Geisha Story online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Geisha Story nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki akarja próbálni a játék Geisha Story online nyerőgépet, ami a legjobb online nyerőgépek táborába tartozik, akkor csak olvasson tovább, és mindent megtud vele kapcsolatban.Akkor jár a legjobban, ha készít egy új Eurogrand felhasználói fiókot a felül lévő gombra kattintva.

A Eurogrand gey közismert, neves online casino, ahol a Playtech nyerőgépes játékok teljes kínálata megtalálható, mint például a Asian témájú online nyerőgépek, amelyek közé sorolható ez a játékgép is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Első lépésként kattintson rá a Play Now gombra.
 • 2. Lépés: Hozzon létre egy új felhasználói fiókot. Ez csak pár percet vesz igénybe. Csupán rá kell és meg kell adnia a regisztrációhoz szükséges információkat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Geisha Story online nyerőgép fő jellemzői

Ön is nyilván azért van itt, mert az egyik kedvenc időtöltése a Asian-témájú nyerőgépekkel történő játék. Biztos lehet benne, hogy ez a nyerőgép a Playtech csapatának az egyik nagyágyúja. Még ha nem is kedveli túlzottan a Japan típusú nyerőgépeket, akkor is el kell ismernie, hogy ez az online kaszinó játék lenyűgözően néz ki színpompás dizájnjával és a csillogó tárcsáival. A Geisha Story ismertetője révén betekintést nyerhet a játék minden apró részletébe, természetesen az alapokat is beleértve.

 • Ez a játékgép egyike a 5-tárcsás nyerőgépeknek. A nyerőgépek 90%-a páratlan számú tárcsával rendelkezik. Ez alapjában véve egyáltalán nem olyan unalmas dolog, hiszen a 15 db nyerővonalnak köszönhetően elég szép pénzt hozhatnak a konyhára.
 • Amennyiben nem szeretne túl sokat kockáztatni, de ki akarja próbálni a nyerőgépet élesben a Geisha Story igazi pénzben opciót választva, akkor akár 0.01 € összegű minimális téttel is elkezdheti a játékot. Amellett, hogy a Eurogrand webes felületén is játszhat a nyerőgéppel, választhatja a Eurogrand szoftver letöltése lehetőséget is.
 • A Geisha Story mobil verziója révén bárhol, bármikor játszhat a nyerőgéppel.
 • Nem árt, ha a játék elkezdése előtt megismerkedik a játékszabályokkal is, ugyanis ez egy meglehetősen bonyolult nyerőgép.
 • Úgy zsebelheti be a legmagasabb összegű kifizetést ha megszerzi a progresszív Geisha Story jackpot nyereményt.
 • Nyilvánvaló, hogy minden játékost elsősorban az érdekel, hogy pontosan mennyi a Geisha Story RTP-je. Ennél a nyerőgépnél ez az érték 95.48%. Még, ha nem is ez a legnagyobb erőssége ennek az online nyerőgépnek, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes játszani vele. Az alábbiakban ki is fejtjük majd, hogy miért.

 

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Geisha Story Jackpot

A Playtech cég által készített nyerőgépek extra, bónuszkiegészítői között gyakran megtalálhatók a különböző online nyerőgépes jackpotok is.Csuriban vannak az ujjai, miközben abban reménykedik, hogy a Geisha Story Jackpotja progresszív? Nos, jól tetted, mert ez bejött!A megszerezhető nyeremény összege szinte korlátlan, mivel a játékra feltett 0.01 – 150 közötti tétek segítségével minden egyes alkalommal nő a nyereményalap, amikor valaki játszik a nyerőgéppel.

Anikor a jackpotot megütik, a jackpot nyereményalap visszaáll az eredeti kiindulási összegre.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet ismertető

A játék Geisha Story online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.A játék elkezdése előtt el kell döntenie, hogy milyen tétében akar játszani. A beállító gombok a téthez és az érme értékhez a kényelmesen használható kezelőfelületen találhatók.A játék elkezdéséhez nyomja meg a Spin gombot.Mindenféleképpen olvassa el az instrukciókat a játék elkezdése előtt.A nyerőgép az összetettsége miatt első blikkre eléggé bonyolultnak tűnhetHa bármikor elakadna, igénybe veheti lépesenkénti útmutatót, mert abban az esetben, ha játékmenet bármely része nem teljesen világos önnek, csak egy pillantást kell vetnie a játékszabályokra.

1. Lépés: A Geisha Story nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Először is azt kell eldönteni, hogy a nyerőgépes játék Geisha Story online esetében pénzben akar játszani, vagy az ingyenes verziót választja.Ezen a játék elkezdése előtt érdemes elgondolkodnia, de még jobb, ha inkább nem hezitál. A Eurogrand nyerőgépeivel játszók egyetértenek abban, hogy a demó játék csak elvesztegetett idő, ami miatt megfosztja magát a 7500 € összegű vonalankénti nyereménytől. Ha ránk hallgat, akkor nem vesztegeti tovább az idejét, és egyből belevág az éles játékba!Általában mindkét opció rendelkezésre áll, viszont a Eurogrand cégnél nincs lehetőség a demó játékmódra. Így más lehetőség nem lévén csak bele kell vetnie magát a Geisha Story igazi pénzben játékmód izgalmaiba, és próbára téve a szerencséjét megszerezheti a 7500 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Döntse el, hogy mekkora tétben akar játszani

A nyerőgépes játék Geisha Story igazi pénzben játszva igazán izgalmas. Természetesen a játékhoz használt tét teljes mértékben testre szabható, így olyan tétben játszhat, ami ön szerint leginkább megfelel a játék stratégiájának. A nyerőgéppel játszhat a minimális 0.01 € tétben, vagy akár a maximális 150 € tétben is.Figyelembe véve, hogy ez a mutatós dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.Ennél a Japan-témájú nyerőgépnél érméket is használhat a tétekhez.Ez a szórakoztató látványos megjelenésű nyerőgépes játék többféle beállítási lehetőséget biztosít önnek: például az érme értéket érménként beállíthatja 0.01 € – 1 € között, és a nyerővonalakénti érme számot 1 – 10 között.A tét beállítása gyerekjáték és pofonegyszerű a Bet Max gombbal.A tét nagysága/értéke gombbal tetszése szerint beállíthatja a játékhoz használni kívánt tétjét.

Step 3: Aktív nyerővonalak beállítása

A következőkben be kell állítani a nyerővonalak számát.A nyerőgéppel a játékot akár egy nyerővonal aktiválásával is elkezdheti.Ha emellett dönt, akkor alacsonyabb lesz a tétje – azaz 0.01 € összegű, viszont így nem lesznek olyan jók a nyerési esélyei.Minden szempontból sokkal jobban jár ha az összes 15 payline vonalat aktiválja.Ez a tétjére is hatással lesz, ami így felmegy, kezdve a 0.15 € összeggel és elérve a 150 € tétösszeget.Persze kizárólag csak a nyertes payline vonalakat előre kiválasztani szó szerint lehetetlen.Végzett a nyerővonalak beállításával? Akkor nincs más dolga, mint a Spin gombra kattintva elkezdni a játékot.és kényelmesen hátradőlhet a karosszékében, ha aktiválja az automatikus játékmód opciót.Vágjon bele a játékba és robbantson bankot!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Nyilván önnek is feltűnt, hogy a Geisha Story nem egy szokványos 5-tárcsás nyerőgép. Tény, hogy a játékszabályok végigolvasása meglehetősen unalmas tud lenni, de a Geisha Story esetében kulcsfontosságú ahhoz, hogy nyerhessünk vele. Éppen ezért muszáj rászánni az időt, és átnézni a nyerőgép játékszabályait:

 • A kifizetési tábla, melyet megtalálsz a képernyődön, megmutatja a kifizetések részleteit
 • A nyeremények megszerzése gyerekjáték: pörgesse meg a tárcsákat, és gyűjtsön be 2 db egyforma ikont a nyerőgép szimbólumaiból
 • A Geisha Story nyerőgépes játék esetében a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy eldönthessék, hogy a játék által biztosított 15 nyerővonal közül hányat akarnak használni
 • Csak a játékos által korábban kiválasztott nyerővonalakon összehozott kombinációk biztosítanak kifizetéseket, viszont vagy egy kivételes eset is, ami nem más, mint a scatter szimbólumokkal elért nyeremények
 • A kifizetések összegét úgy számítja ki a játék, hogy a nyerővonalakon elért nyeremények összegét megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel
 • A nyerő kombókban a szimbólumoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük az 1. tárcsától kiindulva, viszont a scatter szimbólumok bárhol lehetnek a képernyőn, így bármilyen pozícióban kifizetést adnak
 • Az össznyeremény az összes soronkénti nyeremény összegértékével megegyező
 • Ugyanazon a payline vonalon elért több nyeremény esetében csak a legmagasabb értékű kerül kifizetésre
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • A scatter kifizetések az elérhető össz nyereményre is hatással vannak
 • A játék szoftver vagy hardver meghibásodása esetén, minden a hiba által érintett nyeremény és kifizetés semmisnek tekintendő, és az abban érintett tétek visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Japan témához is.A Geisha Story nyerőgépnek az esetében 5 db tárcsa adott, amelyek a klasszikus módon, azaz lefelé forognak. Ennek köszönthetően, amikor az ember játszani kezd ezzel az egyszerű játékmenetű nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmét.Minden játékosnak tisztában kell lennie Geisha Story nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A játék menet során a nyerőgép tárcsáin 11 különféle ikon van, amelyek random módon jelennek meg, ami a vad és a scatter szimbólumokra is igaz.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak száma jelentős mértékben meghatározza, hogy átlagosan milyen gyakorisággal számíthatunk kifizetésekre a Playtech nyerőgépei esetében. A Geisha Story nyerőgép 15 db nyerővonallal rendelkezik, amelyek segítségével megnyerhetjüka 100000 € ősszegű főnyereményt.Aki már játszott online nyerőgépes játékkal, az tökéletesen tisztában van azzal a ténnyel, hogy minél több nyerővonalon játszik, annál nagyobb a nyerési esélye.egyetlenmikor megnyomod a yes gombot.Viszont, ha a nyerővonalak kikapcsolsa mellett dönt az ember, akkor azzal csökken az esélye, hogy megszerezi a Geisha Story mesés összegű nyereményeit.A Geisha Story nyerőgép esetében a rendelkezésre álló 15 nyerővonalon az ikonokatbalról jobbra sorrendben kell kipörgetni.A Geisha Story nem csupán alapnyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert annak ellenére, hogy ez a Playtech nyerőgépes játék kevesebb, mint 20 nyerővonalat mondhat magáénak.

A maximális nyereményt biztosító szimbólum

Ha az ember minél nagyobb profitot akar szerezni, akkor nem árt, ha tudja, hogy a Playtech egy rendkívül magas értékű szimbólummal is ellátta a nyerőgépet: Goldfish – ami kb. azt tudja, mint a jackpot ikonok, így elég sok pénzt hozhat a konyhánkra.Ha ebből az ikonból egy pörgetéssel 5 db hozunk össze, akkor az elért nyereményt megspékeli a játék egy 750x szorzóval is.Ha nem állunk hadilábon a szerencsével, akkor az 5 tárcsás nyerőgép bármely aktív nyerővonalán nyerhetünk 7500 € összegű nyereményet. Ehhez viszont az kell, hogy tétként 10 € összeget tegyünk fel a nyerőgéppel.

A nyerőgépes játék további szimbólumai

Természetesen a Playtech a speciális szimbólum mellett, további 11 szimbólummal is ellátta a nyerőgépes játékot. A legértékesebb Goldfish szimbólumot már alaposan kiveséztük, így most vegyük sorba a játékgép további szimbólumait a legjobb kifizetést garantálótól a legalacsonyabb összegű kifizetéseket nyújtóig:

 • A Torii Gate szimbólummal akár a vonaltétje 500x összegét is megnyerheti, ugyanis ez az ikon a Geisha Story nyerőgép második legértékesebb szimbóluma
 • A Cherry Blossom szimbólummal 400x vonalankénti nyeremény érhető el
 • Little further down the line you’ll find the Bonsai Tree symbol, from which you can expect 300 times your bet per line
 • A Paper Fan szimbólum – 250x-osa a vonaltétnek
 • A Umbrella ikon révén a vonaltét 100x értéke zsebelhető be nyereményként.

Extra szimbólumok

 • A Geisha ikon segítségével a nyerőgép bónusz fordulójában vehetünk részt
 • A Samurai vad szimbólum
 • A Old Man és Geisha scatter szimbólum

Vad szimbólum

A Geisha Story nyerőgép vad ikonját meglehetősen könnyű kiszúrni- ez az ikon a Samurai felirattal van ellátva.A vad szimbólum alapfunkciója az, hogy más, sima ikonok helyettesítésére szolgál a Asian-témájú video típusú nyerőgépes játékokban.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 10000x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Scatter szimbólum: Old Man és Geisha

A következő rendkívül fontos szerepet betöltő szimbólum a Geisha Story nyerőgépnek a scatter ikon.A scatter-nek a fejlesztő a Old Man és Geisha nevet adta.Az a különlegessége a Geisha Story scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 15 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.A segítségével elérhető nyeremény: 50x – ami viszont a scatter mind az 5 tárcsán történő kipörgetésére vonatkozik.Erre a scatter ikonon kívül egyetlen más szimbólum sem képes.

Speciális funkciók

Vegyük akkor át, hogy hogyan hozható ki a maximum ebből a komoly kihívást nyújt nyerőgépből.

Bónusz játék kiegészítő

Bolond lenne az, aki kihagyna egy olyan lehetőséget, amivel továbbil 1000000 érmés, vagy 1000000 € összegű nyereményre tehet szert!A Geisha Story bónusz játékmódja révén – Geisha’s Garden – révén megtörheti a tárcsák folyamatos pörgetésének egyhangúságát.De ami sokkal fontosabb: fantasztikus nyeremények szerezhetők vele!A Geisha’s Garden bónusz játékot a Geisha szimbólumok kipörgetésével lehet aktiválni.

A Playtech által készített Geisha Story egy video nyerőgép?

Természetesen az!Video nyerőgépként ez a Playtech játékgép remek grafikával és nagyszerű hanghatásokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen passzolnak a játék Asian témájához.

Hanghatások

A Asian témájú Geisha Story nyerőgép játékmenetét autentikus hanghatások hanghatások teszik érdekessé, és magával ragadóvá. A Playtech fejlesztői ennél a 5-tárcsás nyerőgépnél mindent megtettek annak érdekében, hogy a Eurogrand játékosainak minél magasabb szintű játékélményben lehessen részük. Ehhez természetesen a vonaltétenkénti 750x nyeremény szorzó is jelentős mértékben hozzájárul.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Geisha Story online opciót a weboldalukon, illetve dönthet a Geisha Story letöltése mellett is.Mielőtt letölthetné a Eurogrand szoftver programot készítenie kell egy ingyenes felhasználói fiókot ennél az online kaszinónál. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Gyorsancsak regisztrálnia kell a Eurogrand platformján,az alábbi link segítségével, majd fel kell keresnie a Eurogrand letöltés oldalát. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzésérea progresszív jackpotot, aminek az összege folyamatosan gyarapszik.

Playtech Tények és Adatok

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

GYIK

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Geisha Story nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

Az RTP az angol Return to Player kifejezés rövidítése. Ez egy százalékban megadott megtérülési arány, amit a Geisha Story nyerőgép, egy adott időszak alatt nyújtott kifizetései alapján számítanak ki.A 15 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Geisha Story nyerőgép?

Bár ez az online casino nyerőgép pont megfelel arra a célra, hogy lazítsunk egy kicsit, a 95.48%-os Geisha Story RTP rátája nem tartozik a legjobbak közé.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményemhez?

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Természetesen a pénzkivételhez ki kell először választania egy ön által preferált pénzkifizetési módot isés egyből hozzájuthat a nyereményéhez.Ha további információkra lenne szüksége, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot a Eurogrand ügyfélszolgálatával is.

A hitelkártyámat akarom használ a pénzkivételhez. Van erre lehetőségem?

MasterCard hitelkártyát ugyan nem használhat a Eurogrand esetében, viszont Visa kártyát igen.

A Paypal számlámra is kiutalhatok pénzt?

Jelenleg nem áll rendelkezésre a pénzkivételekhez a Eurogrand Paypal opció.Ha önnek úgy kényelmesebb, akkor akár Neteller-t vagy Skrill-t is használhat a pénzkivételhez.

Geisha Story Mobil Alkalmazás

A Geisha Story nyerőgép összes előnyös tulajdonságát maximálisan kiaknázhatja, beleértve a kisebb összegű, de gyakori kifizetéseket a Geisha Story alkalmazás használatával.Kérjük, vegye figyelembe, hogy csakis egyetlen hivatalos és teljes mértékben ingyenes Eurogrand alkalmazás létezik, ezért soha ne töltse le pénzért az applikációt kétes hátterű weboldalakról.

Összefoglaló

Geisha Story Előnyök: Hátrányok:
Tapasztalat:
Készpénz kifizetés:
Speciális szimbólumok
Mobilos játék:
Ingyenes pörgetések funkció:
Grafika:
Bónusz funkciók:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content