Easter Surprise online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Easter Surprise nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEbből az ismertetőből mindent megtudhat a játék Easter Surprise online nyerőgéppel kapcsolatban, emellett megmutatjuk önnek, hogyan tehet szert komoly profitra a legjobb online nyerőgépek segítségével.Csupán annyit kell tenni, hogy egy új felhasználó fiókot hoz létre a Eurogrand oldalán rákattintva a fenti gombra, ami egyből a regisztrációhoz irányítja át önt.

A Eurogrand gey közismert, neves online casino, ahol a Playtech nyerőgépes játékok teljes kínálata megtalálható, mint például a Holidays témájú online nyerőgépek, amelyek közé sorolható ez a játékgép is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Kattintson a Play Now gombra a cikkben.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Bevezetés / Bevezető

Ön is nyilván azért van itt, mert az egyik kedvenc időtöltése a Holidays-témájú nyerőgépekkel történő játék. Biztos lehet benne, hogy ez a nyerőgép a Playtech csapatának az egyik nagyágyúja. Még ha nem is kedveli túlzottan a Easter típusú nyerőgépeket, akkor is el kell ismernie, hogy ez az online kaszinó játék lenyűgözően néz ki színpompás dizájnjával és a csillogó tárcsáival. A Easter Surprise ismertetője révén betekintést nyerhet a játék minden apró részletébe, természetesen az alapokat is beleértve.

 • Ez az online kaszinós nyerőgépes játék 5 tárcsával rendelkezik. Ez meglehetősen gyakorinak számít a 20-vonalas Playtech játékrendszerek túlnyomó része esetében.
 • A nyerőgéphez jelenleg nem érhető el a Easter Surprise mobil verziója, vagy a gyártó még nem tette elérhetővé a felhasználók számára.
 • Nem árt, ha a játék elkezdése előtt megismerkedik a játékszabályokkal is, ugyanis ez egy meglehetősen bonyolult nyerőgép.
 • Úgy zsebelheti be a legmagasabb összegű kifizetést ha megszerzi a 100000 érmés, vagy a 500000 € öszegű készpénz nyereményt.
 • A Easter Surprise RTP-je 97.05% közötti. Ez igencsak ígéretesnek tűnik, ugye? A későbbiekben még visszatérünk majd a nyerőgépes játékok RTP-jének témaköréhez.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Easter Surprise nyerőgép jackpotja

Ez csak olyan esetekben fordul elő, ha a Playtech cég látja el online nyerőgépes jackpotokkal ezt a 5 tárcsás nyerőgépet.Ennek kompenzálására viszont a a Red Easter Egg szimbólum egyfajta Easter Surprise jackpot kínál, amely révén, jelentős mértékben megnövelheti a nyereményeit, a vonaltét 500x-osával megszorozvaÍgy abban az esetben, ha a pörgetésenkénti maximális 1000 € téttel játszik, akkor Fortuna segítségével 25000 € összegű nyeremény összegű vonaltétenkénti nyereményhez juthat hozzá.Még mindig úgy érzi, hogy olyan fontos önnek a jackpot funkció? Ugye már nem is anyira?! Remek! Vesse bele magát a játékba és nyerjen minél több pénzt!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Olvassa el a következő útmutató, és a játék Easter Surprise online igazi pénzben játszva fantasztikus sikerélményt és jókora nyereményeket nyújthat önnek.Ahhoz, hogy nyerhessen legalább 2 db egyforma szimbólumot kell kipörgetnie egy adott nyerővonalon. A nyerőgép kifizetést nyújtbalról-jobbra.Pörgesse meg ehhez a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit, de előtte állítsa be a játékhoz használni kívánt tétet. A tétként használni kívánt készpénz összeget és az érmék értékét közvetlenüla nyerőgép irányítópultján állíthatja be.Észre fogja venni, hogy a tétje magasabb lett ugyan, de így nagyobb nyereményeket is szerezhet. Kattintson a Spin gombra a játék elkezdéséhez.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Ez a játék sokkal nagyobb kihívást nyújt, mint a már megszokott, egyszerű nyerőgépeivel játszani.Ha bármikor elakadna, igénybe veheti lépesenkénti útmutatótés olvassa el alaposan a játékszabályokat, mivel egyszerűek és világosak.

1. Lépés: A Easter Surprise nyerőgéppel igazi pénzben érdemes játszanom?

Döntse el, hogy melyik játékmódot kívánja igénybe venni a nyerőgépnél: az ingyenes változatot, vagy a játék Easter Surprise online készpénzes játékmódot.Általában mindkét opció rendelkezésre áll, viszont a Eurogrand cégnél nincs lehetőség a demó játékmódra. Így más lehetőség nem lévén csak bele kell vetnie magát a Easter Surprise igazi pénzben játékmód izgalmaiba, és próbára téve a szerencséjét megszerezheti a 25000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Állítsa be a tétje mértékét

A Easter Surprise igazi pénzben játszva fantasztikus játékélményt nyújt, ráadásul bármikor a játék közben tetszése szerint beállíthatja a tétjét az ön által használt játékstratégiának megfelelően. Játszhat a nyerőgéppel 0.01 € minimális tétben, vagy nagyobb kockázatot vállalva 1000 € téttel a nagyobb összegű nyeremények reményében.Persze azért arról se feledkezzen meg, hogy ez a Playtech játék kisebb összegű kifizetéseket nyújt, de azokkal bőkezűen bánik, így még, ha kis tétben is játszik a 5-tárcsás nyerőgéppel, akkor is jókora nyereményekre tehet szert.Ezzel a 5-tárcsás online kaszinó játéknál kifejezetten nagy tétben, azaz sok érmével is játszhat.Ez a menől de szerény dizájnnal rendelkező nyerőgép minden beállítási opciót biztosít: a tétként használható minimális érmeérték 0.01 €, a maximális pedig 5 € érménként. A nyerővonalanként használható érmék száma 1 – 10 közötti.A tét beállítása gyerekjáték és pofonegyszerű a Bet Max gombbal.Használja a bet size gombot a tétje precízebb beállításához.

Step 3: Jelölje ki a nyerővonalakat

A következő lépés az, hogy beállítsa a játékhoz használni kívánt payline vonalak számát.A játékhoz legalább egy kell aktiválnia.Ez a beállítási opció az össztétét 0.01 € összegre fogja csökkenteni. De ugyanakkor csökkenti a nyerési esélyeit is.A nyerővoanalak számának 20 db-ra történő megnövelése valószínűleg a legjobb játék stratégia.Észre fogja venni, hogy így a tétje is megnő, és 0.2 € – 1000 € közötti összegű lesz.Kizárólag a nyertes payline vonalakat kiválasztani a lehetetlennel egyenlő feladat.Most, hogy mindent beállított csak a Spin gombra kell kattintania.Használja az automatikus játékmód funkciót, ha kényelmesen akar játszani.Felkészülni… vigyázz… kész…RAJT!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Kétségtelen tény, hogy a Easter Surprise egy remek nyerőgépes játék. Viszont a csakis a szabályai pontos ismerete révén lehet a legtöbb pénzt nyerni vele, ezért ezeket mindenféleképpen érdemes elolvasnia önnek is:

 • A nyerőgép által nyújtott kifizetések a kifizetési táblázatban találhatók, ami a játék infó szekciójában van
 • Kifizetések, nyeremények megszerzéséhez csak ki kell pörgetni a nyerőgép szimbólumai közül 2 db egyforma ikont – vagy többet –
 • Válassza ki a maximálisan aktiválható 20 payline vonalat
 • Kizárólag az aktív nyerővonalakon kipörgetett nyerő kombinációk kerülnek kifizetésre, és ez alól csak a scatter szimbólumok révén elért nyeremények képeznek kivételt
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • A nyerővonalakon az egyforma ikonoknak balaról jobbra kell lenniük az 1. tárcsától kezdődően , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • Bármely többszörös nyeremény, amely különböző nyerő vonalakon van, összeadódik
 • Ugyanazon a payline vonalon elért több nyeremény esetében csak a legmagasabb értékű kerül kifizetésre
 • A scatter kifizetések és nyerő vonal nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

Ami a tárcsák számát illet, a Playtech fejlesztői úgy döntöttek, hogy ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás lesz, mivel ez a setup pont ideális a játék Easter témájához alaptémájához.A Easter Surprise esetében az 5 tárcsa természetesen fentről lefele irányba forog. Ennek köszönhetően semmi nem zavarja a játékosokat, miközben játszanak ezzel a kellemes szórakozást nyújtó online nyerőgépes játékkalA Easter Surprise ikonjainak pontos értékével fontos tisztában lenni ahhoz, hogy bezsebelhessük az által nyújtott jókora összegű nyereményeket.A nyerőgép tárcsáin a 11 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Az úgynevezett payline vonalak olyan speciális vonalak, amelyek a nyerőgép 5 tárcsáján helyezkednek el. A rajtuk kipörgetett nyerő kombinációkkal tehetünk szert jókora kifizetésekre ennél a Playtech online kaszinó játéknál, ami összességében 20 payline vonallal rendelkezik, némi szerencse révén megnyerhetjüka nyerőgép 500000 € összegű fényereményét.Ha ránk hallgat, akkor a legjobb nyerési esélyek biztosítása érdekében a Easter Surprise összes nyerővonalát aktiválja a játékhoz.egyetlenis beállíthatunk a yes gombbal.Ezt viszont nem érdemes megtenni, hiszen így nagyon lecsökkennek a nyerési esélyeink.Emellet azt is érdemes észben tartani, hogy a Playtech a nyerő kombinációk szimbólumait balról jobbra sorrendben kell kipörgetni a Easter Surprise nyerőgép payline vonalain.A játékosok körében él egy olyan tévhit, hogy a 20 payline vonalas játékok kisebb nyereményeket nyújtanak csak aminek viszont igencsak ellentmond ez video típusú nyerőgép, hiszen hatalmas profitra tehetünk szert vele.

A maximális nyereményt biztosító szimbólum

Ha az ember minél nagyobb profitot akar szerezni, akkor nem árt, ha tudja, hogy a Playtech egy rendkívül magas értékű szimbólummal is ellátta a nyerőgépet: Red Easter Egg – ami kb. azt tudja, mint a jackpot ikonok, így elég sok pénzt hozhat a konyhánkra.Ha ránk mosolyog a szerencse istenasszonya, és sikerül belőle 5 db-ot kipörgetni, akkor a vonaltétünk 500x értékét kapjuk meg nyereményként.

Egyéb szimbólumok

Természetesen a Red Easter Egg szimbólum mellett ez a Playtech nyerőgép még számos egyéb szimbólumot is tartalmaz:

 • A Blue Easter Egg szimbólummal akár a vonaltétje 400x összegét is megnyerheti, ugyanis ez az ikon a Easter Surprise nyerőgép második legértékesebb szimbóluma
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Yellow Easter Egg szimbólum minek a segítségével 200x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • Egész szép nyeremények szerezhetők meg a Ace szimbólumokkal is egy megfelelő kombináció kipörgetése esetén: a vonaltétje 150x értéke
 • A King szimbólum segítségével a vonaltétje 125x értéke nyerhető meg
 • A 10 szimbólum révén a játékban – 50x-osa nyerhető meg a vonalankénti tétnek.

Speciális szimbólumok

 • A Bonus Basket ikon segítségével a nyerőgép bónusz fordulójában vehetünk részt
 • A Rabbit vad szimbólum
 • A Present scatter ikon

Vad szimbólum

A Easter Surprise nyerőgépes játék vad szimbóluma könnyen beazonosítható- csak vessen egy pillantást a Rabbit motívumára.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Easter Surprise nyerőgép 11 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.Ha sikerül egy csupa vad ikonokból álló nyerő kombót összehozni, akkor 10000x nyeremény érhető el abban az esetben, ha mind az 5 tárcsán van egy belőle.

A Present scatter szimbólum

A már említett mellett van még egy speciális szimbólumai is a Easter Surprise nyerőgépnek: a scatter ikon.Ezt a speciális ikont Present szimbólumnak hívják.Az a sajátossága a a Easter Surprise scatter ikonnak, hogy nem muszáj a nyerőgép 20 nyerővonalát használni az esetében a nyerő kombók összehozásához. Ezért bárhol is landoljanak a scatter ikonok, megfelelő darabszám esetén mindenféleképpen kifizetést biztosítanak a játékosnak.Ha a szerencse istenasszonya önre mosolyog akkor 500x nyereményt szerezhet a scatter ikonokkal, de csakis akkor, ha 5 db jelenik meg belőle egyszerre a képernyőn.A többfunkciós Present scatter ikon a nyerőgépes ingyenes pörgetések játékmódjának az aktiválására is szolgál.Mesébe illő nyeremények biztosítása és bónusz funkciók aktiválása… Ha belegondolunk a nyerőgép egyéb 11 szimbóluma egyáltalán nem rendelkezik ilyen speciális tulajdonságokkal.

Extra funkciók

Vegyük akkor most át az alapjátékon kívüli extra funkciókat.

Ingyenes pörgetés fordulók

A Easter Surprise egy remek bónusz funkcióval is rendelkezik, aminek a neve Free Spins. Ennek használata révén extra profitot szerezhet a saját pénze kockáztatása nélkül, amikor a Easter Surprise nyerőgéppel játszik.A Present szimbólum, amely a nyerőgép Scatter ikonja, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Némi szerencsével akár 10 ingyenes pörgetést szerezhetünknyereményszorzóval is.

Easter Eggs: A nyerőgép extra bónusz játéka

A Easter Surprise bónusz játékmódja révén – Easter Eggs – révén megtörheti a tárcsák folyamatos pörgetésének egyhangúságát.De ami a lényeg: jókora nyereményekkel is gazdagodhat!A Easter Eggs funkció úgy aktiválható, ha Bonus Basket szimbólumokat pörget ki a nyerőgép tárcsáin.

Dupla vagy Semmi

Ez az extra funkció a Gamble nevet viseli és arra szolgál, hogy a Easter Surprise nyerőgép alapjátékban megszerzett nyereményeket megduplázhassuk. Persze, ha nincs szerencsénk el is veszíthetjük őket.Ha nem retten meg egy kis extra kockázat vállalástól, akkor két opció közül kell majd választania: a Red gomb, vagy a Black gomb megnyomásával.Ha jól választunk akkor a 5-tárcsás nyerőgép megduplázza a nyeremény összegét, és ismét próbára tehetjük a szerencsénket.Ha rosszul tippelünk, akkor a Gamble szerencsejáték módja sztornózza az utolsó körben szerzett nyereményt.A Easter Surprise nyerőgép szerencsejáték módját bármikor használhatjuk azt követően, ha sikerült a játék 20 payline vonala valamelyikén egy nyerő kombinációt összehoznunk.Ezzel a funkcióval 1000 érmét, vagy 5000 € összegű készpénzt is lehet nyerni.

A Easter Surprise – az egy video nyerőgép?

Természetesen az!Ez a látványos animációkban bővelkedő egyszerű játékmenetű nyerőgépes játék egy az egyben olyan hang és vizuális hatásokkal van felvértezve, amelyek minden tekintetben illenek a Holidays nyerőgép témához.

A Easter Surprise nyerőgép hanghatásai

Túl sok mindent nem tudunk elmondani a Easter Surprise nyerőgép hangeffektjeivel kapcsolatban. Egy az egyben hozzák azt a szintet, ami elvárható egy átlagosnak számító nyerőgépes játéktól.Természetesen, ennél a modern nyerőgépnél bármikor a tetszése szerint beállíthatja a hangerőt is.

Eurogrand Letöltés

Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne habozzon hát, hanemregisztráljon a Eurogrand oldalán,az alul lévő gombra kattintva, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzésére25000 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Playtech információk

Alapító: Teddy Sagi
Operations: Játékok & szoftveres megoldások, Asztali gépes és mobilos játék, Platformfüggetlen menedzsment rendszer
Cég címe: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Website: https://www.playtech.com/
Alapítás éve: 1999
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Kérdések és válaszok

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Easter Surprise nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

Az RTP tulajdonképpen nem más, mint az staitsztikai adatok alapján kiszámított százalékban megadott érték, ami a Easter Surprise nyerőgép, játékosok felé történő kifizetési arányát mutatja megMinden esetben százalékban van megadva, és a 20 payline vonalas nyerőgépek RTP-je 93% – 96% közötti.

Milyen nagyságú a Easter Surprise RTP rátája?

Egy hosszú, kemény munkával eltöltött nap után ideális lazítás céljára ez a Playtech nyerőgép, ami kifejezetten jónak mondható, 97.05%-os Easter Surprise RTP rátával büszkélkedik.

Pénzt szeretnék kivenni. Hogyan tehetem ezt meg?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.De a pénzkivételhez egy kifizetési módot is ki kell azért választania,, ami szó szerint gyerekjáték.Természetesen, ha bármilyen jellegű problémája merülne fel, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának munkatársai örömmel állnak az ön rendelkezésére

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

A Paypal használata megengedett?

Nem, a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Ha önnek úgy kényelmesebb, akkor akár Neteller-t vagy Skrill-t is használhat a pénzkivételhez.

Easter Surprise Mobil Alkalmazás

Használja ki ön is a Easter Surprise nyújtotta előnyöket és szerezze meg a kisebb összegű, viszont igen gyakori nyereményeket a Easter Surprise alkalmazás révén.Figyelmeztetés: A Eurogrand alkalmazás az egyetlen hivatalos applikáció a játékhoz, amely teljes mértékben ingyenes. Pont emiatt, soha ne fizessen sehol az alkalmazás letöltéséért.

Konklúzió

Easter Surprise Előnyök: Hátrányok:
Bónusz funkciók:
Tapasztalat:
Ingyenes pörgetések funkció:
Mobilos játék:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Készpénz kifizetés:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content