomíthatja a tétbeállításokat.

3. Lépés: Pörgesse meg a tárcsákat

Mivel a dizájn a Jackpot Giant nyerőgép esetében spártaian egyszerű, ezért nem is meglepő, hogy nincs lehetőség a payline vonalak kiválasztására.A játékhoz mind a 50 payline vonalra tétet kell tennie.Viszont ezzel akár jól is járhat -ugyanis az a helyzet, hogy minél több a payline vonal, annál nagyobb a nyerési esélye.Kár is tovább vesztegetni az időt, hiszen a Spin gombot megnyomva elkezdheti a játékot.Használja a turbó játék gombot ahhoz, hogy a Jackpot Giant 5 tárcsás nyerőgéppel sokkal gyorsabban játszhasson vagy kapcsolja be az automatikus játékmód opciót.Vágjon bele a játékba és robbantson bankot!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Az eddig is világos volt, hogy a Jackpot Giant egy rendkívül komplex, bonyolult online casino nyerőgép. Éppen ezért nagyon fontos, hogy teljes mértékben tisztában legyünk a játékszabályokkal, mielőtt belevágunk a mókába, és élesben tesszük próbára a tudásunk:

 • Ha kíváncsi a nyerőgép egyes szimbólumainak értékére, akkor azokat a kifizetési táblázatban találja meg, amit a főképernyőn lévő gombra kattintva érhet el
 • A nyeremények megszerzése gyerekjáték: pörgesse meg a tárcsákat, és gyűjtsön be 2 db egyforma ikont a nyerőgép szimbólumaiból
 • Ez a nyerőgép fixen 50 payline vonallal rendelkezik, így ezek száma nem módosítható
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • Az egymás melletti tárcsákon, balról jobbra sorrendben kipörgetett kombinációkat fizeti ki a nyerőgép a scatter szimbólumok viszont a tárcsapozíciójuktól függetlenül nyújtanak kifizetéseket
 • A különböző nyerővonalakon elért nyeremények összege összeadódik
 • Ugyanazon a payline vonalon elért több nyeremény esetében csak a legmagasabb értékű kerül kifizetésre
 • Az egy körön – pörgetésen – belül elért scatter és nyerővonal nyeremények értéke összeadódik
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a tárcsák számának tekintetében úgy döntött, hogy ezt az izgalmas játékmenetű nyerőgépet 5 tárcsával látja el, ami pont megfelelő a játék Treasure témájához.A Jackpot Giant nyerőgép 5 tárcsája tradicionális módon, azaz lefele forog. Így mérget vehetünk rá, hogy az égvilágon semmi nem vonja el a figyelmünket a profitszerzésről, amikor játszunk ezzel a szórakoztató online kaszinó játékkal.Minden játékosnak tisztában kell lennie Jackpot Giant nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép tárcsáin a 12 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak száma jelentős mértékben meghatározza, hogy átlagosan milyen gyakorisággal számíthatunk kifizetésekre a Playtech nyerőgépei esetében. A Jackpot Giant nyerőgép 50 db nyerővonallal rendelkezik, amelyek segítségével megnyerhetjüka progresszív jackpotot.Aki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Szerencsére ezzel a Jackpot Giant fejlesztő is tisztában vannak ezért a Playtech nem is tette lehetővé a nyerővonalak kikapcsolásának lehetőségét.Azt is fontos észben tartani, hogy a 50 nyerővonalas játékgépnél a nyerő kombinációkat alkotó ikonoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük.A Jackpot Giant nem csupán alapnyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert.

A maximális nyereményt biztosító szimbólum

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép Pink Gems szimbólumából, ami a játékgép legmagasabb értékű ikonja.Ha begyűjtünk belőle 5 db-ot akkor egyből az ölünkbe hullik a nyerőgép főnyereménye ami a payline vonal tétünk 500x értéke.

Fontos tudnivalók az egyéb szimbólumokról

A Pink Gems szimbólum mellett a következő ikonok a video 12 db szimbólumot tartalmazó nyerőgépes játék egyéb értékes ikonjai, amelyekkel komoly összegű kifizetéseket érhet el:

 • A Blue Gems szimbólum révén elérhető maximális nyeremény a vonaltét 300x értéke
 • Az átlagos kifizetéseket nyújtó Yellow Gems ikonnal bezsebelhető nyeremény a játékhoz használt vonaltét 200x szorzata
 • A Volcano-Giant szimbólummal elérhető nyeremény nem kevesebb, mint a vonaltétje 100x összege
 • A kisebb összegű kifizetéseket nyújtó ikonok közé tartozik a Tree-Giant szimbólum, amely révén a vonlatétje x 80 összege szerezhető meg nyereményként
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Queen és Jack szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 40 szerezhető meg

Bónusz szimbólumok

 • A Mountain szimbólum a bónusz funkciót aktiválja
 • A Golden Wild szimbólum segítségével nyerhető meg a Jackpot Giant jackpot
 • A Golden vad szimbólum
 • A Hand With Coins és Mountain scatter ikon

Joker

Elég egy pillantást vetni a Jackpot Giant nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum- csak vessen egy pillantást a Golden motívumára.A Gold-témájú video online nyerőgépes játékoknál a vad ikon az adott nyerőgép 12 szimbóluma bármelyikének képes a helyettesítésére is.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 50000x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Hand With Coins és Mountain scatter szimbólum

A már említett mellett van még egy speciális szimbólumai is a Jackpot Giant nyerőgépnek: a scatter ikon.A játék scatter ikonja a Hand With Coins és Mountain névre hallgat.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Jackpot Giant scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 50 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.Ha a szerencse istenasszonya önre mosolyog akkor 500x nyereményt szerezhet a scatter ikonokkal, de csakis akkor, ha 5 db jelenik meg belőle egyszerre a képernyőn.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 12 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Extra funkciók

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Treasure témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Giant: A nyerőgép extra bónusz játéka

A Giant jáékon belüli kiegészítője kifejezetten jónak mondható.De ami a lényeg: jókora nyereményekkel is gazdagodhat!A Giant bónusz játék olyankor aktiválódik, amikor a Mountain megjelennek az alapjáték közben a képernyőn.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Természetesen az!Figyelembe véve a tény, hogy ez egy video nyerőgép, ami egyszerű játékmenetű ezért biztos, hogy önnek is tetszeni fog, ráadásul a hanghatásai és a vizuális elemei is tökéletesen passzolnak a Gold témához.

Hanghatások

Meglehet, hogy a Jackpot Giant hanghatásai nem a legizgalmasabbak, viszont pont olyanok, amiket már megszokhattunk a klasszikus online nyerőgépeknélÉrdemes azt is megjegyezni, hogy remek nyerőgép némítás gombbal is rendelkezik. Emellett egyéb hangbeállítási opciói is vannak.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Jackpot Giant online opciót a weboldalukon, illetve dönthet a Jackpot Giant letöltése mellett is.Mielőtt letölthetné a Eurogrand szoftver programot készítenie kell egy ingyenes felhasználói fiókot ennél az online kaszinónál. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Jackpot Giant nyerőgéppel!Ne veszetegesse hát az idejét, hanemregisztráljon most a Eurogrand platformján,az alul lévő gombra kattintvamajd a Eurogrand letölés oldalára kell mennie. Ezután semmi nem áll az útjában ahhoz, hogy megnyerje aa fantasztikus nyereményt nyújtó progresszív jackpotot.

A Playtech cégről:

Alapítva: 1999
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Weboldal: https://www.playtech.com/
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Játszon most a Eurogrand oldalán  

GYIK

Ha kérdései merültek fel a Jackpot Giant nyerőgéppel kapcsolatban, akkor csak olvasson tovább!

Mi a jelentősége a nyerőgépes játékok RTP-jének?

Az RTP tulajdonképpen nem más, mint az staitsztikai adatok alapján kiszámított százalékban megadott érték, ami a Jackpot Giant nyerőgép, játékosok felé történő kifizetési arányát mutatja megA 50 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

A Jackpot Giant RTP-je jónak, vagy rossznak számít?

Aki nagyot szeretne kaszálni, annak ez a 94.22%-os Jackpot Giant RTP rátával rendelkező online nyerőgép nem igazán felel meg, viszont némi szerencsével azért egész csinos összegű nyeremények érhetők el vele.

Pénzkifizetési instrukciók

A Jackpot Giant online nyerőgéppel megszerzett nyereményekhez rendkívül könnyen hozzájuthat.Az ön által elér összes nyeremény azonnali jóváírásra kerül a Eurogrand fiókja belső egyenlegén.Ezt követően csak egy pénzkifizetési módot kell kiválasztania,és gyakorlatilag ezzel le is tudta a dolgot.Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

Használhatok Paypal-t is?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Jó hír, hogy egyéb, teljesen biztonságos pénzkifizetési módok is elérhetők az ön számára, mint például a Neteller és a Skrill.

Jackpot Giant Alkalmazás

Ha beleveti magát a játékba, akkor kihasználhatja a Jackpot Giant nyerőgép összes fantasztikus funkcióját, és igen gyakori, átlagos mértékű nyereményeket szerezhet a Jackpot Giant alkalmazás révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Jackpot Giant – Előnyök és hátrányok

Jackpot Giant Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content