Golden Tour online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Golden Tour nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki szeretné próbálni a játék Golden Tour online nyerőgépet, akkor ebből az ismertetőből minden megtudhat róla, és belevetheti magát a legjobb online nyerőgépek izgalmas világába.Először is regisztrálni kell to Eurogrand, ami csak pár percet vesz igénybe. Ezt a fenti gombra kattintva el is végezheti.

A Eurogrand egy XXI. századi online casino, ahol hatalmas választékot talál a legmodernebb, a retrós stílusú és a Sports témájú Playtech nyerőgépes játékok legjobbjaiból.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Első lépésként kattintson rá az ebben a cikkben található hivatkozásra.
 • 2. Lépés: Kattintson a Join Now regisztrációs gombra, amivel egy új felhasználói fiókot hozhat létre. Ezt követően adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat: felhasználó név, e-mail cím, jelszó..

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Golden Tour Online: Fő jellemzők

A Sports-témájú nyerőgépek mindig is a kedvencei közé tartoztak? Ez a nagyszerű Playtech nyerőgép mindennel rendelkezik, amire csak vágyhat. Még ha nem is rajong kimondottan a Golf-típuú nyerőgépekér, akkor is érdemes egy esélyt adni ennek a játéknak – mivel könnyen meglehet, hogy ha kipróbálja, akkor ez az online nyerőgépes játék a kedvencei közé fog tartozni. A Golden Tour ismertetője a játékkal kapcsolatos összes részletet tartalmazza – de először kezdjuk a fő jellemzőinél.

 • A tárcsák ennél a nyerőgépnél 1-től 5-ig számozottak. Tény, hogy a 5 tárcsás setup eléggé banálisnak számít, viszont az igen ritkának számító 5-féle nyerési mód kifejezetten szórakoztatóvá teszi a játékot, amire sokkal inkább számítani lehet az a 5 nyerővonalas setup.
 • Ha korábban még nem játszott ezzel a nyerőgéppel, akkor nem érdemes sokat kockáztatnia. Válassza a játék Golden Tour igazi pénzben opciót minimális téttel, így elkezdheti a játékot 0.01 € összeggel is. A nyerőgéppel játszhat közvetlenül a Eurogrand internetes oldalán, illetve le is töltheti a játékot a pc-jére.
 • A nyerőgépnek létezik egy Golden Tour mobil verziója is.
 • Nem árt, ha a játék elkezdése előtt megismerkedik a játékszabályokkal is, ugyanis ez egy meglehetősen bonyolult nyerőgép.
 • A legnagyobb nyeremény a progresszív Golden Tour jackpot.
 • A Golden Tour RTP-je 97.71% közötti. Ugye ez nem is hangzik rosszul? Az alábbiak bemutatjuk önnek, hogy az RTP maga pontosan mit is takar.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Golden Tour nyerőgép jackpotja

Bárhogy is nézzük, ami a Playtech által készített online játékgépeket vonzóvá teszi a nyerőgépes játékok kedvelői számára, az nem más, mint az online nyerőgépes jackpotokA Golden Tour jackpot révén temérdek készpénz szerezhető meg. Ez a jackpot típus minden alkalommal, amikor valaki játszik a nyerőgéppel, minden tétből egy adott összeget levesz, majd amikor valaki megüti a Golden Tour jackpot nyereményt, az összeg egészét kifizeti a szerencsés nyertesnek.

A nyereményalap a jackpot megnyerésekor minden alkalommal visszaáll a minimális összegére.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Annak érdekében, hogy a játék Golden Tour online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.Ugyanis ezzel a nyerőgéppel 5 payline vonal áll rendelkezésünkre és mindkét irányba kifizetést biztosít, ez igen gyakran nagyösszegű nyereményeket nyújt.A tét beállítása eléggé intuitív jelegű. A tétek nagysága a kezelőfelületen lévő gombbal kerül kiválasztásra.A játék elkezdéséhez nyomja meg a Spin gombot.A játék elkezdése előtt érdemes alaposan áttanulmányoznia a játékszabályokat és az egyéb fontos tudnivalókat.Ez a játék sokkal nagyobb kihívást nyújt, mint a már megszokott, egyszerű nyerőgépeivel játszani.Ez a leírás a nyerőgéppel való játékhoz szükséges instrukciók leegyszerűsített változata. Ha valami még mindig nem teljesen érthető, akkor bármikor elolvashatja a tökéletesen megírt, részletes játékszabályokat.

1. Lépés: A Golden Tour nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Most el kell azt is döntenie, hogy a kezdőknek való, pénzbefizetés nélküli játékmód, vagy az igazi pénzes, játék Golden Tour online opciót választva kíván játszani a nyerőgéppel.A nyerőgépes játékok általában rendelkeznek ingyenes móddal, viszont a Eurogrand cég ennél a játékgépnél kizárta ezt a lehetőséget. De nem kell azért elkeseredni, hiszen ennek a döntésnek köszönhetően a Golden Tour igazi pénzben opció révén jókora összegű készpénz nyeremény váltak elérhetővé. Vesse bele magát ön is a játékba és szerezze meg a 5000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Állítsa be a játéktét nagyságát

A Golden Tour igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 25 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Figyelembe véve, hogy ez a minimalista dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.Ezzel a 5-tárcsás online kaszinó játéknál kifejezetten nagy tétben, azaz sok érmével is játszhat.A vonaltét 1 érme, amit ön nem változtathat meg. Ugyanakkor viszont növelheti és csökkentheti is az érmék értékét a 0.01 € – 5 € közötti tartományban.Ha mindent egy kattintással akar beállítani, akkor használja a Bet Max és a Bet One gombokat.Használja a bet size gombot a tétje precízebb beállításához.

Step 3: Válassza ki a játékhoz a payline vonalak számát

A következőkben ki kell választani a payline vonalakat.A játékot elkezdheti akár egy nyerővonallal is.Ha emellett dönt, akkor alacsonyabb lesz a tétje – azaz 0.01 € összegű, viszont így nem lesznek olyan jók a nyerési esélyei.Ha a legtöbbet akarja kihozni a játékból akkor aktiválja az összes, azaz mind a 5 payline vonalat.Persze ettől a tétösszege alaposan megugrik, a 0.05 € – 25 € közötti tétösszege a korábbi beállításaitól függ.Az igazat megvallva senki sem annyira profi, hogy kizárólag csak azokat a payline vonalakat válassz ki, amiken nyerni fog majd.Majd ezt letudva a játékot a Spin gombra kattintva kezdheti el, megpörgetve a tárcsákat.Vágunk akkor most bele! Eljött a játék ideje!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Golden Tour nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Kifizetések, nyeremények megszerzéséhez csak ki kell pörgetni a nyerőgép szimbólumai közül 2 db egyforma ikont – vagy többet –
 • A Golden Tour nyerőgépes játék esetében a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy eldönthessék, hogy a játék által biztosított 5 nyerővonal közül hányat akarnak használni
 • Kizárólag az aktív nyerővonalakon kipörgetett nyerő kombinációk kerülnek kifizetésre, és ez alól csak a scatter szimbólumok révén elért nyeremények képeznek kivételt
 • A nyerő vonalak fogadásai összeszorzódnak a soronkénti nyereménnyel
 • A nyerővonalakon az egyforma szimbólumoknak vagy balról jobbra sorrendben – az 1. tárcsától kezdődően -, vagy jobbról balra sorrendben kell lenniük , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • A több nyerővonalon elért nyeremények értéke összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • A scatter kifizetések és nyerő vonal nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Golf témához is.A Golden Tour nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé, azaz a klasszikus módon forog. Ennek köszönhetően az ember a lényegre, azaz a pénznyerésre koncentrálhat, amikor ezzel a szórakoztató online nyerőgéppel játszik.Érdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Golden Tour szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet jókora nyereményekhez jutni.A játék menet során a nyerőgép tárcsáin 11 különféle ikon van, amelyek random módon jelennek meg, ami a vad és a scatter szimbólumokra is igaz.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Golden Tour és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 5 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenie10000 € összegű főnyereményt.Aki már játszott online nyerőgépes játékkal, az tökéletesen tisztában van azzal a ténnyel, hogy minél több nyerővonalon játszik, annál nagyobb a nyerési esélye.Mivel a Playtech ennél a nyerőgépnél biztosította, hogy a maximálisnál kevesebb nyerővonallal is játszunk, így akáregyetlenis beállíthatunk a játékhoz a yes gombbal.Viszont, ha a nyerővonalak kikapcsolsa mellett dönt az ember, akkor azzal csökken az esélye, hogy megszerezi a Golden Tour mesés összegű nyereményeit.Ez a nyerőgép mindkét irányba fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A játék révén megszerezhető kisebb összegű, de igen gyakori nyeremények, amiket csupán 5 payline vonal segítségével érhetünk el, kimondottan jónak mondhatók.

Speciális főnyeremény ikon

Akinek az a célja, hogy degeszre tömje a pénztárcáját készpénzzel nem árt, ha fokozott figyelmet szentel a nyerőgép Blue Golf Ball szimbólumának is, ami a jackpot ikon szerepét tölti be a játékban.Ha feltűnik belőle a képernyőn 5 db, akkor a játékhoz használt vonaltétjét egy 1000x szorzóval megnöveli a nyerőgép, és az így elért nyeremény egyből a belső egyenlegén landol.Ahhoz, hogy a játékmenet során megnyerhessük a 5000 € összegű főnyereményt, fontos, hogy a 5 nyerővonal aktiválva legyen, és 5 € összegű vonaltéttel játszunk.

Normál szimbólumok

A Blue Golf Ball szimbólum mellett a következő ikonok a video 11 db szimbólumot tartalmazó nyerőgépes játék egyéb értékes ikonjai, amelyekkel komoly összegű kifizetéseket érhet el:

 • A Orange Golf Ball szimbólum a vonaltét 500x értékét nyújtja kifizetésként
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Golf Cart szimbólum minek a segítségével 250x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • Egész szép nyeremények szerezhetők meg a Golf Bag szimbólumokkal is egy megfelelő kombináció kipörgetése esetén: a vonaltétje 200x értéke
 • A kisebb összegű kifizetéseket nyújtó ikonok közé tartozik a Red Flag szimbólum, amely révén a vonlatétje x 150 összege szerezhető meg nyereményként
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Golf Shoes a legkisebb összegű kifizetéseket nyújtó szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 50 szerezhető meg

Extra szimbólumok

 • AGolden Golf Balls vad ikon
 • A Gopher, Duck és Catfish scatter ikon

A vad ikon

A Golden Tour nyerőgépes játék vad szimbóluma könnyen beazonosítható- a szimbólumokat átböngészve igen könnyű kiszúrni a Golden Golf Balls nevet viselő ikont.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Golden Tour nyerőgép 11 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 2000x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Scatter szimbólum: Gopher, Duck és Catfish

A már említett mellett van még egy speciális szimbólumai is a Golden Tour nyerőgépnek: a scatter ikon.A scatter-nek a fejlesztő a Gopher, Duck és Catfish nevet adta.Az a különlegessége a Golden Tour scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 5 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.A fentiek tudatában mindenki számára nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy ilyen spéci tulajdonságokkal kizárólag csak a nyerőgép scatter szimbóluma rendelkezik.Akinek még ez sem lenne elég, az jó ha tudja, hogy a scatter ikon a Golden Tour nyerőgép bónusz fordulóját is képes aktiválni, ami természetesen a sima szimbólumokról egyáltalán nem mondható el.

Extra játékok

Vegyük akkor most át az alapjátékon kívüli extra funkciókat.

Extra bónusz játék

A Golden Tour bónusz játékmódja révén révén megtörheti a tárcsák folyamatos pörgetésének egyhangúságát.De ami a lényeg: jókora nyereményekkel is gazdagodhat!Ezt a funkciót a nyerőgép Gopher, Duck és Catfish szimbólumainak egyszerre történő kipörgetésével lehet elindítani.

A Golden Tour – az egy video nyerőgép?

Még szép, hogy az!Mivel egy video nyerőgép, ezért az a egyszerű kialakítású nyerőgépes játék hanghatásai és dizájn elemei is tökéletesen illenek a Sports nyerőgép témához.

Hanghatások

Túl sok mindent nem tudunk elmondani a Golden Tour nyerőgép hangeffektjeivel kapcsolatban. Egy az egyben hozzák azt a szintet, ami elvárható egy átlagosnak számító nyerőgépes játéktól.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Golden Tour online opciót a weboldalukon, illetve dönthet a Golden Tour letöltése mellett is.Csak egy felhasználói fiókot kell létrehozni az online casino oldalán a Eurogrand szoftver letöltéséhez. Így a Playtech játékok egyből elérhetővé válnak,és tetszése szerint bármikor játszhat velük.Éppen ezért,regisztráljon most a Eurogrand platformján,az alábbi link segítségével, majd keressen rá a Eurogrand letöltés opcióra is. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzéséreGolden Tour maximális nyereményét – ami akár 10000 € is lehet.

Playtech információk

Alapítva: 1999
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Weboldal: https://www.playtech.com/
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakori kérdések és válaszok

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Golden Tour nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a jelentősége a nyerőgépes játékok RTP-jének?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Golden Tour nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.A 5 payline vonalas nyerőgépes játékok esetében ez a százalékban megadott érték nagyjából 93% – 96% között mozog.

Mekkora a Golden Tour RTP-je?

Ez a fantasztikus, 5-tárcsás nyerőgép egészen biztosan rabul ejti majd a szívét, főként akkor, ha figyelembe veszi, hogy a Golden Tour RTP rátája 97.71%-os!

Nyeremények kifizetése

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.Ezt követően csak egy pénzkifizetési módot kell kiválasztania,, ami szó szerint gyerekjáték.Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

A Paypal is elérhető?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Jó hír, hogy egyéb, teljesen biztonságos pénzkifizetési módok is elérhetők az ön számára, mint például a Neteller és a Skrill.

Golden Tour Mobil Alkalmazás

A Golden Tour nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Golden Tour alkalmazás használata révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Konklúzió

Golden Tour Előnyök: Hátrányok:
Mobilbarát:
Kifizetések:
Ingyenes pörgetések:
Vad szimbólumok/Scatter-ek:
Bónusz játékok:
Grafika:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content