Dolphin Reef online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Dolphin Reef nyerőgéppel a Eurogrand oldalánTudjon meg mindent ebből a leírásból ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozhassa a játék Dolphin Reef online nyerőgépből, ami túlzás nélkül a legjobb online nyerőgépek közé tartozik.De legelőször is készítenie kell egy Eurogrand felhasználói fiókot, ami egy egyszerű pár lépéses procedúra és csak pár percet vsz igénybe. A regisztrációhoz csak kattintson a fenti gombra.

A Eurogrand a legjonn online casino, ha a Dolphin Reef nyerőgéppel, vagy más, Marine-témájú szórakoztató Playtech online nyerőgépek révén szeretne lazítani egy kicsit.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Klikkeljen rá a Play Now gombra.
 • 2. Lépés: Kattintos a Join Now gombra és végezze el a regisztrációs procedúrát, azaz adja meg a felhasználói nevét, az e-mail címét és egy önnek megfelelő jelszót.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Áttekintés

A Marine-témájú nyerőgépek mindig is a kedvencei közé tartoztak? Ez a nagyszerű Playtech nyerőgép mindennel rendelkezik, amire csak vágyhat. Még ha nem is rajong kimondottan a Underwater-típuú nyerőgépekér, akkor is érdemes egy esélyt adni ennek a játéknak – mivel könnyen meglehet, hogy ha kipróbálja, akkor ez az online nyerőgépes játék a kedvencei közé fog tartozni. A Dolphin Reef ismertetője a játékkal kapcsolatos összes részletet tartalmazza – de először kezdjuk a fő jellemzőinél.

 • A játék Dolphin Reef igazi pénzben játszva, akár már 0.01 € összegű vonalankénti tét esetén is fantasztikus izgalmakat kínál. Ráadásul ön döntheti el, hogy a Eurogrand weboldalán keresztül, vagy a játékot a saját számítógépére letöltve szeretne-e inkább játszani..
 • A nyerőgépnek létezik egy Dolphin Reef mobil verziója is.
 • Remélhetőleg ön szereti az összetettebb, bonyolultabb játékszabályokkal rendelkező nyerőgépeket, mivel ez egy kifejezetten komplex online kaszinó játék.
 • A csúcsnyeremény a nyerőgép esetében 50000 érme értékű 500000 € összegű készpénz nyereményt nyújt.
 • Eléggé meglepő módon a Dolphin Reef RTP-je 95.23% közötti. Ez első hallásra ez nem tűnik túl magasnak, viszont számos más tényezőt is figyelembe kell vennie.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Dolphin Reef Jackpot

A Playtech cég ezt a 5 tárcsás nyerőgépet nem látta el online nyerőgépes jackpot funkcióval.Így a Dolphin Reef jackpot helyett viszont, rendelkezésre áll a Clown Fish szimbólum amivel hatalmas összegű nyereményeket érhet el, ugyanis a 5000x-os nyereményszorzóval megszorozza a vonaltétjét.A képlet pofonegyszerű: abban az esetben, ha pörgetésenként 2000 € összegű maximális téttel játszik, akkor 500000 € összegű nyeremény hullhat az ölébe!Ha ezt sikerül összehozni, akkor biztos, hogy nem bánkódik majd a jackpot hiánya miatt.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató a játékhoz

Annak érdekében, hogy a játék Dolphin Reef online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.A Dolphin Reef egy dinamikus játékgép ami 20-payline vonalas amivel minimum 2 db egyforma szimbólum, egy aktív payline vonalon történő kipörgetésével nyerhetünk. A szimbólumok sorrendje balról-jobbra sorrendű kell legyen.Amikor elkezdte a játékot, akkor beállíthatja a használni kívánt tét mértékét az érme értékének beállításával.Ez megnöveli a játékhoz használt tétjét, ugyanakkor az elérhető nyereménye összegét is. A játék elkezdéséhez, azaz az első pörgetéshez csak kattintson a Spin gombra.A játék elkezdése előtt érdemes alaposan áttanulmányoznia a játékszabályokat és az egyéb fontos tudnivalókat.A nyerőgép az összetettsége miatt első blikkre eléggé bonyolultnak tűnhetTekintse meg az alábbi, lépésenkénti részletes útmutatót, és olvassa át alaposan a szabályokat mivel minden részletre kiterjedően lettek leírva.

1. Lépés: A Dolphin Reef nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Először is azt kell eldönteni, hogy a nyerőgépes játék Dolphin Reef online esetében pénzben akar játszani, vagy az ingyenes verziót választja.A Dolphin Reef nyerőgép nem rendelkezik és nem is lesz felvértezve ingyenes játékmóddal. A Eurogrand pontosan tisztában van azzal, hogy nyerőgépes játékok rajongói mit akarnak – nagy tétben játszva, még a 500000 € vonalankénti nyereménynél is nagyobb összeget nyerni, egy hatalmas összegű maximalizált nyereményt szerezni, amit a Eurogrand biztosít is számukra, így ez a tény, könnyen elfeledteti az emberre az ingyenes játékmód hiányát, és a Dolphin Reef igazi pénzben játékmódra koncentrálhat.

2. Lépés: Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétje mértékét

A Dolphin Reef igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 2000 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Arról is fontos említést tenni, hogy ez a lenyűgöző nyerőgépes játék relatíve kis összegű nyereményeket nyújt, viszont nem bánik velük szűkmarkúan, így még kis tétben játszva is jókora összegekkel növelheti a bankszámlája egyenlegét.Ennél a Underwater-játéknál érméket is lehet használ tétként.Ez a szórakoztató és egyszerű kialakítású nyerőgépes játék többféle beállítási lehetőséget biztosít önnek: például az érme értéket érménként beállíthatja 0.01 € – 10 € között, és a nyerővonalakénti érme számot 1 – 10 között.A tét beállítása gyerekjáték és pofonegyszerű a Bet Max gombbal.

3. Lépés: Payline vonalak kiválasztása

A következő lépés az, hogy beállítsa a játékhoz használni kívánt payline vonalak számát.Minimálisan legalább egy kell a játékhoz.Igaz, hogy ezzel a beállítással csak igen alacsony összeget: 0.01 €-t kockáztat, viszont így nem lesz esélye a komolyabb nyereményekre.Az a legjobb, ha mind a 20 nyerővonalat aktiválja a játékhoz.Ez a tétjére is hatással lesz, ami így felmegy, a tét összege 0.2 € – 2000 € közötti lesz, az ön preferenciáinak függvényében.Persze kizárólag csak a nyertes payline vonalakat előre kiválasztani szó szerint lehetetlen.Miután mindennel megvan a Spin gombot megnyomva elindíthatja a játékot.csak szórakozni szeretne és nézni, ahogy a tárcsák pörögnek vagy főleg a pénzszerzésére koncentrálna? A Dolphin Reef nyerőgépes játék turbó funkciója révén háromszorosára gyorsíthatja fel a játék sebességét, vagy akár minden rábízhat a nyerőgép automatikus játékmód funkciójára.Ne habozzon tovább – Játsszon a Dolphin Reef online nyerőgépes játékkal!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Mint ahogy azt már korábban is megemlítettük, Dolphin Reef nem egy szokványos nehézségi szintű játék, ezért némi türelemre, is időre lesz szüksége a mesterfogásaink az elsajátításához. Szerencsére viszont a játékszabályok pofonegyszerűek:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Ha sikerül egy körben 2 egyforma szimbólumot összehozni, akkor egyből nyereményhez jutunk, feltéve, hogy a szimbólumok egy aktív payline vonalon vannak
 • A Dolphin Reef nyerőgépes játék esetében a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy eldönthessék, hogy a játék által biztosított 20 nyerővonal közül hányat akarnak használni
 • Csak a payline vonalak mentén kipörgetett kombinációk érvényesek, azaz csakis azok adnak kifizetést, de a scatter ikonokra a nyerővonal szabály nem vonatkozik. A scatterek bárhol lehetnek a képernyőn
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • A nyerővonalakon az egyforma ikonoknak balaról jobbra kell lenniük az 1. tárcsától kezdődően , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • Ha a játékos egyszerre több nyerővonalon ér el nyereményt, akkor azok összege összeadódik
 • Ugyanazon a payline vonalon elért több nyeremény esetében csak a legmagasabb értékű kerül kifizetésre
 • A nyerővonal nyeremények hozzáadódnak a scatter nyereményekhez
 • A vad szimbólum csak itt bukkanhat fel a játék alatt: tárcsákon 2 és 4
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

A Playtech a tárcsák számának tekintetében úgy döntött, hogy ezt az izgalmas játékmenetű nyerőgépet 5 tárcsával látja el, ami pont megfelelő a játék Underwater témájához.A Dolphin Reef nyerőgép 5 tárcsája tradicionális módon, azaz lefele forog. Így mérget vehetünk rá, hogy az égvilágon semmi nem vonja el a figyelmünket a profitszerzésről, amikor játszunk ezzel a szórakoztató online kaszinó játékkal.Érdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Dolphin Reef szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet jókora nyereményekhez jutni.A nyerőgép tárcsáin a 12 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.A nyerőgép 12 ikonja között olyan speciális szimbólumok is helyet kaptak, mint az Expanding Wild,. A speciális ikonok révén jelentős mértékben megnőnek a nyerési esélyeink.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak száma jelentős mértékben meghatározza, hogy átlagosan milyen gyakorisággal számíthatunk kifizetésekre a Playtech nyerőgépei esetében. A Dolphin Reef nyerőgép 20 db nyerővonallal rendelkezik, amelyek segítségével megnyerhetjüka 500000 € ősszegű főnyereményt.Akkor van a legjobb esélyünk a nyerésre, ha a Dolphin Reef nyerőgép összes payline vonalát aktiváljuk.Mivel a Playtech ennél a játéknál lehetővé tette, hogy kevesebb payline vonallal is játszunk, így akáregyetlen- ezt a speciális yes gombot megnyomva tehetjük meg.Viszont tény, hogy ezzel a Dolphin Reef nyerőgép esetében, jelentős mértékben csökkenek a nyerési esélyeink.A nyerőgép balról jobbra fizet.A játék révén megszerezhető kisebb összegű, de igen gyakori nyeremények, amiket az összes payline vonallal játszva szerezhetünk meg, egyből szépen megdobják a Eurogrand számla egyenlegünket.

Top nyeremény szimbólum

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép Clown Fish szimbólumából, ami kb. azt tudja, amit a jackpot szimbólumok.Ha ebből az ikonból egy pörgetéssel 5 db hozunk össze, akkor az elért nyereményt megspékeli a játék egy 5000x szorzóval is.A speciális szimbólummal elérhető nyeremény 500000 € összegű vonalnyeremény lehet akkor, ha a játék összes 20 nyerővonalát aktiválva játszunk a maximális 100 € vonalakénti téttel.

További szimbólumok

Természetesen a Playtech a speciális szimbólum mellett, további 12 szimbólummal is ellátta a nyerőgépes játékot. A legértékesebb Clown Fish szimbólumot már alaposan kiveséztük, így most vegyük sorba a játékgép további szimbólumait a legjobb kifizetést garantálótól a legalacsonyabb összegű kifizetéseket nyújtóig:

 • A Turtle szimbólum a vonaltét 1000x értékét nyújtja kifizetésként
 • A Starfish és Seahorse szimbólumokkal 500x vonalankénti nyeremény érhető el
 • A Ace és King szimbólumok segítségével elérhető nyeremény a vonaltétje x 250, ami bár nem eget rengetően nagy összegű, de azért így is kifejezetten jónak mondható
 • A Queen és Jack szimbólumokkal elérhető kifizetés a a vonalankénti tét 150x értéke
 • A 10 és 9 szimbólum nyújtja a legalacsonyabb kifizetéseket, de még így is lehet ezzel a szimbólummal – vonalankénti tétenként 100x értékű kifizetést szerezni

Extra szimbólumok

 • A Dolphin ikon révén aktiválható az ingyenes pörgetések forduló
 • A Dolphin vad szimbólum
 • A Treasure Chest scatter szimbólum

Joker

A Dolphin Reef nyerőgép vad ikonját meglehetősen könnyű kiszúrni- A speciális ikonnak a neve a játék nevéből adódóan – Dolphin szimbólum.A vad szimbólum alapfunkciója az, hogy más, sima ikonok helyettesítésére szolgál a Marine-témájú video típusú nyerőgépes játékokban.Ez az extra szimbólum kizárólag csak a 2 és 4 tárcsákon jelenik meg.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.

A Treasure Chest scatter szimbólum

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Dolphin Reef nyerőgépet: a scatter szimbóluma.Ez a szimbólum a Treasure Chest néven található meg a nyerőgépes játék menüjében.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Dolphin Reef scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 20 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.Ha minden jól megy, akkor ezekkel az ikonokkal 100x nyeremény szerezhető meg – de csak akkor, ha mind az 5 tárcsán sikerül kipörgetni belőle egyet.Semmi sem fémjelzi jobban a scatter ikon fontosságát, mint az a tény, hogy a nyerőgép egyéb 12 ikonja nincs ellátva ilyen spéci funkciókkal.

Extra játékok

Ez a nyerőgép számos meglepetést tartogat a Underwater témájú online kaszinó játékok rajongóinak.

Ingyenes pörgetések bónusz játék

A Dolphin Reef egy remek bónusz funkcióval is rendelkezik, aminek a neve Free Spins. Ennek használata révén extra profitot szerezhet a saját pénze kockáztatása nélkül, amikor a Dolphin Reef nyerőgéppel játszik.A Dolphin szimbóluml másrészt az ingyenes pörgetések elindítására szolgál.Ha ránk mosolyog a szerencse, akkor 5 ingyenes pörgetést kapunk.

Szerencsejáték funkció

A Gamble szerencsejáték funkcióval, ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor jelentős mértékben megnövelheti a Eurogrand egyenlegét. Ebben a játékmódban ugyanis többször is alkalma nyílik az utolsó körben elért nyeremény összegének megduplázására.Csupán két opció közül lehet választani benne: a Red és a Black.Ha jól választunk akkor a 5-tárcsás nyerőgép megduplázza a nyeremény összegét, és ismét próbára tehetjük a szerencsénket.Amennyiben rosszul döntünk, akkor elveszítjük az utolsó pörgetésnél szerezett nyereményünket.Minden nyertes forduló után a Dolphin Reef lehetőséget kínál a játék folytatására.A maximális nyerési limit a szerencsejáték mód esetében 100 érme. Aminek ennyi az értéke készpénzben: 1000 €.

A Dolphin Reef egy video nyerőgép?

Naná, hogy az!Mivel egy video nyerőgép, ezért az a egyszerű kialakítású nyerőgépes játék hanghatásai és dizájn elemei is tökéletesen illenek a Marine nyerőgép témához.

Játékon belüli hangeffektek

Ennek a Playtech nyerőgépnek az esetében, amely Underwater témájú, minden egyes játékelem tökéletesen kidolgozott, beleértve a hanghatásokat is. A nyerőgép főnyereményét képező 500000 € összeg hatására biztos, hogy idővel boldogan dúdoljuk majd magunkban a játék során hallható háttérzenét.A nyerőgép némítás gombbal is fel van szerelve, így bármikor lehalkítható. Ugyanakkor emellett a video típusú hangerő szabályzó gombokkal is rendelkezik.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand weboldalán kétféle lehetőség biztosított önnek a játékhoz. Választhatja a játék Dolphin Reef online opciót, amivel flash verzióban játszhat a nyerőgéppel, de dönthet a Dolphin Reef letöltése mellett is.Ahhoz, hogy megszerezhesse a Playtech játékokat tartalmazó Eurogrand szoftver programot, amiben ez a 5-tárcsás online nyerőgép is benne van, készítenie kell egy saját, ingyenes felhasználói fiókot is. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Éppen ezért,készítsen egy Eurogrand felhasználói fiókot,az alábbi link segítségével, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Mindezek után már bármikor megnyerhetiDolphin Reef maximális nyereményét – ami akár 500000 € is lehet.

Információk a Playtech cégről:

Alapítva: 1999
Piacok: Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Weboldal: https://www.playtech.com/
Alapító: Teddy Sagi
Központ: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakori kérdések és válaszok

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Dolphin Reef nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

Az RTP vagy más néven Return to Player, egy olyan kifizetési kvóta, amit a Dolphin Reef nyerőgép egy adott időszakra vonatkozó nyeremény kifizetéseinek figyelembevételével számítanak ki.Minden esetben százalékban van megadva, és a 20 payline vonalas nyerőgépek RTP-je 93% – 96% közötti.

Mekkora a Dolphin Reef RTP-je?

Még az a szerencse, hogy a Playtech apait-anyait beleadott, hogy minél szórakoztatóbbá tegye ezt a nyerőgépet, mert őszintén szólva a 95.23%-os Dolphin Reef RTP nem mondható eget rengetően magasnak.

Nyeremények kifizetése

Ha önre mosolygott Fortuna, akkor igen könnyen felveheti a megszerzett nyereményeit.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.Ezt követően csak azt kell eldöntenie, hogy milyen kifizetési módot szeretne használni a nyereményei felvételéhez,, és felveszi a nyereményét!Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Csak a MasterCard típusú hitelkártyák használhatók a pénzkivételekhez, a Visa kártyák használata nem támogatott.

Használhatok Paypal-t is?

Nem, a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Dolphin Reef Mobil Alkalmazás

Ha beleveti magát a játékba, akkor kihasználhatja a Dolphin Reef nyerőgép összes fantasztikus funkcióját, és igen gyakori, átlagos mértékű nyereményeket szerezhet a Dolphin Reef alkalmazás révén.Kérjük, tartsa észben, hogy kizárólag csak egyetlen ingyenes és hivatalos Eurogrand alkalmazás létezik, ezért azok az oldalak, amelyek pénzért kínálják átverések!

Dolphin Reef – Előnyök és hátrányok

Dolphin Reef Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content