Gladiator Jackpot online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Gladiator Jackpot nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEbből a leírásból minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a játék Gladiator Jackpot online nyerőgépből, ami a legjobb online nyerőgépek egyike jelenleg a piacon.Csupán annyit kell tenni, hogy egy új felhasználó fiókot hoz létre a Eurogrand oldalán rákattintva a fenti gombra, ami egyből a regisztrációhoz irányítja át önt.

A Eurogrand egy XXI. századi online casino, ahol hatalmas választékot talál a legmodernebb, a retrós stílusú és a Film témájú Playtech nyerőgépes játékok legjobbjaiból.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Látogasson el az Eurogrand honlapjára, ha rákattint az egyik linkre a felülvizsgálatban.
 • 2. Lépés: Második lpésként pedig Így most már létrehozhatja a felhasználói fiiókját. Itt adja meg a szükséges adatokat.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Bevezetés / Bevezető

Készen áll rá, hogy belevesse magát egy Film-témájú nyerőgépes játék izgalmas világába? Ha elolvassa a Gladiator-típusú nyerőgépnek a leírását, egyből rájön majd, hogy ez egy átlagon felüli online játék. Az alábbiakban megismerheti a Gladiator Jackpot nyerőgépes játék fő jellemzőit. A Gladiator Jackpot ismertetője révén a játékkal kapcsolatos összes kérdésére választ kaphat, ezért mindenféleképpen érdemes végig olvasnia.

 • Ez a játékgép egyike a 5-tárcsás nyerőgépeknek. A nyerőgépek 90%-a páratlan számú tárcsával rendelkezik. Ez alapjában véve egyáltalán nem olyan unalmas dolog, hiszen a 25 db nyerővonalnak köszönhetően elég szép pénzt hozhatnak a konyhára.
 • Ami a téteket illeti, ha az éles játékmód mellett teszi le a voksát, és a játék Gladiator Jackpot igazi pénzben opciót választja, akkor 0.01 € összegű téttel már el is kezdheti a játékot. Akadnak olyan felhasználók is, akik a letöltést részesítik előnyben, míg mások számára sokkal kényelmesebb, ha a Eurogrand weboldalán játszanak.
 • A jelen helyzet az, hogy ehhez a nyerőgéphez egyelőre nem érhető el a Gladiator Jackpot mobil verziója.
 • Nem árt, ha a játék elkezdése előtt megismerkedik a játékszabályokkal is, ugyanis ez egy meglehetősen bonyolult nyerőgép.
 • Úgy zsebelheti be a legmagasabb összegű kifizetést ha megszerzi a progresszív Gladiator Jackpot jackpot nyereményt.
 • A Gladiator Jackpot RTP-je,vagy kifizetési rátája: 94.09% közötti. Nem kell aggódnia a nem túl magas kifizetési ráta miatt, mivel a helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek tűnik. Az alábbi fejezetekben pontosan kifejtjük majd önnek, hogy mit is jelent tulajdonképpen az online nyerőgépek RTP-je.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gladiator Jackpot nyerőgép jackpotja

Bárhogy is nézzük, ami a Playtech által készített online játékgépeket vonzóvá teszi a nyerőgépes játékok kedvelői számára, az nem más, mint az online nyerőgépes jackpotokA nyerőgéppel történő játék során minden 0.01 € – 2500 € összeg közötti tét egy része belekerül a Gladiator Jackpot jackpot nyereményalapjába. Pont emiatt kapta ez a bónusz kiegészítő a progresszív jackpot nevet.

Amikor egy szerencsés játékos megüti a Gladiator Jackpot jackpot főnyereményt, az automatikusan visszaáll az erdeti kiindulási összegére

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató a játékhoz

A játék Gladiator Jackpot online igazi pénzben játszva jókora profitot hozhat a konyhájára. Olvassa el az útmutatónkat és megtudhatja mit kell ehhez tennie!Ahhoz, hogy nyerhessen legalább db egyforma szimbólumot kell kipörgetnie egy adott nyerővonalon. A nyerőgép kifizetést nyújtbalról-jobbra.Az alapértelmezett tét általában nem megfelelő, ezért szánjon időt a tétje beállítására is és az érme értékre.Ez megnöveli a játékhoz használt tétjét, ugyanakkor az elérhető nyereménye összegét is. A játék elkezdéséhez, azaz az első pörgetéshez csak kattintson a Spin gombra.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Ez a játék sokkal nagyobb kihívást nyújt, mint a már megszokott, egyszerű nyerőgépeivel játszani.Remélhetőleg a lépésenkénti útmutató elengedő volt ahhoz, hogy eloszlassa a kételyeit.. Ha valami még mindig nem teljesen érthető, akkor bármikor elolvashatja a tökéletesen megírt, részletes játékszabályokat.

1. Lépés: A Gladiator Jackpot nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Döntse el, hogy melyik játékmódot kívánja igénybe venni a nyerőgépnél: az ingyenes változatot, vagy a játék Gladiator Jackpot online készpénzes játékmódot.Azzal viszont tisztában kell lennie, hogy a 500000 € összegű vonalankénti nyeremény csak akkor szerezhető meg, ha igazi pénzben játszik. A demó játékmód szórakoztató ugyan, de nem hoz pénzt a konyhára.Általában mindkét opció rendelkezésre áll, viszont a Eurogrand cégnél nincs lehetőség a demó játékmódra. Így más lehetőség nem lévén csak bele kell vetnie magát a Gladiator Jackpot igazi pénzben játékmód izgalmaiba, és próbára téve a szerencséjét megszerezheti a 500000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Döntse el, hogy mekkora tétben akar játszani

A Gladiator Jackpot igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 2500 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Tartsa észben, hogy mutatós dizájnnal rendelkező kisebb értékű, de igen gyakori nyereményeket kínál, ezért ennek köszönhetően még kis tétben játszva is busás profitot hozhat a konyhára.A játékos komoly profitra tehet szert a fogadások révén a játék kközben ezzel szórakoztató nyerőgépes játékkal.Ez a pörgős és rendkívül látványos nyerőgépes játék lehetőséget biztosít számos tét beállítási opcióra is: például az érme érték beállítható a minimális 0.01 € és a maximális 10 € között, emellett a pörgetésekhez tétként használt érmék számít is be lehet állítani 1 – 10 érme között.A tét beállítása gyerekjáték és pofonegyszerű a Bet Max gombbal.

3. Lépés: Válassza ki a nyerővonalak számát

Itt az ideje a payline vonalak kiválasztásának.A nyerőgépnél minimálisan a játékhoz egy payline vonal aktiválása szükséges.Igaz, hogy ezzel a beállítással csak igen alacsony összeget: 0.01 €-t kockáztat, viszont így nem lesz esélye a komolyabb nyereményekre.Statisztikailag, tíz esetből kilencszer az a leghatékonyabb, ha mind a 25 nyerővonalat használja a játékhoz.Természetesen ebben az esetben a tétje is jóval nagyobb lesz, egy 0.25 € – 2500 € közötti összeg tartományban.Persze kizárólag csak a nyertes payline vonalakat előre kiválasztani szó szerint lehetetlen.Miután mindent lerendezett a Spin gombra kattintva kezdhet el játszani.Lehetőség van arra is, hogy felgyorsítsa a 5 tárcsa pörgését, a Gladiator Jackpot nyerőgép turbó gomjával , emellett dönthet az automatikus játékmód használata mellett is.Itt az ideje a pénznyerésnek és a szórakozásnak!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Nyilván önnek is feltűnt, hogy a Gladiator Jackpot nem egy szokványos 5-tárcsás nyerőgép. Tény, hogy a játékszabályok végigolvasása meglehetősen unalmas tud lenni, de a Gladiator Jackpot esetében kulcsfontosságú ahhoz, hogy nyerhessünk vele. Éppen ezért muszáj rászánni az időt, és átnézni a nyerőgép játékszabályait:

 • A nyerőgép által nyújtott kifizetések a kifizetési táblázatban tekinthetők meg ami az info ikonra kattintva jeleníthető meg
 • Ha sikerül egy pörgetéssel azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • Válassza ki a maximálisan aktiválható 25 payline vonalat
 • Csak az aktív nyerővonalakon összehozott kombinációkat fizeti ki a játékgép. Természetesen a scatter nyereményekre ez nem vonatkozik
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • A nyerőgép csak a balról jobbra irányba ad kifizetést, és az egymás mellett lévő tárcsákon kipörgetett egyforma ikonoknak egy aktív payline vonalon kell lenniük , ezen szabály alól csak a scatter kivétel
 • A több nyerővonalon elért nyeremények értéke összeadódik
 • Ha a játékos egy nyerővonalon több nyereményt ér el, akkor mindig a legnagyobb kerül kifizetésre
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • A vad szimbólum csak itt bukkanhat fel a játék alatt: tárcsákon 2, 3 és 4
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a tárcsák számának tekintetében úgy döntött, hogy ezt az izgalmas játékmenetű nyerőgépet 5 tárcsával látja el, ami pont megfelelő a játék Gladiator témájához.A Gladiator Jackpot nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az élvezetes nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.Minden játékosnak tisztában kell lennie Gladiator Jackpot nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép tárcsáin a 13 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyeremények ebben a játékban Gladiator Jackpot nyerővonalai által kerülnek meghatározásra. Egy olyan spéci kombináció, ami egyforma ikonokból áll, lehetővé teszi, hogy megnyerjüka 500000 € ősszegű főnyereményt.Akkor van a legjobb esélyünk a nyerésre, ha a Gladiator Jackpot nyerőgép összes payline vonalát aktiváljuk.Mivel a Playtech ennél a játéknál lehetővé tette, hogy kevesebb payline vonallal is játszunk, így akáregyetlenmikor megnyomod a yes gombot.Ezt viszont nem javasoljuk, hiszen így jelentős mértékben csökkennek a főnyeremény megszerzésének esélyei.A Gladiator Jackpot nyerőgép esetében a rendelkezésre álló 25 nyerővonalon az ikonokatbalról jobbra sorrendben kell kipörgetni.A játékosok körében él egy olyan tévhit, hogy a 25 payline vonalas játékok kisebb nyereményeket nyújtanak csak aminek viszont igencsak ellentmond ez video típusú nyerőgép, hiszen hatalmas profitra tehetünk szert vele.

A legmagasabb kifizetést nyújtó szimbólum

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép Commodus szimbólumából, ami kb. azt tudja, amit a jackpot szimbólumok.Ha begyűjtünk belőle 5 db-ot akkor egyből az ölünkbe hullik a nyerőgép főnyereménye ami a payline vonal tétünk 5000x értéke.

Fontos tudnivalók az egyéb szimbólumokról

Természetesen a Playtech a speciális szimbólum mellett, további 13 szimbólummal is ellátta a nyerőgépes játékot. A legértékesebb Commodus szimbólumot már alaposan kiveséztük, így most vegyük sorba a játékgép további szimbólumait a legjobb kifizetést garantálótól a legalacsonyabb összegű kifizetéseket nyújtóig:

 • A Lucilla szimbólum révén elérhető maximális nyeremény a vonaltét 1000x értéke
 • Nem lehet panasz a Gracchus szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezzel a szimbólummal az elérhető kifizetés 350x nyerővonalanként
 • A Juba és Proximo szimbólumok segítségével elérhető nyeremény a vonaltétje x 250, ami bár nem eget rengetően nagy összegű, de azért így is kifejezetten jónak mondható
 • A Ace és King szimbólumokkal elérhető kifizetés 200x-osa a vonaltétnek
 • A 9 és 10 szimbólum nyújtja a legkisebb összegű nyereményeket: – 75x-osa nyerhető meg a vonalankénti tétnek.

Extra szimbólumok

 • A Gladiator Helmet szimbólummal a bónusz forduló aktiválására nyílik lehetőségünk
 • A Gladiator Helmet vad szimbólum
 • A Coliseum scatter ikon

Vad szimbólum

A Gladiator Jackpot nyerőgép vad ikonját meglehetősen könnyű kiszúrni- csak vessen egy pillantást a Gladiator Helmet motívumára.A vad szimbólum alapfunkciója az, hogy más, sima ikonok helyettesítésére szolgál a Film-témájú video típusú nyerőgépes játékokban.A játék közben ez a különleges ikon csak a 2, 3 és 4 tárcsákon jelenik meg.Ez az ikon bármilyen szimbólumokból álló variációt nyerő kombinációvá képes átalakítani.

A Coliseum scatter szimbólum

Egy másik kiemelt figyelmet érdemlő szimbólum a Gladiator Jackpot nyerőgép esetében a scatter.Ezt a speciális ikont Coliseum szimbólumnak hívják.Az a különlegessége a Gladiator Jackpot scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 25 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.A segítségével 100x – amennyiben mind az 5 tárcsán sikerül összehozni belőle egyet.A sokoldalú Coliseum scatter ikonnak a legfontosabb szerepe a játékban az, hogy aktiválja az ingyenes pörgetések funkciót.Erre a scatter ikonon kívül egyetlen más szimbólum sem képes.

Extra játékok

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Gladiator témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Ingyenes pörgetések

A Coliseum névre keresztelt játékmód a Gladiator Jackpot nyerőgép ingyenes pörgetések funkciója ami lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen játszhassunk a Gladiator Jackpot nyerőgéppel, és természetesen ilyenkor is jókora készpénz nyeremények üthetik a markunkat.A Coliseum szimbólum ami egyébként a nyerőgép scatter ikonja is, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Némi szerencsével akár 24 ingyenes pörgetést szerezhetünk.

Bónusz játék kiegészítő

Ha az alapjáték során önre mosolyog Fortuna, akkor a Gladiator bónusz játékmódban is próbára teheti a szerencséjét.Ha jól alakulnak a dolgok, akkor mesés nyereményekre tehet szert.A Gladiator bónusz játékmódot a nyerőgép Gladiator Helmet szimbólumainak egyszerre történő kipörgetésével lehet elindítani.

Szerencsejáték funkció

Ez az extra funkció a Gamble nevet viseli és arra szolgál, hogy a Gladiator Jackpot nyerőgép alapjátékban megszerzett nyereményeket megduplázhassuk. Persze, ha nincs szerencsénk el is veszíthetjük őket.Ha nem retten meg egy kis extra kockázat vállalástól, akkor két opció közül kell majd választania: a Red gomb, vagy a Black gomb megnyomásával.Garantáljuk önnek, hogyha nyer, akkor ez a 5-tárcsás nyerőgép biztos, hogy az egyik kedvence lesz.Persze, ha nincs szerencséje, akkor el is veszítheti az előző körben szerezett nyereménye egészét.Emiatt is nevezhető a Gladiator Jackpot nyerőgép ezen funkciója dupla vagy semmi játéknak.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Mivel egy video nyerőgép, ezért az a látványos grafikájú nyerőgépes játék hanghatásai és dizájn elemei is tökéletesen illenek a Film nyerőgép témához.

Játékon belüli hangeffektek

A hanghatások terén ez a nyerőgép nem szerepel valami fényesen. Persze azért hozzá azt az átlagos szintet, ami a legtöbb sima video játék esetében is hallható a játékmenet közben.Amennyiben úgy szeretne harcba indulni a progresszív jackpotért, hogy eközben semmi ne vonhassa el a figyelmét, akkor csak használja a Gladiator Jackpot némítás gombját vagy állítsa be a hangerőt a kívánt szintre.

Gladiator Jackpot Letöltése

Mielőtt letölthetné a Eurogrand szoftver programot készítenie kell egy ingyenes felhasználói fiókot ennél az online kaszinónál. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Gladiator Jackpot nyerőgéppel!Éppen ezért,készítsen egy Eurogrand felhasználói fiókot,az alábbi link segítségével, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzéséreA Gladiator Jackpot főnyereményét: 50000 érmét, aminek az összege lehet akár 500000 €.

Playtech Tények és Adatok

Alapítva: 1999
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Weboldal: https://www.playtech.com/
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány, a Eurogrand oldalán elérhető Gladiator Jackpot nyerőgéppel történő játékkal kapcsolatos leggyakoribb kérdések közül:

Mit jelent az RTP a nyerőgépes játékoknál?

Az RTP az angol Return to Player kifejezés rövidítése. Ez egy százalékban megadott megtérülési arány, amit a Gladiator Jackpot nyerőgép, egy adott időszak alatt nyújtott kifizetései alapján számítanak ki.Az RTP százalékban van megadva. Péládul a 25 payline vonalas nyerőgépek esetében az értéke általában 93% – 96% közötti.

Milyen nagyságú a Gladiator Jackpot RTP rátája?

Aki nagyot szeretne kaszálni, annak ez a 94.09%-os Gladiator Jackpot RTP rátával rendelkező online nyerőgép nem igazán felel meg, viszont némi szerencsével azért egész csinos összegű nyeremények érhetők el vele.

Hogyan juthatok hozzá a Gladiator Jackpot nyerőgéppel elért nyereményeimhez?

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Ezt követően csak egy pénzkifizetési módot kell kiválasztania,amit követően hozzájtuhat a nyereményei összegéhez.Ha további információkra lenne szüksége, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot a Eurogrand ügyfélszolgálatával is.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

MasterCard hitelkártyát ugyan nem használhat a Eurogrand esetében, viszont Visa kártyát igen.

A Paypal használata megengedett?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.A nyereményei kifizetéseit Neteller és Skrill révén is lebonyolíthatja.

Eurogrand Alkalmazás

Használja ki ön is a Gladiator Jackpot nyújtotta előnyöket és szerezze meg a kisebb összegű, viszont igen gyakori nyereményeket a Gladiator Jackpot alkalmazás révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Összefoglaló

Gladiator Jackpot Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content