Heart of the Jungle online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Heart of the Jungle nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki szeretné próbálni a játék Heart of the Jungle online nyerőgépet, akkor ebből az ismertetőből minden megtudhat róla, és belevetheti magát a legjobb online nyerőgépek izgalmas világába.Mielőtt játszhatna, először készítenie kell egy Eurogrand felhasználói fiókot , amit a fenti gombra kattintva csinálhat meg.

A Eurogrand gey közismert, neves online casino, ahol a Playtech nyerőgépes játékok teljes kínálata megtalálható, mint például a Jungle témájú online nyerőgépek, amelyek közé sorolható ez a játékgép is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az Eurogrand kaszinó eléréséhez kattintson a felülvizsgálat egyik gombjára.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Heart of the Jungle online nyerőgép fő jellemzői

Egy remek Jungle-témájú nyerőgépre vágyik? Akkor a Playtech által készített Wilderness online kaszinó játék pont önnek való. A Heart of the Jungle ismertetője, amennyiben végig olvassa biztos, hogy meggyőzi önt arról, hogy ennek a nyerőgépnek mindenféleképpen érdemes egy esélyt adnia. Az alábbiakban a játékkal kapcsolatos összes fontos információt, megtalálja, beleértve természetesen a nyerőgép alapvető jellemzőivel kapcsolatosakat is.

 • Amennyiben nem szeretne túl sokat kockáztatni, de ki akarja próbálni a nyerőgépet élesben a Heart of the Jungle igazi pénzben opciót választva, akkor akár 0.5 € összegű minimális téttel is elkezdheti a játékot. Amellett, hogy a Eurogrand webes felületén is játszhat a nyerőgéppel, választhatja a Eurogrand szoftver letöltése lehetőséget is.
 • A nyerőgéphez jelenleg nem érhető el a Heart of the Jungle mobil verziója, vagy a gyártó még nem tette elérhetővé a felhasználók számára.
 • Első blikkre ez a nyerőgép eléggé összetett, ezért fontos, hogy a játék elkezdése előtt elolvassa a játékszabályokat.
 • Némi szerencsével hatalmas nyereményekre tehet szert 100000 € összegű készpénz formájában.
 • A nyerőgép kifizetési rátája 96.97% közötti. Ha pontosan tisztában akar lenni vele, hogy mit jelent ez a jókora, százalékban megadott érték, akkor csak olvassa el a következő bekezdéseket.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Heart of the Jungle nyerőgép jackpotja

Ez a Playtech nyerőgépes játék nem tartalmaz online nyerőgép jackpotokat.De ettől függetlenül kár lenne kihagyni ezt a nyerőgépet – mivel rendelkezik egy Jungle Man ikonnal ami a Heart of the Jungle jackpot kiváltására szolgál, ugyanis ez a játékra feltett vonaltétjét egy 500x nyeremény szorzóval spékeli meg.Tételezzük fel, hogy minden pörgetésnél 100 € maximális téttel játszik – ennek révén akár 100000 €-t is nyerhet!Ennél jobban semmi más nem feledtethetné önnel a jackpot hiányát!.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Tippek a játékhoz

További információkra van szüksége arról, hogy mit nyújthat önnek a játék Heart of the Jungle online igazi pénzben játszva? Akkor ez az online nyerőgépes játék ismertető pont önnek való!Ahhoz, hogy nyerhessen legalább 3 db egyforma szimbólumot kell kipörgetnie egy adott nyerővonalon. A nyerőgép kifizetést nyújtbalról-jobbra.Először állítsa be a tétjét a tét opció gombokkal.Nagyobb tétekben játszva több pénzt nyerhet. Csak kattintson a Spin gombra és vesse bele magát a játékba.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Ez a játék valamivel nehezebb, mint a hagyományos nyerőgépek.A következőkben egy egyszerű, hasznos használati útmutató talál. Abban az esetben, ha további információkra volna szüksége csak vessen egy pillantás a játékszabályokra és az instrukciókra, amelyeket garantáltan hasznosnak fog majd találni.

1. Lépés: A Heart of the Jungle nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Most el kell azt is döntenie, hogy a kezdőknek való, pénzbefizetés nélküli játékmód, vagy az igazi pénzes, játék Heart of the Jungle online opciót választva kíván játszani a nyerőgéppel.A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 1000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Heart of the Jungle igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Állítsa be az önnek legjobban megfelelő tétet a játékhoz

A nyerőgépes játék Heart of the Jungle igazi pénzben játszva igazán izgalmas. Természetesen a játékhoz használt tét teljes mértékben testre szabható, így olyan tétben játszhat, ami ön szerint leginkább megfelel a játék stratégiájának. A nyerőgéppel játszhat a minimális 0.5 € tétben, vagy akár a maximális 100 € tétben is.Figyelembe véve, hogy ez a minimalista dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.A tét nagysága/értéke gombbal tetszése szerint beállíthatja a játékhoz használni kívánt tétjét.

Step 3: Pörgessen

Bár figyelembe véve a Heart of the Jungle nyerőgép dizájnját, egyáltalán nem meglepő, hogy nincs payline vonal beállítási opció – a nyerővonalak fixek.csak az összes, azaz mind az 50 payline vonallal játszhat ennél a játékgépnél.Viszont ezzel ön csak nyerhet:mivel az összes nyerő vonallal játszva maximalizálhatja a nyerési esélyeit.Kár is tovább vesztegetni az időt, hiszen a Spin gombot megnyomva elkezdheti a játékot.A Heart of the Jungle nyerőgép egy turbó játékmód funkcióval is el van látva, amivel a 5 tárcsát gyorsabban pörgetheti a játék közben, emellett automatikus játékmód funkciója is van, amivel kényelmesen hátradőlve játszhat.Ne habozzon tovább – Játsszon a Heart of the Jungle online nyerőgépes játékkal!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Nyilván önnek is feltűnt, hogy a Heart of the Jungle nem egy szokványos 5-tárcsás nyerőgép. Tény, hogy a játékszabályok végigolvasása meglehetősen unalmas tud lenni, de a Heart of the Jungle esetében kulcsfontosságú ahhoz, hogy nyerhessünk vele. Éppen ezért muszáj rászánni az időt, és átnézni a nyerőgép játékszabályait:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Kifizetések, nyeremények megszerzéséhez csak ki kell pörgetni a nyerőgép szimbólumai közül 3 db egyforma ikont – vagy többet –
 • A nyerőgép mindegyik – 50 – payline vonalát használnunk kell a játékhoz
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • Az egymás melletti tárcsákon, balról jobbra sorrendben kipörgetett kombinációkat fizeti ki a nyerőgép a scatter szimbólumok viszont a tárcsapozíciójuktól függetlenül nyújtanak kifizetéseket
 • A különböző nyerővonalakon elért nyeremények összege összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • Scatter csak itt jelenik meg a játékmenet során: tárcsákon 1, 3 és 5
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

A tárcsák számának esetében, a fejlesztők ennél a szépen kidolgozott online nyerőgépnél az 5-tárcsás setup mellett döntöttek, ami pont megfelelő a Wilderness témához.A Heart of the Jungle esetében az 5 tárcsa természetesen fentről lefele irányba forog. Ennek köszönhetően semmi nem zavarja a játékosokat, miközben játszanak ezzel az érdekes online nyerőgépes játékkalÉrdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Heart of the Jungle szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet jókora nyereményekhez jutni.A játék menet során a nyerőgép tárcsáin 14 különféle ikon van, amelyek random módon jelennek meg, ami a vad és a scatter szimbólumokra is igaz.A nyerőgép 14 ikonja között olyan speciális szimbólumok is helyet kaptak, mint a Stacked Wild,. A speciális ikonok révén jelentős mértékben megnőnek a nyerési esélyeink.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Heart of the Jungle és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 50 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenie100000 € összegű főnyereményt.Ha ránk hallgat, akkor a legjobb nyerési esélyek biztosítása érdekében a Heart of the Jungle összes nyerővonalát aktiválja a játékhoz.Szerencsére, ennél a Playtech játéknál nem lehet módosítani a payline vonalak számát, így mind a 50 aktív marad. Ennek köszönhetően viszont maximális nyerési eséllyel játszhatunk!Ez a nyerőgép balról jobbra fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy 50 nyerővonal áll a rendelkezésünkre, kimondottan jónak mondhatók a nyerési esélyek.

Speciális főnyeremény ikon

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Jungle Man szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Ha begyűjtünk belőle 5 db-ot akkor egyből az ölünkbe hullik a nyerőgép főnyereménye ami a payline vonal tétünk 500x értéke.Ha nem állunk hadilábon a szerencsével, akkor az 5 tárcsás nyerőgép bármely aktív nyerővonalán nyerhetünk 1000 € összegű nyereményet. Ehhez viszont az kell, hogy tétként 2 € összeget tegyünk fel a nyerőgéppel.

Egyéb szimbólumok

Természetesen a Jungle Man szimbólum mellett ez a Playtech nyerőgép még számos egyéb szimbólumot is tartalmaz:

 • A Jungle Girl szimbólum a vonaltét 200x értékét nyújtja kifizetésként
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Chimpanzee szimbólum minek a segítségével 100x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • A Elephant szimbólummal megszerezhető nyeremény 50x-osa a vonaltétjének
 • A Leopard szimbólum segítségével a vonaltétje 40x értéke nyerhető meg
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a 9 a legkisebb összegű kifizetéseket nyújtó szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 5 szerezhető meg

Bónusz szimbólumok

 • A Heart of Jungle Logo vad ikon
 • A Mask scatter ikon

A helyettesítő szimbólum

A Heart of the Jungle vad szimbólumát könnyű észrevenni- ez az ikon a Heart of Jungle Logo felirattal van ellátva.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Heart of the Jungle nyerőgép 14 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.Csupa vad ikonból álló kombóval 2000x nyeremény érhető el. De persze ehhez mind az 5 tárcsán vad szimbólumnak is lennie kell valamelyik aktív payline vonalon.

A Mask scatter szimbólum

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Heart of the Jungle nyerőgépet: a scatter szimbóluma.Ezt a speciális ikont Mask szimbólumnak hívják.Az a sajátossága a a Heart of the Jungle scatter ikonnak, hogy nem muszáj a nyerőgép 50 nyerővonalát használni az esetében a nyerő kombók összehozásához. Ezért bárhol is landoljanak a scatter ikonok, megfelelő darabszám esetén mindenféleképpen kifizetést biztosítanak a játékosnak.Az alapjáték során a scatter a 1, 3 és 5 tárcsákon jelenik meg.A legfontosabb funkciója a Mask scatter-nek az ingyenes pörgetések funkció.Erre a scatter ikonon kívül egyetlen más szimbólum sem képes.

Bónusz funkciók

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Wilderness témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Ingyenes pörgetések bónusz játék

Az alapjáték során, némi idő elteltével a Heart of the Jungle nyerőgép esetében valóra válik minden játékos álma, és aktiválódik a a Jungle Trail ingyenes játékmód funkció! Ennek a funkciónak hála A Heart of the Jungle ingyenes pörgetéseknek hála a saját pénzünk kockáztatása nélkül szerezhetünk értékes nyereményeket.A Mask szimbólum, ami a scatter szerepét is betölti a Heart of the Jungle nyerőgépnél, aktiválja az ingyenes pörgetések bónusz funkciót.Némi szerencsével akár 25 ingyenes pörgetést szerezhetünk.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Még szép, hogy az!Ez a látványos animációkban bővelkedő egyszerű játékmenetű nyerőgépes játék egy az egyben olyan hang és vizuális hatásokkal van felvértezve, amelyek minden tekintetben illenek a Jungle nyerőgép témához.

Játékon belüli hangeffektek

Ha őszinték akarunk lenne, akkor bizony a Heart of the Jungle hangeffektjei eléggé zavarók, viszont a 5-tárcsás nyerőgép nyújtott gyakori nyeremények ezt hamar elfeledtetik az emberrel.De legalább a nyerőgép hangnémítás gombbal azért rendelkezik, és hangerő beállítási opcióval is el van látva.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Heart of the Jungle online opciót a weboldalukon, illetve dönthet a Heart of the Jungle letöltése mellett is.Ahhoz, hogy megszerezhesse a Playtech játékokat tartalmazó Eurogrand szoftver programot, amiben ez a 5-tárcsás online nyerőgép is benne van, készítenie kell egy saját, ingyenes felhasználói fiókot is. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Heart of the Jungle nyerőgéppel!Éppen ezért,regisztrálnia kell a Eurogrand platformján,az alul lévő gombra kattintva, majd fel kell keresnie a Eurogrand letöltés oldalát. Ezután semmi nem áll az útjában ahhoz, hogy megnyerje aa 500 x-osát az aktuális vonaltétjének.

A Playtech cégről:

Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Weboldal: https://www.playtech.com/
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Alapító: Teddy Sagi
Alapítva: 1999
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Kérdések és válaszok

Ha többet szeretne megtudnia a Eurogrand promócióiról vagy a Heart of the Jungle nyerőgéppel történő sikeres játékhoz szükséges stratégiákról, akkor olvasson tovább!

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

Az RTP vagy más néven Return to Player, egy olyan kifizetési kvóta, amit a Heart of the Jungle nyerőgép egy adott időszakra vonatkozó nyeremény kifizetéseinek figyelembevételével számítanak ki.A 50 payline vonalas nyerőgépes játékok esetében ez a százalékban megadott érték nagyjából 93% – 96% között mozog.

Milyen nagyságú a Heart of the Jungle RTP rátája?

Ha figyelembe vesszük, hogy 96.97%-os Heart of the Jungle RTP rátával rendelkezik96.97%, this fun ez a video típusú nyerőgép, akkor nyugodtan kijelenthető róla, hogy nem csak szórakoztató, hanem tisztességes nyereményeket is biztosít.

Nyeremények kifizetése

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.De a pénzkivételhez egy kifizetési módot is ki kell azért választania,és egyből hozzájuthat a nyereményéhez.Természetesen a Eurogrand ügyfélszolgálatához is bármikor fordulhat a kifizetési limitekre vonatkozó információért.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

A MasterCard tulajdonosokat figyelmeztetnünk kell, hogy a Eurogrand nem támogatja a Master Card pénzkivételi módot. A Visa típusú hitelkártyák viszont használhatók erre a célra is.

A Paypal használata megengedett?

Nem, sajnos a Eurogrand Paypal opció nem áll rendelkezésre a készpénz kifizetéshez.Jó hír, hogy egyéb, teljesen biztonságos pénzkifizetési módok is elérhetők az ön számára, mint például a Neteller és a Skrill.

Heart of the Jungle Alkalmazás

A Heart of the Jungle nyerőgéppel kellemes kikapcsolódásban lehet része és tisztességes nyereményeket is szerezhet a Heart of the Jungle alkalmazás segítségével.Kérjük, vegye figyelembe, hogy csakis egyetlen hivatalos és teljes mértékben ingyenes Eurogrand alkalmazás létezik, ezért soha ne töltse le pénzért az applikációt kétes hátterű weboldalakról.

Konklúzió

Heart of the Jungle Előnyök: Hátrányok:
Tapasztalat:
Készpénz kifizetés:
Speciális szimbólumok
Mobilos játék:
Ingyenes pörgetések funkció:
Grafika:
Bónusz funkciók:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content