Bonus Bears online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Bonus Bears nyerőgéppel a Eurogrand oldalánTudjon meg mindent ebből a leírásból ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozhassa a játék Bonus Bears online nyerőgépből, ami túlzás nélkül a legjobb online nyerőgépek közé tartozik.Először is szüksége le egy Eurogrand felhasználói fiókra – ezt a fenti gombra kattintva készítheti el.

A Eurogrand a piacvezető online kaszinók egyike, ahol a Bonus Bears nyerőgép mellett, még számos különféle típusú Nature témájú nyerőgépes játékkal töltheti el kellemes kikapcsolódással az idejét.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. lépés: Az ezen az oldalon található linkek egyike az Eurogrand kaszinó honlapjára kerül.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

  Játszon most a Eurogrand oldalán  

Bonus Bears online nyerőgép fő jellemzői

Felkészült egy fantasztikusan jó Nature-témájú nyerőgépes játékra? Az alábbi játékleírásból megtudhatja, hogy ez a játék miért nem tartozik a hagyományos Bears típusú nyerőgépek közé. Bemutatjuk önnek a Bonus Bears nyerőgép érdekességeit és a különféle funkcióit és minden felmerülő kérdésére választ kaphat a Bonus Bears ismertető elolvasása révén és a GYIK-ből.

 • A Bonus Bears nyerőgép 5 tárcsás setuppal rendelkezik. A nyerőgépes játékok legtöbbje páratlan számú tárcsával rendelkezik. A Playtech a nyerőgépeit nem több, mint 25 nyerővonallal látta el.
 • Amennyiben a játék Bonus Bears igazi pénzben opciót választja, akkor a játékhoz használható minimális tét 0.01 € összegű. Elég sokan vannak akik inkább a letölthető verziókat részesítik előnyben, ha nyerőgépes játékról van szó. Persze ha ön nem tartozik közéjük, akkor természetesen játszhat a nyerőgéppel közvetlenül a Eurogrand weboldalán is.
 • A nyerőgépes játékok rajongói számára elérhető a Bonus Bears mobil verziója is.
 • Valamennyi muszáj lesz rászánnia az idejéből annak érdekében, hogy ezzel az élvezetes nyerőgép játékszabályaival megismerkedjen. Viszont mindez megéri a fáradtságot, hiszen így minden csínját-bínját megismerheti a játéknak.
 • Ha a nagy összegű nyereményekről van szó a Bonus Bears nyerőgép esetében akkor 50000 érmére, vagy 250000 € in cash.
 • A Bonus Bears RTP-je,vagy kifizetési rátája: 95.17% közötti. Nem kell aggódnia a nem túl magas kifizetési ráta miatt, mivel a helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek tűnik. Az alábbi fejezetekben pontosan kifejtjük majd önnek, hogy mit is jelent tulajdonképpen az online nyerőgépek RTP-je.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Bonus Bears Jackpot

Meglepő módon ez a 5 tárcsás nyerőgép nem tartalmaz online nyerőgépes jackpotokat.Így a Bonus Bears jackpot helyett viszont, rendelkezésre áll a Park Ranger szimbólum amivel hatalmas összegű nyereményeket érhet el, ugyanis a 5000x-os nyereményszorzóval megszorozza a vonaltétjét.Abban az esetben, ha ön a maximális 1250 € téttel játszik minden pörgetésénél, akkor némi szerencse árán akár 250000 € összegű nyereménnyel is gazdagodhat.Ennél jobban semmi más nem feledtethetné önnel a jackpot hiányát!.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Játékmenet ismertető

A játék Bonus Bears online igazi pénzben cikk azoknak szól, akinek több információra van szükségük arról, hogy hogyan játszhatnak ezzel a nyerőgéppel igazi pénzben.Hozzon össze egy kombinációt 3 db egyforma szimbólumból a 5 tárcsás nyerőgépen egy sorban, azaz egy nyerővonalon balról-jobbra sorrendben ahhoz, hogy kifizetést szerezhessen.A tét beállítása eléggé intuitív jelegű. Az érmék nagyság az érmeérték beállító gombok révén kerül kiválasztásra.Ezután kattintson a Spin gombra az 5 tárcsás nyerőgép tárcsáinak megpörgetéséhez.Annak ellenére, hogy ez egy kiváló játék, első pillantásra zavarba ejtő lehet.Ez a játék valamivel nehezebb, mint a hagyományos nyerőgépek.Csak olvassa el alaposan a következő, lépésenkénti útmutatót és egyből minden világossá válik ön előtt. Ha valami még mindig nem teljesen érthető, akkor bármikor elolvashatja a tökéletesen megírt, részletes játékszabályokat.

1. Lépés: A Bonus Bears nyerőgéppel igazi pénzben érdemes játszanom?

Segíteni szeretnénk önnek, hogy eldönthesse, hogy a nyerőgépes játék Bonus Bears online esetében a kifejezetten csak szórakozásra szolgáló ingyenes mód, vagy a igazi pénzes játékmód felel meg jobban az igényeinek.A nyerőgépes játékok általában rendelkeznek ingyenes móddal, viszont a Eurogrand cég ennél a játékgépnél kizárta ezt a lehetőséget. De nem kell azért elkeseredni, hiszen ennek a döntésnek köszönhetően a Bonus Bears igazi pénzben opció révén jókora összegű készpénz nyeremény váltak elérhetővé. Vesse bele magát ön is a játékba és szerezze meg a 250000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Állítsa be a tétje mértékét

A Bonus Bears igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 1250 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Arról is fontos említést tenni, hogy ez a lenyűgöző nyerőgépes játék relatíve kis összegű nyereményeket nyújt, viszont nem bánik velük szűkmarkúan, így még kis tétben játszva is jókora összegekkel növelheti a bankszámlája egyenlegét.A játékos komoly profitra tehet szert a fogadások révén a játék kközben ezzel szórakoztató nyerőgépes játékkal.Ez a menő de egyszerű kialakítású nyerőgépes játék lehetőséget biztosít az érme érték beállítására: 0.01 € – 5 € között, és az érmék számának beállítására is nyerővonalaként 1 – 10 között.minél gyorsabban szeretné beállítani a tétjét a kívánt értékűre? Akkor csak kattintson a Bet Max gombra.

3. Lépés: Válassza ki a payline vonalakat

A következő lépés az, hogy beállítsa a játékhoz használni kívánt payline vonalak számát.A nyerőgéppel játszhat akár egy payline vonalat aktiválva is.Amennyiben csak ennyi nyerővonalat aktivál, akkor a tétje csupán 0.01 € lesz, ez viszont negatív hatással lesz a nyerési esélyeire.A nyerővoanalak számának 25 db-ra történő megnövelése valószínűleg a legjobb játék stratégia.Észre fogja venni, hogy így a tétje is megnő, kezdve a 0.25 € összeggel és elérve a 1250 € tétösszeget.Meg kell értenie azt is, hogy képtelenség kizárólag csak a biztosan nyerő payline vonalakat kiválasztani és aktiválni őketMiután mindent lerendezett a Spin gombra kattintva kezdhet el játszani.Használja a turbó játék gombot ahhoz, hogy a Bonus Bears 5 tárcsás nyerőgéppel sokkal gyorsabban játszhasson.Ne habozzon tovább – Játsszon a Bonus Bears online nyerőgépes játékkal!

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Útmutató

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Bonus Bears nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • A nyerőgép szimbólumainak értéke a kifizetési táblázatban van feltüntetve. Ezt a táblázat az info gombra kattintva jelenik meg a képernyőn
 • Ha sikerül egy pörgetéssel 3 azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A Bonus Bears nyerőgépes játék esetében a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy eldönthessék, hogy a játék által biztosított 25 nyerővonal közül hányat akarnak használni
 • Csak az aktív nyerővonalakon összehozott kombinációkat fizeti ki a játékgép. Természetesen a scatter nyereményekre ez nem vonatkozik
 • A nyerő vonalak fogadásai összeszorzódnak a soronkénti nyereménnyel
 • A nyerő kombókban a szimbólumoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük az 1. tárcsától kiindulva, viszont a scatter szimbólumok bárhol lehetnek a képernyőn, így bármilyen pozícióban kifizetést adnak
 • A több nyerővonalon elért nyeremények értéke összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A nyerővonal nyeremények hozzáadódnak a scatter nyereményekhez
 • A scatter kifizetések értékét felszorozza az össztétel a játék
 • A vad szimbólum csak itt bukkanhat fel a játék alatt: tárcsákon 2, 3 és 4
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

Ami a tárcsák számát illet, a Playtech fejlesztői úgy döntöttek, hogy ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás lesz, mivel ez a setup pont ideális a játék Bears témájához alaptémájához.A Bonus Bears nyerőgép 5 tárcsája tradicionális módon, azaz lefele forog. Így mérget vehetünk rá, hogy az égvilágon semmi nem vonja el a figyelmünket a profitszerzésről, amikor játszunk ezzel a szórakoztató online kaszinó játékkal.Érdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Bonus Bears szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet jókora nyereményekhez jutni.A nyerőgép tárcsáin a 12 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A nyerővonalak ebben Bonus Bears és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 25 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjteniea nyerőgép 250000 € összegű fényereményét.Aki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.egyetlenis beállíthatunk a játékhoz a yes gombbal.Viszont tény, hogy ezzel a Bonus Bears nyerőgép esetében, jelentős mértékben csökkenek a nyerési esélyeink.Ez a nyerőgép balról jobbra fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A Bonus Bears nem csupán alapnyereményeket biztosít. A segítségével jókora profitra tehetünk szert.

Speciális főnyeremény ikon

A siker kulcsa abban rejlik, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a nyerőgép Park Ranger szimbólumából, ami kb. azt tudja, amit a jackpot szimbólumok.Szerezzen 5 db-ot belőlük egy pörgetéssel, és egyből megnöveli a játék a belső egyenlegét a vonaltétje 5000x értékével.Ahhoz, hogy a játékmenet során megnyerhessük a 250000 € összegű főnyereményt, fontos, hogy a 25 nyerővonal aktiválva legyen, és 50 € összegű vonaltéttel játszunk.

További szimbólumok

A már említett Park Ranger szimbólum mellett még 12 egyéb szimbólum is található ebben az egyszerű megjelenésű nyerőgépes játékban:

 • A Skunk szimbólum révén elérhető maximális nyeremény a vonaltét 1000x értéke
 • Az átlagos kifizetéseket nyújtó Bee és Picnic Basket szimbólummal elérhető nyeremény a játékhoz használt vonaltét 500x szorzata
 • A Ace és King szimbólumok segítségével elérhető nyeremény a vonaltétje x 200, ami bár nem eget rengetően nagy összegű, de azért így is kifejezetten jónak mondható
 • A Queen és Jack szimbólumokkal elérhető kifizetés 150x-osa a vonaltétnek
 • A 10 und 9 ikon révén a vonaltét 100x értéke zsebelhető be nyereményként.

Extra szimbólumok

 • A Bear motívummal a nyerőgépes játék ingyenes pörgetések menetét lehet aktiválni
 • ABear vad ikon
 • A Beehive scatter szimbólum

Vad szimbólum

A Bonus Bears vad szimbólumát egyből észre lehet venni- mivel ugyanaz a neve, mint a nyerőgépnek: Bear.A vad szimbólum alapfunkciója az, hogy más, sima ikonok helyettesítésére szolgál a Nature-témájú video típusú nyerőgépes játékokban.Ez a különleges ikon a játékmenet közben csak a 2, 3 és 4 tárcsákon jelenik meg.Ez a szimbólum bármilyen sima ikonokból álló kombót nyerő kombinációvá alakít a hiányzó szimbólum helyettesítése révén.

Scatter szimbólum

Egy másik kiemelt figyelmet érdemlő szimbólum a Bonus Bears nyerőgép esetében a scatter.Ez a speciális ikon a Beehive nevet viseli.A legfontosabb dolog, amit mindenféleképpen tudnia kell a a Bonus Bears scatter szimbólumról az, hogy a nyerőgép 25 payline vonalától teljesen függetlenül biztosít azonnali kifizetéseket. Azaz bárhol is landol belőle egyszerre pár darab ön azonnali készpénz nyereményhez jut.Ha a szerencse istenasszonya önre mosolyog akkor 100x nyereményt szerezhet a scatter ikonokkal, de csakis akkor, ha 5 db jelenik meg belőle egyszerre a képernyőn.A fentiek tudatában mindenki számára nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy ilyen spéci tulajdonságokkal kizárólag csak a nyerőgép scatter szimbóluma rendelkezik.Mivel ezzel a speciális szimbólummal lehet aktiválni a nyerőgépes játék bónusz fordulóját, ezért nem is lehet kérdéses, hogy a játékgép 12 szimbóluma közül ez a legfontosabb.

Speciális funkciók

Az alábbiakban bemutatjuk önnek a bónusz funkciókat.

Ingyenes pörgetések bónusz játék

Az ingyenes pörgetések egy speciális funkció amelynek során a Bonus Bears nyerőgéppel ingyen játszhat, viszont igazi készpénzt nyerhet vele.A Bear szimbólum aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Ha ránk mosolyog a szerencse, akkor 15 ingyenes pörgetést kapunknyereményszorzóval is.

Bónusz játék kiegészítő

A Honey jáékon belüli kiegészítője kifejezetten jónak mondható.Ennek a segítségével további nyereményeket szerezhet meg.A Honey bónusz játékmódot a nyerőgép Beehive szimbólumainak egyszerre történő kipörgetésével lehet elindítani.

A Bonus Bears egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Ez a látványos animációkban bővelkedő egyszerű játékmenetű nyerőgépes játék egy az egyben olyan hang és vizuális hatásokkal van felvértezve, amelyek minden tekintetben illenek a Nature nyerőgép témához.

Hangeffektek

A Nature témájú Bonus Bears nyerőgép játékmenetét autentikus hanghatások hanghatások teszik érdekessé, és magával ragadóvá. A Playtech fejlesztői ennél a 5-tárcsás nyerőgépnél mindent megtettek annak érdekében, hogy a Eurogrand játékosainak minél magasabb szintű játékélményben lehessen részük. Ehhez természetesen a vonaltétenkénti 5000x nyeremény szorzó is jelentős mértékben hozzájárul.A nyerőgép némítás gombbal is fel van szerelve, így bármikor lehalkítható. Ugyanakkor emellett a video típusú hangerő szabályzó gombokkal is rendelkezik.

Eurogrand Letöltés

A Eurogrand platformján két lehetőség közül választhat, ha játszani szeretne: a játék Bonus Bears online, és a Bonus Bears letöltés opciós is az ön rendelkezésére áll.Ahhoz, hogy megszerezhesse a Playtech játékokat tartalmazó Eurogrand szoftver programot, amiben ez a 5-tárcsás online nyerőgép is benne van, készítenie kell egy saját, ingyenes felhasználói fiókot is. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Bonus Bears nyerőgéppel!Éppen ezért,regisztráljon most a Eurogrand platformján,- az alul lévő gombra klikkelve, és azon nyomban hozzáfér majd a Eurogrand letöltés szekciójához. Ezután semmi nem áll az útjában ahhoz, hogy megnyerje aa 5000 x-osát az aktuális vonaltétjének.

Playtech Tények és Adatok

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

 

Gyakori kérdések és válaszok

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Bonus Bears nyerőgéppel történő játékhoz.

Online nyerőgépes RTP – Tulajdonképpen mit is jelent ez?

Az RTP az angol Return to Player kifejezés rövidítése. Ez egy százalékban megadott megtérülési arány, amit a Bonus Bears nyerőgép, egy adott időszak alatt nyújtott kifizetései alapján számítanak ki.Például a 25 payline vonalas online nyerőgépek átlagos RTP-je: 93% – 96% közötti.

Mekkora a Bonus Bears RTP-je?

Ez a nyerőgép a kellemes kikapcsolódást nyújtó online casino játékok táborába tartozik, azonban sajnos csak 95.17%-os Bonus Bears RTP rátát mondhat magáénak.

Hogyan juthatok hozzá a Bonus Bears nyerőgéppel elért nyereményeimhez?

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Amint nyereményt szerez, az azonnal megjelenik a Eurogrand felhasználói fiókjának egyenlegén.Ezután csak annyi a teendője, hogy kiválaszt egy önnek megfelelő kifizetési módot,, és felveszi a nyereményét!Ha további információkra lenne szüksége, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot a Eurogrand ügyfélszolgálatával is.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

A Eurogrand elfogad Visa hitelkártyákat.

Paypal számlával is rendelkezem. Használhatom azt is a pénzkifizetésekhez?

Jelenleg nem áll rendelkezésre a pénzkivételekhez a Eurogrand Paypal opció.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Bonus Bears Alkalmazás

A Bonus Bears nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Bonus Bears alkalmazás használata révén.Csupán egyetlen hivatalos Eurogrand alkalmazás érhető el jelenleg, ami viszont teljesen ingyenes. Pont ezért semmiféleképpen ne fizessen érte, illetve soha ne töltse le gyanús kinézetű weboldalakról.

Összegzés

Bonus Bears Előnyök: Hátrányok:
Dizájn:
Ingyenes pörgetések játék:
Bónusz szimbólumok:
Bónusz játékok:
Kifizetések:
Mobilos játék:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán  
18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content