Hot Gems online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Hot Gems nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEbből a leírásból minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a játék Hot Gems online nyerőgépből, ami a legjobb online nyerőgépek egyike jelenleg a piacon.Önnek semmi más nem kell tennie, csupán annyit, hogy nyit egy új felhasználói fiókot a Eurogrand oldalán a fenti gombra kattintva ami megnyitja a regisztrációs oldalt.

A Eurogrand egy olyan online casino, ami minden téren tökéletesen megfelel a mai igényeknek. Itt játszhat például a Hot Gems nyerőgéppel, és kipróbálhatja a magas kifizetéseket nyújtó Playtech nyerőgépes játékok közül az összeset.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az Eurogrand webhely eléréséhez kattintson a Play Now gombra.
 • 2: Lépés: Készítsen egy új felhasználói fiókot. Ez pillanatokat alatt megvan – majd adja meg a regisztrációhoz szükséges összes információt.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Áttekintés

Készen áll rá, hogy belevesse magát egy Gems-témájú nyerőgépes játék izgalmas világába? Ha elolvassa a Mining-típusú nyerőgépnek a leírását, egyből rájön majd, hogy ez egy átlagon felüli online játék. Az alábbiakban megismerheti a Hot Gems nyerőgépes játék fő jellemzőit. A Hot Gems ismertetője révén a játékkal kapcsolatos összes kérdésére választ kaphat, ezért mindenféleképpen érdemes végig olvasnia.

 • Amennyiben a játék Hot Gems igazi pénzben opciót választja, akkor a játékhoz használható minimális tét 1 € összegű. Elég sokan vannak akik inkább a letölthető verziókat részesítik előnyben, ha nyerőgépes játékról van szó. Persze ha ön nem tartozik közéjük, akkor természetesen játszhat a nyerőgéppel közvetlenül a Eurogrand weboldalán is.
 • Annak ellenére, hogy komoly igény van a játékosok részéről a mobilos játékmód iránt, a Playtech egyelőre még nem készítette el a Hot Gems mobil verzió változatát.
 • Érdemes alaposan áttanulmányozni a játékszabályokat, mivel ez egy eléggé összetett Playtech nyerőgép, aminek elkészítésénél a fejlesztő mindent megtett azért, hogy sokkal érdekesebb legyen, mint az alapszintű nyerőgépek.
 • A Hot Gems esetében a legnagyobb nyeremény 25000 € összegű készpénz.
 • A Hot Gems RTP-je százalékban megadva (kifizetési ráta): 95.99% közötti. Tény, hogy ez a kifizetési ráta értéke nem tartozik a legmagasabbak közé, viszont ez semmit sem von le a játék értékéből. Olvasson tovább és rájön majd, hogy igazunk van.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Hot Gems nyerőgép jackpotja

Ennél a nyerőgépnél nem érdemes online nyerőgépes jackpotokat keresnie, mivel nem rendelkezik velük.Igaz ugyan, hogy ez a nyerőgép nincs ellátva Hot Gems jackpot bónusz kiegészítővel, ez azonban semmit nem von le a játékgép értékéből – szerezzen 5 a Miner motívumból és élvezze a 5000x vonaltét szorzó előnyeit, amivel a Playtech cég elképesztően profitmaximalizálóvá tette ezt a nyerőgépet.Induljon ki abból, hogy ha minden pörgetésnél 125 € maximális téttel játszik, akkor 25000 € összegű nyereményt vághat zsebre.Ez az összeg bőven elegendő ahhoz, hogy kárpótolja önt a hiányzó Jackpot miatt.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Annak érdekében, hogy a játék Hot Gems online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.Hozzon össze egy kombinációt 2 db egyforma szimbólumból a 5 tárcsás nyerőgépen egy sorban, azaz egy nyerővonalon balról-jobbra sorrendben ahhoz, hogy kifizetést szerezhessen.A tét beállítása eléggé intuitív jelegű. A tétek nagysága a kezelőfelületen lévő gombbal kerül kiválasztásra.Ezután kattintson a Spin gombra az 5 tárcsás nyerőgép tárcsáinak megpörgetéséhez.Annak ellenére, hogy ez egy kiváló játék, első pillantásra zavarba ejtő lehet.Profi nyerőgépes játékosnak kell lennie, ha ezzel a nyerőgéppel akar játszani.Tekintse meg az alábbi, lépésenkénti részletes útmutatót, mert abban az esetben, ha játékmenet bármely része nem teljesen világos önnek, csak egy pillantást kell vetnie a játékszabályokra.

1. Lépés: A Hot Gems nyerőgéppel igazi pénzben vagy ingyenesen játszak?

Egyvalamit érdemes jó előre letisztáznia: csak ingyenes módban szórakozás céljából, vagy profiként igazi pénzben akar játszani a játék Hot Gems online nyerőgéppel?A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 25000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Hot Gems igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Állítsa be az önnek legjobban megfelelő tétet a játékhoz

A Hot Gems igazi pénzben játszva valódi adrenalinfröccs, ráadásul így mesés gazdagságra is szert tehet! A Playtech szerencsére lehetőséget biztosít a tétje mértékének tetszés szerint beállítására is. Ha úgy dönt játszhat a pörgetésenkénti minimális 1 € téttel, vagy ha nagyobb nyereményekre vágyik, akkor akár 125 € pörgetésenkénti tétben is játszhat.Tartsa észben, hogy ez az egyszerű kisebb értékű, de igen gyakori nyereményeket kínál, ezért ennek köszönhetően még kis tétben játszva is busás profitot hozhat a konyhára.A tét nagysága/értéke gombbal tetszése szerint beállíthatja a játékhoz használni kívánt tétjét.

3. Lépés: Pörgetés

Bár figyelembe véve a Hot Gems nyerőgép dizájnját, egyáltalán nem meglepő, hogy nincs payline vonal beállítási opció – a nyerővonalak fixek.A játékhoz az összes, azaz mind a 25 vonalat használnia kell.Emiatt azért nem kell kétségbe esnie -az összes payline vonallal játszva sokkal nagyobb az esélye a nyerésre.Miután mindent letudott elkezdheti a játékot a Spin gombbal.Ha nem akar a tárcsák pörgetésével bajlódni, akkor használja a Hot Gems nyerőgép automatikus játékmód opcióját.Vesse bele magát az izgalmakba, pörgesse meg a Hot Gems nyerőgép tárcsáit!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Kétségtelen tény, hogy a Hot Gems egy remek nyerőgépes játék. Viszont a csakis a szabályai pontos ismerete révén lehet a legtöbb pénzt nyerni vele, ezért ezeket mindenféleképpen érdemes elolvasnia önnek is:

 • Nézd meg az infó szekciót, itt találod a kifizetési táblát, amely mindent elmagyaráz a kifizetésekről
 • Ha sikerül egy pörgetéssel 2 azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A játékhoz használni kell az összes, 25 db payline vonalat
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • A nyerőgép csak a balról jobbra irányba ad kifizetést, és az egymás mellett lévő tárcsákon kipörgetett egyforma ikonoknak egy aktív payline vonalon kell lenniük , ezen szabály alól csak a scatter kivétel
 • Bármely többszörös nyeremény, amely különböző nyerő vonalakon van, összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Mining témához is.A Hot Gems nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az élvezetes nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.Minden játékosnak tisztában kell lennie Hot Gems nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép tárcsáin a 13 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Hot Gems és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 25 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenieAki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Pont a maximális nyerési esély biztosítása miatt döntött úgy a Playtech, hogy a nyerővonalak száma nem módosítható – ezért a nyerőgép 25 nyerővonala folyamatosak akítv a játékmenet közben.A nyerőgép balról jobbra fizet.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy 25 nyerővonal áll a rendelkezésünkre, kimondottan jónak mondhatók a nyerési esélyek.

A legmagasabb kifizetést nyújtó szimbólum

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Miner szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Ha ebből az ikonból egy pörgetéssel 5 db hozunk össze, akkor az elért nyereményt megspékeli a játék egy 5000x szorzóval is.Ahhoz, hogy a játékmenet során megnyerhessük a 25000 € összegű főnyereményt, fontos, hogy a 25 nyerővonal aktiválva legyen, és 5 € összegű vonaltéttel játszunk.

További szimbólumok

A Playtech a speciális szimbólum mellett 13 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Miner szimbólumon kívül ez az érdekes nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Lantern szimbólummal akár a vonaltétje 400x összegét is megnyerheti, ugyanis ez az ikon a Hot Gems nyerőgép második legértékesebb szimbóluma
 • A Pickaxe szimbólummal, is jókora kifizetés szerezhető: 300x-os tétvonalanként
 • A Mining Cart szimbólummal elérhető nyeremény nem kevesebb, mint a vonaltétje 200x összege
 • A Yellow Gem szimbólum segítségével a vonaltétje 80x értéke nyerhető meg
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Orange Gem és Green Gem szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 40 szerezhető meg

Speciális szimbólumok

 • A Free Games szimbólum aktiválja a nyerőgép ingyenes pörgetések funkcióját
 • A Wild ikon
 • A Hot Gems Logo és Free Games scatter szimbólum

A helyettesítő szimbólum

Elég egy pillantást vetni a Hot Gems nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum. Ez az ikon kapta a vad szimbólum nevet.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Hot Gems nyerőgép 13 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.

A Scatter szimbólum: Hot Gems Logo és Free Games

Egy másik izgalmas szimbóluma a Hot Gems nyerőgépnek a scatter.A scatter fontosságát jelzi, hogy még a játék is róla lett elnevezve .Az az érdekessége a a játék nevét viselő scatter szimbólumnak, hogy bármilyen tárcsa pozícióba kipörgetve nyerő kombót lehet összehozni vele, így nem kötődik szorosan a nyerőgép 25 nyerővonalához, ami viszont a hagyományos szimbólumokról nem mondható el.Ha minden jól megy, akkor ezekkel az ikonokkal 100x nyeremény szerezhető meg – de csak akkor, ha mind az 5 tárcsán sikerül kipörgetni belőle egyet.Valószínűleg pont ez az oka annak, hogy a játéknak ugyanaz a neve, mint ennek a speciális ikonnak.

Speciális funkciók

Vegyük akkor át, hogy hogyan hozható ki a maximum ebből a kellemes kikapcsolódást nyújtó nyerőgépből.

Ingyenes pörgetés fordulók

A Hot Gems egy remek bónusz funkcióval is rendelkezik, aminek a neve Free Spins. Ennek használata révén extra profitot szerezhet a saját pénze kockáztatása nélkül, amikor a Hot Gems nyerőgéppel játszik.A Free Games szimbólum aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Ebben a bónusz játékmódban akár 15 ingyenes pörgetéshez is hozzájuthatunk.Az ingyenes pörgetések segítségével simán nyerhetünk akár 125000 € összegű készpénzt is.

Cascading Reels

Egy remek hírrel szolgálhatunk a Playtech nyerőgépes játékait kedvelők számára. Ez a játék ugyanis egy speciális funkcióval is rendelkezik, ami a Collapsing Reels névre hallgat, és a segítségével egyetlen pörgetéssel több alkalommal is nyerhetünk vele.Például, ha a játékhoz 1 € tétet állítunk be, és a Spin gombra kattint elindítjuk, akkor már akár az első pörgetésnél is megtapasztalhatjuk ennek a speciális funkciónak az előnyeit. Ha összejön egy nyerő kombó, akkor a Hot Gems nyertes kombinációt alkotót szimbólumai köddé válnak.AHot Gems speciális funkciójának köszönhetően így egy pörgetéssel egymás után igen sok nyerő kombót lehet összehozni, ugyanis amíg a játékos nyerésben van, addig mindig új ikonok kerülnek a régiek helyére.A Collapsing Reels funkcióhoz ráadásul egy fokozatosan növekvő nyereményszorzót is ad a játék.Az első körben a nyereményekhez biztosított nyereményszorzó: 1x. Nyertes kombináció összehozása után a nyereményszorzó értéke megnő + 1 ponttal.ami egészen addig folytatódik, amíg el nem éri a maximumát: 5x.

A Hot Gems egy video nyerőgép?

Naná, hogy az!Ez egy video nyerőgép, ami kissé bonyolult grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Gems témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Játékon belüli hangeffektek

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Mining-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Hot Gems annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Mining-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép felhasználóbarát kialakítású felületéhez.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Hot Gems online opciót az oldalon, illetve választhatja a Hot Gems letöltés opciót is.Mielőtt letölthetné a Eurogrand szoftver programot készítenie kell egy ingyenes felhasználói fiókot ennél az online kaszinónál. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemcsak regisztrálnia kell a Eurogrand platformján,az alábbi link segítségével, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Ennyi az egész – ezt követően megszerezheti25000 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Információk a Playtech cégről:

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Kérdések és válaszok

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna a Hot Gems nyerőgéppel történő játék, vagy a Eurogrand kapcsán, akkor olvassa el az alábbiakat:

Online nyerőgépes RTP – Tulajdonképpen mit is jelent ez?

Az RTP tulajdonképpen nem más, mint az staitsztikai adatok alapján kiszámított százalékban megadott érték, ami a Hot Gems nyerőgép, játékosok felé történő kifizetési arányát mutatja megA 25 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Mekkora a Hot Gems RTP-je?

A nem túl jó, 95.99%-os Hot Gems RTP rátája miatt meglehet, hogy sokak számára ez a szórakoztató játékmenetű nyerőgép nem jelent kellő kihívást.

Nyeremények kifizetése

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.De a pénzkivételhez egy kifizetési módot is ki kell azért választania,, és felveszi a nyereményét!Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

MasterCard hitelkártyát ugyan nem használhat a Eurogrand esetében, viszont Visa kártyát igen.

A Paypal számlámra is kiutalhatok pénzt?

Nem, sajnos a Eurogrand Paypal opció nem áll rendelkezésre a készpénz kifizetéshez.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Eurogrand Alkalmazás

A Hot Gems nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Hot Gems alkalmazás használata révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Összefoglaló

Hot Gems Előnyök: Hátrányok:
Bónusz funkciók:
Tapasztalat:
Ingyenes pörgetések funkció:
Mobilos játék:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Készpénz kifizetés:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content