Cat Queen online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Cat Queen nyerőgéppel a Eurogrand oldalán. Kíváncsi rá, hogyan nyerhet minél több pénzt a játék Cat Queen online nyerőgéppel? Akkor olvassa el ez az ismertetőt, amiből mindent megtudhat a legjobb nyerőgépes játékok mesterfogásairól.Ahhoz, hogy játszhasson vele először is nyitnia kell egy új Eurogrand felhasználói fiókot. Csak kattintson a fenti gombra, ami egyből átirányítja a böngészőjét a regisztrációs oldalra.

A Eurogrand gey közismert, neves online casino, ahol a Playtech nyerőgépes játékok teljes kínálata megtalálható, mint például a Egypt témájú online nyerőgépek, amelyek közé sorolható ez a játékgép is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Ha rákattint az ebben a cikkben lévő Play Now gombra.
 • 2: Lépés: Végezze el a regisztrációt – adja meg a regisztráció elvégzéséhez szükséges adatokat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Cat Queen Online: Fő jellemzők

Abban az esetben, ha egy Egypt-témájú nyerőgéppel szeretné elütni az idejét, akkor ne keresgéljen tovább, ugyanis ez a játék pontosan egy ilyen típusú, és garantáljuk önnek, hogy elnyeri majd a tetszését! Abban az esetben ha nem rajong a Mythology-témájú nyerőgépekért, akkor is érdemes egy esélyt adnia neki, mert könnyen meglehet, hogy szó szerint beleszeret. Első körben azért persze érdemes tisztában lennie a játékkal kapcsolatos alapvető információkkal. A Cat Queen ismertetője pontosan erre a célra szolgál, ezért érdemes végigolvasnia.

 • Függetlenül attól, hogy ön a Eurogrand szoftver letöltés mellett dönt, vagy a vagy a weboldalukon játszik online módon a játék Cat Queen igazi pénzben opciót választva, a a játékhoz használható minimális tét 0.01 € összegű.
 • Ha kicsit utána néz, akkor egyből észreveszi majd, hogy elérhető egy továbbfejlesztet Cat Queen mobil verzió is ehhez a nyerőgéphez.
 • Némi időt kell szánnia arra, hogy megértse ennek a élvezetes nyerőgépnek a játékszabályait, ez azonban nem túl nagy áldozat, figyelembe véve a játékgép egyedülálló mivoltát.
 • Ha a nagy összegű nyereményekről van szó a Cat Queen nyerőgép esetében akkor 80000 € in cash.
 • Nyilvánvaló, hogy minden játékost elsősorban az érdekel, hogy pontosan mennyi a Cat Queen RTP-je. Ennél a nyerőgépnél ez az érték 93.6%. Még, ha nem is ez a legnagyobb erőssége ennek az online nyerőgépnek, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes játszani vele. Az alábbiakban ki is fejtjük majd, hogy miért.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Cat Queen Jackpot

Itt nem áll rendelkezése semmilyen típusú online nyerőgépes jackpot.Igaz ugyan, hogy ez a nyerőgép nincs ellátva Cat Queen jackpot bónusz kiegészítővel, ez azonban semmit nem von le a játékgép értékéből – szerezzen 5 a Pharaoh motívumból és élvezze a 200x vonaltét szorzó előnyeit, amivel a Playtech cég elképesztően profitmaximalizálóvá tette ezt a nyerőgépet.Induljon ki abból, hogy ha minden pörgetésnél 40 € maximális téttel játszik, akkor 80000 € összegű nyereményt vághat zsebre.Még mindig úgy érzi, hogy olyan fontos önnek a jackpot funkció? Ugye már nem is anyira?! Remek! Vesse bele magát a játékba és nyerjen minél több pénzt!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató a játékhoz

A játék Cat Queen online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.Ez a 40-vonalas nyerőgépes játék bőkezű kifizetéseket biztosít balról-jobbra, amennyiben 3 db egyforma szimbólumot sikerül egy nyerővonalon kipörgetni.A játék betöltődése után állítsa be a tétjét a tét kezelőpult gombokkal.Ez megnöveli a játékhoz használt tétjét, ugyanakkor az elérhető nyereménye összegét is. A játék elkezdéséhez, azaz az első pörgetéshez csak kattintson a Spin gombra.Azonban mielőtt ez megtenné, olvassa el mindenféleképpen az alábbi instrukciókat.Ez egy relatíve összetett játék, ami a kezdő játékosok számára egyelőre még nagy falat lehet.Ha bármikor elakadna, igénybe veheti lépesenkénti útmutatót, és olvassa át alaposan a szabályokat mivel minden részletre kiterjedően lettek leírva.

1. Lépés: Cat Queen nyerőgép: izgazi pénzes mód vs ingyenes játék?

Most már csak az van hátra, hogy eldöntse, hogy igazi pénzben menjen a játék Cat Queen online, vagy inkább az ingyenes teszt verzióban.Ezen a játék elkezdése előtt érdemes elgondolkodnia, de még jobb, ha inkább nem hezitál. A Eurogrand nyerőgépeivel játszók egyetértenek abban, hogy a demó játék csak elvesztegetett idő, ami miatt megfosztja magát a 200 € összegű vonalankénti nyereménytől. Ha ránk hallgat, akkor nem vesztegeti tovább az idejét, és egyből belevág az éles játékba!Általában mindkét opció rendelkezésre áll, viszont a Eurogrand cégnél nincs lehetőség a demó játékmódra. Így más lehetőség nem lévén csak bele kell vetnie magát a Cat Queen igazi pénzben játékmód izgalmaiba, és próbára téve a szerencséjét megszerezheti a 200 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétje mértékét

A Cat Queen igazi pénzben játszva fantasztikus játékélményt nyújt, ráadásul bármikor a játék közben tetszése szerint beállíthatja a tétjét az ön által használt játékstratégiának megfelelően. Játszhat a nyerőgéppel 0.01 € minimális tétben, vagy nagyobb kockázatot vállalva 40 € téttel a nagyobb összegű nyeremények reményében.Azt viszont ne feledje, hogy a 40 nyerővonallal csak nehezen tud nyerni, de ha ez összejön, akkor hatalmasat kaszál!minél gyorsabban szeretné beállítani a tétjét a kívánt értékűre? Akkor csak kattintson a Bet Max gombra.Használja a bet size gombot a tétje precízebb beállításához.

Step 3: Aktív nyerővonalak beállítása

Itt az ideje, hogy beállítsa a nyerővonalakat.Ennél a nyerőgépnél a szerencséjét akár egy nyerővonal aktiválásával is próbára tehetiAmennyiben csak ennyi nyerővonalat aktivál, akkor a tétje csupán 0.01 € lesz, ez viszont negatív hatással lesz a nyerési esélyeire.Statisztikailag, tíz esetből kilencszer az a leghatékonyabb, ha mind a 40 nyerővonalat használja a játékhoz.Persze ezzel azért valamennyire a tétjének az összege is megnő, a tét összege 0.4 € – 40 € közötti lesz, az ön preferenciáinak függvényében.Persze kizárólag csak a nyertes payline vonalakat előre kiválasztani szó szerint lehetetlen.Majd ezt letudva a játékot a Spin gombra kattintva kezdheti el, megpörgetve a tárcsákat.Engedélyezze a turbó játékmódot ha gyorsabban akar játszania a Cat Queen 5 tárcsás nyerőgéppel vagy játsszon automatikus játékmódban.Itt az ideje a pénznyerésnek és a szórakozásnak!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Nyilván önnek is feltűnt, hogy a Cat Queen nem egy szokványos 5-tárcsás nyerőgép. Tény, hogy a játékszabályok végigolvasása meglehetősen unalmas tud lenni, de a Cat Queen esetében kulcsfontosságú ahhoz, hogy nyerhessünk vele. Éppen ezért muszáj rászánni az időt, és átnézni a nyerőgép játékszabályait:

 • A nyerőgép szimbólumainak értéke a kifizetési táblázatban van feltüntetve. Ezt a táblázat az info gombra kattintva jelenik meg a képernyőn
 • Legalább 3 db egyforma, ugyanazon a nyerővonalon kipörgetett szimbólummal lehet nyereményt elérni.
 • A legtöbb nyerőgéphez hasonlóan a Cat Queen esetében is eldönthetjük, hogy hány nyerővonalat akarunk használni a rendelkezésre álló 40 közül
 • Csak a korábban aktivált payline vonalakon kipörgett kombók nyújtanak kifizetése, és ezen szabály alól kizárólag a scatter ikonokkal elért nyeremények a kivételek
 • A kifizetések a következő módon kerülnek kiszámításra: a játékra feltett vonaltét megszorozva a vonalnyereményekkel
 • Ez a nyerőgép balról jobbra fizet, azaz a szimbólumoknak ebben a sorrendben kell egymás után állniuk valamelyik aktív payline vonalon. Természetesen a scatter szimbólumokkal elért kombinációkra ez a szabály nem vonatkozik, mivel azok a tárcsákon bárhol lehetnek
 • Bármely többszörös nyeremény, amely különböző nyerő vonalakon van, összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • Az egy körön – pörgetésen – belül elért scatter és nyerővonal nyeremények értéke összeadódik
 • A scatter nyeremények értékét felszorozza a játék az össztéttel
 • A játék szoftver vagy hardver meghibásodása esetén, minden a hiba által érintett nyeremény és kifizetés semmisnek tekintendő, és az abban érintett tétek visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

Ami a tárcsák számát illet, a Playtech fejlesztői úgy döntöttek, hogy ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás lesz, mivel ez a setup pont ideális a játék Mythology témájához alaptémájához.A Cat Queen nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé, azaz a klasszikus módon forog. Ennek köszönhetően az ember a lényegre, azaz a pénznyerésre koncentrálhat, amikor ezzel a szórakoztató online nyerőgéppel játszik.Érdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Cat Queen szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet hatalmas összegű nyereményekhez jutni.A nyerőgép tárcsáin a 9 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak száma jelentős mértékben meghatározza, hogy átlagosan milyen gyakorisággal számíthatunk kifizetésekre a Playtech nyerőgépei esetében. A Cat Queen nyerőgép 40 db nyerővonallal rendelkezik, amelyek segítségével megnyerhetjükAki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Mivel a Playtech ennél a nyerőgépnél biztosította, hogy a maximálisnál kevesebb nyerővonallal is játszunk, így akáregyetlenis beállíthatunk a játékhoz a yes gombbal.Viszont azzal, ha kikapcsolja a nyerővonalak nagy részét, sokkal kisebb lesz az esélye annak, hogy nagy összegű nyereményeket érjen el a Cat Queen nyerőgéppel.Azt is fontos észben tartani, hogy a 40 nyerővonalas játékgépnél a nyerő kombinációkat alkotó ikonoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük.A Cat Queen nem csupán kis összegű nyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert.

A főnyeremény szimbóluma

Másra sem tud gondolni, csak a főnyereményre? Akkor érdemes minden figyemét a játék jackpot szimbólumára fordítania: Pharaoh.Ha begyűjtünk belőle 5 db-ot akkor egyből az ölünkbe hullik a nyerőgép főnyereménye ami a payline vonal tétünk 200x értéke.

Egyéb szimbólumok

A Playtech a speciális szimbólum mellett 9 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Pharaoh szimbólumon kívül ez az érdekes nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Ankh, Eye of Horus, Scarab, Falcon, Anubis és Sekhmet szimbólum nyújtja a legalacsonyabb kifizetéseket, de még így is lehet ezzel a szimbólummal – vonalankénti tétenként 100x értékű kifizetést szerezni

Speciális szimbólumok

 • A Queen vad ikon
 • A Pyramid scatter ikon

Vad szimbólum

Elég egy pillantást vetni a Cat Queen nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum- mivel ugyanaz a neve, mint a nyerőgépnek: Queen.A vad szimbólum a Cat Queen nyerőgép 9 különböző fajtájú szimbóluma mindegyikét helyettesítheti a játék 40 nyerővonalainak bármelyikén.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.A speciális ikonokból álló kombinációkkal 1000x nyeremény szerezhető meg, Ha mind az 5 tárcsára jut egy belőlük egy aktív payline vonalon kipörgetve.

A Pyramid scatter szimbólum

Egy másik izgalmas szimbóluma a Cat Queen nyerőgépnek a scatter.A játék scatter ikonja a Pyramid névre hallgat.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Cat Queen scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 40 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.A segítségével 50x – amennyiben mind az 5 tárcsán sikerül összehozni belőle egyet.A legfontosabb funkciója a Pyramid scatter-nek az ingyenes pörgetések funkció.Mesébe illő nyeremények biztosítása és bónusz funkciók aktiválása… Ha belegondolunk a nyerőgép egyéb 9 szimbóluma egyáltalán nem rendelkezik ilyen speciális tulajdonságokkal.

Speciális funkciók

Az alábbiakban bemutatjuk önnek a bónusz funkciókat.

Ingyenes pörgetések funkció

Az ingyenes pörgetések játékmód a Cat Queen nyerőgép bónusz funkcióinak egyike ami lehetővé teszi, hogy kockázatmentesen játszhassunk a Cat Queen nyerőgéppel, és természetesen ilyenkor is jókora készpénz nyeremények üthetik a markunkat.A Pyramid szimbólum ami egyébként a nyerőgép scatter ikonja is, aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Az ingyenes pörgetések funkció 15 alkalommal aktiválható újra.

Szerencsejáték funkció

A Double szerencsejáték funkcióval, ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor jelentős mértékben megnövelheti a Eurogrand egyenlegét. Ebben a játékmódban ugyanis többször is alkalma nyílik az utolsó körben elért nyeremény összegének megduplázására.Csupán annyi a dolgunk, hogy elindítjuk ezt a funkciót a megfelelő gombbal, és választunk a rendelkezésre álló két lehetőség, azaz a Double Half vagy a Double közül.Ha szerencséje van, akkor a Cat Queen megduplázza az aktuális nyereménye összegét.Amennyiben rosszul döntünk, akkor elveszítjük az utolsó pörgetésnél szerezett nyereményünket.Minden nyertes forduló után a Cat Queen lehetőséget kínál a játék folytatására.Ha szerencséje van, akkor egy széles mosollyal az arcán 100 € összeggel a zsebében távozhat a kasszától.

Ez a Playtech játék egy video nyerőgép?

Még szép, hogy az!Figyelembe véve a tény, hogy ez egy video nyerőgép, ami látványos kidolgozású ezért biztos, hogy önnek is tetszeni fog, ráadásul a hanghatásai és a vizuális elemei is tökéletesen passzolnak a Egypt témához.

Játékon belüli hangeffektek

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Mythology-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Cat Queen annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Mythology-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép interaktív dizájnjához.Természetesen a Eurogrand bármikor igénybe vehetik a hangnémítás gombot, ha a Cat Queen hanghatásait zavarónak találják. Emellet ez a ultramodern nyerőgépes játék lehetőséget biztosít a felhasználók a hangerő tetszés szerinti beállítására is.

Cat Queen Letöltése

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Cat Queen online opciót az oldalon, illetve választhatja a Cat Queen letöltés opciót is.Mit kell ehhez tennie? Nos, csupán annyit, hogy létrehoz egy felhasználó fiókot. Majd ezután egyszerűen csak letölti a Eurogrand szoftver programot, ami ezt a 5-tárcsás online nyerőgépet is tartalmazza számos egyéb, izgalmas Playtech nyerőgép társaságábanés tetszése szerint bármikor játszhat velük.Éppen ezért,regisztráljon a Eurogrand oldalán,az alul lévő linkre kattintva, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzéséreCat Queen maximális nyereményét – ami akár 80000 € is lehet.

A Playtech cégről:

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Cat Queen nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a nyerőgépes játékok RTP-je?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Cat Queen nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.Az RTP százalékban van megadva. Péládul a 40 payline vonalas nyerőgépek esetében az értéke általában 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Cat Queen nyerőgép?

Nos, ez a nyerőgép tökéletes szórakozás céljára, viszont a Cat Queen RTP rátája csupán 93.6%, ami röhejesen alacsonynak mondható.

Pénzt szeretnék kivenni. Hogyan tehetem ezt meg?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Az ön által elér összes nyeremény azonnali jóváírásra kerül a Eurogrand fiókja belső egyenlegén.Természetesen a pénzkivételhez ki kell először választania egy ön által preferált pénzkifizetési módot isés gyakorlatilag ezzel le is tudta a dolgot.Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

A hitelkártyámat is használhatom a kifizetések lebonyolításához?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

A Paypal használata megengedett?

Nem, sajnos a Eurogrand Paypal opció nem áll rendelkezésre a készpénz kifizetéshez.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Cat Queen Alkalmazás

Használja ki ön is a Cat Queen nyújtotta előnyöket és szerezze meg a a hatalmas összegű nyereményeket a Cat Queen alkalmazás révén.Kérjük, vegye figyelembe, hogy csakis egyetlen hivatalos és teljes mértékben ingyenes Eurogrand alkalmazás létezik, ezért soha ne töltse le pénzért az applikációt kétes hátterű weboldalakról.

Összefoglaló

Cat Queen Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content