Full Moon Fortunes online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Full Moon Fortunes nyerőgéppel a Eurogrand oldalán. Ebből a leírásból minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a játék Full Moon Fortunes online nyerőgépből, ami a legjobb online nyerőgépek egyike jelenleg a piacon.Önnek semmi más nem kell tennie, csupán annyit, hogy nyit egy új felhasználói fiókot a Eurogrand oldalán a fenti gombra kattintva ami megnyitja a regisztrációs oldalt.

A Eurogrand a legjonn online casino, ha a Full Moon Fortunes nyerőgéppel, vagy más, Fantasy-témájú határtalunl izgalmas Playtech online nyerőgépek révén szeretne lazítani egy kicsit.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az itt található Play Now gomb. Kattintson rá.
 • 2. Lépés: Kattintson a Join Now regisztrációs gombra, amivel egy új felhasználói fiókot hozhat létre. Ezt követően adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat: felhasználó név, e-mail cím, jelszó..

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Full Moon Fortunes Online: Fő jellemzők

Abban az esetben, ha egy Fantasy-témájú nyerőgéppel szeretné elütni az idejét, akkor ne keresgéljen tovább, ugyanis ez a játék pontosan egy ilyen típusú, és garantáljuk önnek, hogy elnyeri majd a tetszését! Abban az esetben ha nem rajong a Horror-témájú nyerőgépekért, akkor is érdemes egy esélyt adnia neki, mert könnyen meglehet, hogy szó szerint beleszeret. Első körben azért persze érdemes tisztában lennie a játékkal kapcsolatos alapvető információkkal. A Full Moon Fortunes ismertetője pontosan erre a célra szolgál, ezért érdemes végigolvasnia.

 • Ez a játékgép egyike a 5-tárcsás nyerőgépeknek. A nyerőgépek 90%-a páratlan számú tárcsával rendelkezik. Ez alapjában véve egyáltalán nem olyan unalmas dolog, hiszen a 20 db nyerővonalnak köszönhetően elég szép pénzt hozhatnak a konyhára.
 • Abban az esetben, ha a játék Full Moon Fortunes igazi pénzben opciót választja, azaz élesben akar a nyerőgéppel játszani, akkor minimális tét összege 0.2 €. Meglehet, hogy a játék letöltése nem a legkedveltebb módja a nyerőgépes játéknak, de tény, hogy ennek is megvannak az előnyei. Viszont, ha minket kérdez, akkor használja inkább a már jól bevált játékmódot, keresse fel a Eurogrand weboldalát amihez a közvetlen linket itt találhatja meg.
 • A jelen helyzet az, hogy ehhez a nyerőgéphez egyelőre nem érhető el a Full Moon Fortunes mobil verziója.
 • Első blikkre ez a nyerőgép eléggé összetett, ezért fontos, hogy a játék elkezdése előtt elolvassa a játékszabályokat.
 • A Full Moon Fortunes esetében a legnagyobb nyeremény 125000 € összegű készpénz.
 • A Full Moon Fortunes RTP-je,vagy kifizetési rátája: 94.01% közötti. Nem kell aggódnia a nem túl magas kifizetési ráta miatt, mivel a helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek tűnik. Az alábbi fejezetekben pontosan kifejtjük majd önnek, hogy mit is jelent tulajdonképpen az online nyerőgépek RTP-je.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Full Moon Fortunes Jackpot

Meglepő módon ez a 5 tárcsás nyerőgép nem tartalmaz online nyerőgépes jackpotokat.Ez persze azért nem jelenti azt, hogy üres kézzel kéne távoznunk, hiszen – található benne egy Dragon Jewel szimbólum ami a Full Moon Fortunes jackpot pótlására szolgál, így megnyerhető a segítségével a vonaltét 300x értékePéldául minden pörgetésnél 100 € összegű maximális téttel játszva 125000 € nyeremény érhető el.Ennek köszönhetően hatalmas összegű nyereményekre tehet szert, ami bőségesen kárpótolja majd a jackpot hiányáért.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Tippek a játékhoz

A játék Full Moon Fortunes online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.Ahhoz, hogy nyerhessen legalább 3 db egyforma szimbólumot kell kipörgetnie egy adott nyerővonalon. A nyerőgép kifizetést nyújtbalról-jobbra.Az alapértelmezett tét általában nem megfelelő, ezért szánjon időt a tétje beállítására is azaz az tét értékére és a mennyiségére a felkínált előre beállított opciók révén.A magasabbra állított értékek az összes nyereményt megnövelik. Vágjon bele, és nyomja meg a Spin gombot.Annak ellenére, hogy ez egy kiváló játék, első pillantásra zavarba ejtő lehet.Ez egy relatíve összetett játék, ami a kezdő játékosok számára egyelőre még nagy falat lehet.Tekintse meg az alábbi, lépésenkénti részletes útmutatót, a játékszabályokat tartalmazó intuitív menüvel együtt.

1. Lépés: Full Moon Fortunes nyerőgép: izgazi pénzes mód vs ingyenes játék?

Döntse el, hogy melyik játékmódot kívánja igénybe venni a nyerőgépnél: az ingyenes változatot, vagy a játék Full Moon Fortunes online készpénzes játékmódot.A Eurogrand esetében nem áll fenn ilyen dilemma, ugyanis ez a top kategóriás kaszinó profi játékosoknak való, így a demó játékmód nem elérhető náluk. A Full Moon Fortunes igazi pénzben játékmód viszont fényesen bizonyítja, hogy ez az online kaszinó mindent megtesz azért, hogy a játékosai kedvében járjon. Nálunk könnyen bezsebelhető akár 1500 € összegű vonalankénti nyeremény.

2. Lépés: Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétje mértékét

A Full Moon Fortunes igazi pénzben játszható játékmódjában kizárólag öntől függ, hogy milyen tétben óhajt játszani. Ezt bármikor testre szabhatja a Eurogrand kaszinónál lévő egyenlegét figyelembe véve akár játék közben is. Így többek között játszhat például 0.2 € összegű minimális téttel, illetve 100 € összegű maximális téttel is.Figyelembe véve, hogy ez a mutatós dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.A tét nagysága/értéke gombbal tetszése szerint beállíthatja a játékhoz használni kívánt tétjét.

Step 3: Pörgesse meg a tárcsákat

Ez eléggé meglepő ilyen remek dizájnnal rendelkező játékoknál, hogy nincs lehetőség a payline vonalak beállítására. Viszont a Full Moon Fortunes nyerőgép úgy tűnik e tekintetben kivételt képez.A játékhoz az összes, azaz mind a 20 vonalat használnia kell.De ettől nem kell megrettennie;ugyanis az a helyzet, hogy minél több a payline vonal, annál nagyobb a nyerési esélye.Ezt követően csak kattintson a Spin gombra.Használja a turbó játék gombot ahhoz, hogy a Full Moon Fortunes 5 tárcsás nyerőgéppel sokkal gyorsabban játszhasson vagy kapcsolja be az automatikus játékmód opciót.Itt az ideje a pénznyerésnek és a szórakozásnak!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Full Moon Fortunes nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • A kifizetési tábla, melyet megtalálsz a képernyődön, megmutatja a kifizetések részleteit
 • Legalább 3 db egyforma, ugyanazon a nyerővonalon kipörgetett szimbólummal lehet nyereményt elérni.
 • Igaz ugyan, hogy a Full Moon Fortunes nyerőgép 20 nyerővonallal rendelkezik, viszont ezek fixek, így nem állíthatjuk be a számukat kedvünk szerint
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • Az egymás melletti tárcsákon, balról jobbra sorrendben kipörgetett kombinációkat fizeti ki a nyerőgép a scatter szimbólumok viszont a tárcsapozíciójuktól függetlenül nyújtanak kifizetéseket
 • A több nyerővonalon elért nyeremények értéke összeadódik
 • Egy nyerő vonalon elért több nyeremény esetén csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • Az egy körön – pörgetésen – belül elért scatter és nyerővonal nyeremények értéke összeadódik
 • Minden scatter nyereményhez jár egy extra nyeremény szorzó: 3x
 • A szabályok szerint a vad szimbólumos nyereményekhez a játék egy 5x értékű szorzót is ad
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

Ami a tárcsák számát illet, a Playtech fejlesztői úgy döntöttek, hogy ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás lesz, mivel ez a setup pont ideális a játék Horror témájához alaptémájához.A Full Moon Fortunes nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az izgalmas nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.Minden játékosnak tisztában kell lennie Full Moon Fortunes nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép 5 tárcsáján 12 különféle ikonnal találkozhatunk, amelyek random módon jelennek meg a játék során, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.Ráadásul ez a nyerőgép egy speciális szimbólummal is fel van vértezve: Full Moon.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Full Moon Fortunes és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 20 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenieMinden profi játékos tisztában van vele, hogy a legjobb stratégia a Full Moon Fortunes online nyerőgép esetében az, ha minél több nyerővonallal játszik az ember.Szerencsére, ennél a Playtech játéknál nem lehet módosítani a payline vonalak számát, így mind a 20 aktív marad. Ennek köszönhetően viszont maximális nyerési eséllyel játszhatunk!A nyerőgép balról jobbra fizet.A Full Moon Fortunes nem csupán alapnyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert.

Speciális főnyeremény ikon

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép Dragon Jewel szimbólumából, ami kb. azt tudja, amit a jackpot szimbólumok.Ha ránk mosolyog a szerencse istenasszonya, és sikerül belőle 5 db-ot kipörgetni, akkor a vonaltétünk 300x értékét kapjuk meg nyereményként.A speciális szimbólummal elérhető nyeremény 1500 € összegű vonalnyeremény lehet akkor, ha a játék összes 20 nyerővonalát aktiválva játszunk a maximális 5 € vonalakénti téttel.

Egyéb szimbólumok

A már említett Dragon Jewel szimbólum mellett még 12 egyéb szimbólum is található ebben szépen kidolgozott nyerőgépes játékban:

 • A második legértékesebb a Dr. Blackwood szimbóluma, ami a vonaltét 200x-osát biztosítja nyereményként
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Silver Bullets szimbólum minek a segítségével 160x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • Little further down the line you’ll find the Paw Print symbol, from which you can expect 120 times your bet per line
 • A kisebb összegű kifizetéseket nyújtó ikonok közé tartozik a Ace szimbólum, amely révén a vonlatétje x 60 összege szerezhető meg nyereményként
 • A Jack és 10 szimbólum nyújtja a legkisebb összegű nyereményeket: – 30x-osa nyerhető meg a vonalankénti tétnek.

Bónusz szimbólumok

 • A Wolf Howling vad ikon
 • A Tombstone scatter ikon

Vad szimbólum

A Full Moon Fortunes vad szimbólumát könnyű észrevenni- ez az ikon a Wolf Howling nevet viseli.A vad szimbólum a Full Moon Fortunes nyerőgép 12 különböző fajtájú szimbóluma mindegyikét helyettesítheti a játék 20 nyerővonalainak bármelyikén.Minden egyes alkalommal, amikor a Wolf Howling benne van egy normál szimbólumokból álló kombinációban, a játékos az aktuális nyereménye 5x összegét kapja meg.A speciális ikonokból álló kombinációkkal 500x nyeremény szerezhető meg, Ha mind az 5 tárcsára jut egy belőlük egy aktív payline vonalon kipörgetve.

Scatter szimbólum

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Full Moon Fortunes nyerőgépet: a scatter szimbóluma.A játék scatter ikonja a Tombstone névre hallgat.Az a különlegessége a Full Moon Fortunes scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 20 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.Emellett ez az ikon rendelkezik egy 3x nyereményszorzóval is, ami minden Tombstone szimbólummal elért nyertes kombinációra érvényes.A legfontosabb funkciója a Tombstone scatter-nek az ingyenes pörgetések funkció.Erre a scatter ikonon kívül egyetlen más szimbólum sem képes.

Speciális funkciók

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Horror témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Ingyenes játékok

A Night of the Full Moon névre keresztelt játékmód a Full Moon Fortunes nyerőgép ingyenes pörgetések funkciója ami lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen játszhassunk a Full Moon Fortunes nyerőgéppel, és természetesen ilyenkor is jókora készpénz nyeremények üthetik a markunkat.A Tombstone szimbólum ami egyébként a nyerőgép scatter ikonja is, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Némi szerencsével akár 20 ingyenes pörgetést szerezhetünk.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Természetesen az!Ez egy video nyerőgép, ami látványos grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Fantasy témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Játékon belüli hangeffektek

Ennek a Playtech nyerőgépnek az esetében, amely Horror témájú, minden egyes játékelem tökéletesen kidolgozott, beleértve a hanghatásokat is. A nyerőgép főnyereményét képező 125000 € összeg hatására biztos, hogy idővel boldogan dúdoljuk majd magunkban a játék során hallható háttérzenét.Amennyiben úgy szeretne harcba indulni 125000 € összegért, hogy eközben semmi ne vonhassa el a figyelmét, akkor csak használja a Full Moon Fortunes némítás gombját vagy állítsa be a hangerőt a kívánt szintre.

Eurogrand Letöltés

Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemkészítsen egy Eurogrand felhasználói fiókot,az alul lévő gombra kattintva, majd keressen rá a Eurogrand letöltés opcióra is. Ezután semmi nem áll az útjában ahhoz, hogy megnyerje a1500 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

A Playtech cégről:

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna a Full Moon Fortunes nyerőgéppel történő játék, vagy a Eurogrand kapcsán, akkor olvassa el az alábbiakat:

Mi a jelentősége a nyerőgépes játékok RTP-jének?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Full Moon Fortunes nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.A 20 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Milyen nagyságú a Full Moon Fortunes RTP rátája?

Mielőtt még belevetné magát ennek az izgalmas online nyerőgépes játéknak a világába, ezért nem árt, ha tudja, hogy csupán 94.01%-os Full Moon Fortunes RTP rátája van.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményemhez?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Az elért készpénz nyereményei mindig egyből jóváírásra kerülnek a Eurogrand felhasználói fiókja számlaegyenlegén.Ezután csak annyi a teendője, hogy kiválaszt egy önnek megfelelő kifizetési módot,, és felveszi a nyereményét!Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

A Eurogrand elfogad Visa hitelkártyákat.

Paypal számlával is rendelkezem. Használhatom azt is a pénzkifizetésekhez?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.A nyereményei kifizetéseit Neteller és Skrill révén is lebonyolíthatja.

Eurogrand Alkalmazás

Ha beleveti magát a játékba, akkor kihasználhatja a Full Moon Fortunes nyerőgép összes fantasztikus funkcióját, és igen gyakori, átlagos mértékű nyereményeket szerezhet a Full Moon Fortunes alkalmazás révén.Csupán egyetlen hivatalos Eurogrand alkalmazás érhető el jelenleg, ami viszont teljesen ingyenes. Pont ezért semmiféleképpen ne fizessen érte, illetve soha ne töltse le gyanús kinézetű weboldalakról.

Konklúzió

Full Moon Fortunes Előnyök: Hátrányok:
Tapasztalat:
Készpénz kifizetés:
Speciális szimbólumok
Mobilos játék:
Ingyenes pörgetések funkció:
Grafika:
Bónusz funkciók:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content