Amazon Wild online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

A játék Amazon Wild online nyerőgépről minden fontos információt megtalál ebben az ismertetőben. Ez az online casino játékgép a legjobb nyerőgépes játékok közé tartozik, és átlagon felüli játékélményt nyújt a felhasználók számára.Mindehhez csak annyit kell tennie, hogy készít egy új Eurogrand felhasználói fiókot amit a fenti gombra kattintva percek alatt megcsinálhat.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Klikkeljen rá a Play Now gombra.
 • 2. Lépés: Most, és hozzon létre egy felhasználói fiókot. Ehhez a regisztrációs űrlapon csak meg kell adnia a szükséges információkat.

Amazon Wild Online: Fő jellemzők

Reméljük, hogy egy Tropical-témájú nyerőgépest játékot keres, ugyanis találtunk egy olyat az ön számára, ami garantáltan a kedvence lesz majd. Ha esetleg mégsem ilyen jelegű játékot keres, akkor is könnyen meglehet, hogy az ismertetőnket elolvasva hamarosan a Jungle-témájú nyerőgépek kedvelőinek táborába fog tartozni. Azonban mielőtt még jobban belemerülnénk a részletekbe, amelyeket a Amazon Wild ismertetője tartalmaz, kezdjük először az alapoknál.

 • A nyerőgépes játékok rajongói számára elérhető a Amazon Wild mobil verziója is.
 • Némi időt kell szánnia arra, hogy megértse ennek a élvezetes nyerőgépnek a játékszabályait, ez azonban nem túl nagy áldozat, figyelembe véve a játékgép egyedülálló mivoltát.
 • A Amazon Wild nyerőgépes játék esetében a maximálisan elérhető nyeremény 200000 € összegű készpénz.
 • A Amazon Wild RTP-je,vagy kifizetési rátája: 95.94% közötti. Nem kell aggódnia a nem túl magas kifizetési ráta miatt, mivel a helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek tűnik. Az alábbi fejezetekben pontosan kifejtjük majd önnek, hogy mit is jelent tulajdonképpen az online nyerőgépek RTP-je.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Amazon Wild Jackpot

Meglepő módon ez a 5 tárcsás nyerőgép nem tartalmaz online nyerőgépes jackpotokat.Amihez viszont hozzájuthat a Amazon Wild jackpot helyett az a PantherSzimbólum főnyereménye, amely révén ennek a Eurogrand játéknak az esetében gyorsan megnövelheti a nyereményét azáltal, hogy a vonaltétjét megszorozza a 1000x-osával.A képlet pofonegyszerű: abban az esetben, ha pörgetésenként 1000 € összegű maximális téttel játszik, akkor 200000 € összegű nyeremény hullhat az ölébe!Ha ezt sikerül összehozni, akkor biztos, hogy nem bánkódik majd a jackpot hiánya miatt.

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Tippek a játékhoz

Olvassa el a következő útmutató, és a játék Amazon Wild online igazi pénzben játszva fantasztikus sikerélményt és jókora nyereményeket nyújthat önnek.A Amazon Wild egy dinamikus játékgép ami 100-payline vonalas amivel minimum 3 db egyforma szimbólum, egy aktív payline vonalon történő kipörgetésével nyerhetünk. A szimbólumok sorrendje balról-jobbra sorrendű kell legyen.Mielőtt belevágna a játékba, állítsa be a tétét a tét gombot használva értékének beállítását.A játék elkezdéséhez nyomja meg a Play gombot.A játék kezdete előtt olvassa el az alábbi instrukciókat.Ez egy relatíve összetett játék, ami a kezdő játékosok számára egyelőre még nagy falat lehet.Reméljük, hogy hasznosnak találja ezt a lépésenkénti útmutatót. A játékszabályok világosak, így a segítségükkel ön is azon játékosok népes táborába tartozhat, akik napi szinten profitálnak a nyerőgépből.

1. Lépés: A Amazon Wild nyerőgéppel igazi pénzben vagy ingyenesen játszak?

Most már csak az van hátra, hogy eldöntse, hogy igazi pénzben menjen a játék Amazon Wild online, vagy inkább az ingyenes teszt verzióban.A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 10000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Amazon Wild igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Válassza ki a játékhoz használni kívánt tétje mértékét

A Amazon Wild igazi pénzben játszva valódi adrenalinfröccs, ráadásul így mesés gazdagságra is szert tehet! A Playtech szerencsére lehetőséget biztosít a tétje mértékének tetszés szerint beállítására is. Ha úgy dönt játszhat a pörgetésenkénti minimális 1 € téttel, vagy ha nagyobb nyereményekre vágyik, akkor akár 1000 € pörgetésenkénti tétben is játszhat.Arról is fontos említést tenni, hogy ez a lenyűgöző nyerőgépes játék relatíve kis összegű nyereményeket nyújt, viszont nem bánik velük szűkmarkúan, így még kis tétben játszva is jókora összegekkel növelheti a bankszámlája egyenlegét.A tét nagysága/értéke gombokkal bármikor tovább finomíthatja a tétbeállításokat.

3. Lépés: Pörgetés

Bár ha egy pillantás vet a nyerőgép grafikájára, akkor egyből megérti miért ennyire korlátozottak a lehetőségek. A tény az, hogy a Amazon Wild nyerőgépnél nem módosítható a payline vonalak száma.Viszont ez nem feltétlenül hátrány;mivel az összes nyerővonallal játszva megnőnek a nyerési esélyei.Ha mindennel végezett akkor csak annyi a teendője, hogy a Play gombra kattint a játék elkezdéséhez.Ha kényelmesen akar játszani, akkor használja az automatikus játékmód opciót.Vesse bele magát az izgalmakba, pörgesse meg a Amazon Wild nyerőgép tárcsáit!

 

Játszon most a Eurogrand oldalán  

Szabályok

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Amazon Wild nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • Ha kíváncsi a nyerőgép egyes szimbólumainak értékére, akkor azokat a kifizetési táblázatban találja meg, amit a főképernyőn lévő gombra kattintva érhet el
 • Ha sikerül egy pörgetéssel 3 azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A játékhoz használni kell az összes, 100 db payline vonalat
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • Ez a nyerőgép balról jobbra fizet, azaz a szimbólumoknak ebben a sorrendben kell egymás után állniuk valamelyik aktív payline vonalon. Természetesen a scatter szimbólumokkal elért kombinációkra ez a szabály nem vonatkozik, mivel azok a tárcsákon bárhol lehetnek
 • A különböző nyerővonalakon elért nyeremények összege összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • A nyerővonal nyeremények hozzáadódnak a scatter nyereményekhez
 • A scatter kifizetések az elérhető össz nyereményre is hatással vannak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Nyerővonalak és Tárcsák

A tárcsák számának eldöntésekor a Playtech fejlesztőit megszálhatta az ihlet, aminek hála, ez az izgalmas nyerőgép 5 tárcsás játékfelületet kapott, ami tökéletesen ideális a Jungle játéktémához.A Amazon Wild nyerőgép 5 tárcsája tradicionális módon, azaz lefele forog. Így mérget vehetünk rá, hogy az égvilágon semmi nem vonja el a figyelmünket a profitszerzésről, amikor játszunk ezzel a szórakoztató online kaszinó játékkal.Minden játékosnak tisztában kell lennie Amazon Wild nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép tárcsáin a 14 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.A már említettek mellett a 14 szimbóluma között található egy Expanding Wild, amivel további nyeremények érhetők el.

 

Játszon most a Eurogrand oldalán  

 

A nyerővonalak kulcsfontosságúak az online kaszinó játékok esetében, hiszen ezeken lehet kipörgetni a nyerő kombinációkat. Természetesen a Amazon Wild sem képez kivételt ez alól. A játék 100 nyerővonallal rendelkezik, amelyekből érdemes minél többet aktiválni, hogy megnyerhessüka nyerőgép 200000 € összegű fényereményét.Aki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Pont a maximális nyerési esély biztosítása miatt döntött úgy a Playtech, hogy a nyerővonalak száma nem módosítható – ezért a nyerőgép 100 nyerővonala folyamatosak akítv a játékmenet közben.Azt is fontos észben tartani, hogy a 100 nyerővonalas játékgépnél a nyerő kombinációkat alkotó ikonoknak balról jobbra sorrendben kell lenniük.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy 100 nyerővonal áll a rendelkezésünkre, kimondottan jónak mondhatók a nyerési esélyek.

A maximális nyereményt biztosító szimbólum

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Panther szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Szerezzen 5 db-ot belőlük egy pörgetéssel, és egyből megnöveli a játék a belső egyenlegét a vonaltétje 1000x értékével.Ha nem állunk hadilábon a szerencsével, akkor az 5 tárcsás nyerőgép bármely aktív nyerővonalán nyerhetünk 10000 € összegű nyereményet. Ehhez viszont az kell, hogy tétként 10 € összeget tegyünk fel a nyerőgéppel.

 

Normál szimbólumok

Természetesen a Panther szimbólum mellett ez a Playtech nyerőgép még számos egyéb szimbólumot is tartalmaz:

 • A második legértékesebb a Monkey szimbóluma, ami a vonaltét 500x-osát biztosítja nyereményként
 • Nem lehet panasz a Toucan szimbólum biztosította nyereményekre sem, hiszen ezzel a szimbólummal az elérhető kifizetés 300x nyerővonalanként
 • A Red Flower szimbólummal elérhető nyeremény nem kevesebb, mint a vonaltétje 250x összege
 • A Chameleon szimbólum révén a maximális nyeremény a vonalankénti tét 200x értéke
 • A Green Flower szimbólum nyújtja a legalacsonyabb kifizetéseket, de még így is lehet vele egy jó kombinációval – vonalankénti tétenként 40x értékű kifizetést szerezni

Extra szimbólumok

 • A Golden Mask vad ikon
 • A Map scatter ikon

Vad szimbólum

A Amazon Wild nyerőgép vad ikonját meglehetősen könnyű kiszúrni- ugyanis a Golden Mask felirat olvasható rajta.A Tropical-témájú video online nyerőgépes játékoknál a vad ikon az adott nyerőgép 14 szimbóluma bármelyikének képes a helyettesítésére is.Így bármilyen normál ikonokból álló kombót nyerővé tud átváltoztatni.

 

A Scatter szimbólum: Map

Van egy másik speciális ikon is, ami rendkívül izgalmassá teszi a Amazon Wild nyerőgépet: a scatter szimbóluma.A scatter-nek a fejlesztő a Map nevet adta.Az a különlegessége a Amazon Wild scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 100 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.Ha nem áll hadilábon a szerencsével, akkor ezzel az ikonnal akár 2000x nyereményt is elérhet, amennyiben (reel) tárcsán sikerül kipörgetni egy megfelelő nyerő kombinációt belőle.A fentiek tudatában mindenki számára nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy ilyen spéci tulajdonságokkal kizárólag csak a nyerőgép scatter szimbóluma rendelkezik.Amint feltűnik ez a szimbólum a képernyőn, biztos lehet benne, hogy aktiválódik a nyerőgép bónusz fordulója is. Bárhogy is ragozzuk ez az ikon a legjobb a Amazon Wild nyerőgép 14 szimbóluma közül.

 

Bónusz funkciók

Vegyük akkor most át az alapjátékon kívüli extra funkciókat.

Amazon Map: A nyerőgép extra bónusz játéka

A Amazon Map jáékon belüli kiegészítője kifejezetten jónak mondható.Ennek a segítségével további nyereményeket szerezhet meg.A Amazon Map bónusz játékmódot a nyerőgép Map szimbólumainak egyszerre történő kipörgetésével lehet elindítani.

A Amazon Wild – az egy video nyerőgép?

Kétségtelenül az!Figyelembe véve a tény, hogy ez egy video nyerőgép, ami egyszerű játékmenetű ezért biztos, hogy önnek is tetszeni fog, ráadásul a hanghatásai és a vizuális elemei is tökéletesen passzolnak a Tropical témához.

Hangeffektek

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Jungle-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Amazon Wild annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Jungle-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép felhasználóbarát kialakítású felületéhez.A nyerőgép némítás gombbal is fel van szerelve, így bármikor lehalkítható. Ugyanakkor emellett a video típusú hangerő szabályzó gombokkal is rendelkezik.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand weboldalán kétféle lehetőség biztosított önnek a játékhoz. Választhatja a játék Amazon Wild online opciót, amivel flash verzióban játszhat a nyerőgéppel, de dönthet a Amazon Wild letöltése mellett is.Először viszont készítenie kell egy felhasználói fiókot, így bármikor a rendelkezésére áll majd a Eurogrand szoftver is, amivel számos remek Playtech játékkal játszhat, beleértve természetesen ezt a 5-tárcsás nyerőgépet is. Ez szó szerint gyerekjáték, amit követően azonnal játszhat is a Amazon Wild nyerőgéppel!Annyi a teendője, hogycsak regisztrálnia kell a Eurogrand platformján,az alul lévő linkre kattintva, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzéséreAmazon Wild maximális nyereményét – ami akár 200000 € is lehet.

 

A Playtech cégről:

Weboldal: https://www.playtech.com/
Székhely: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum: 1999
Alapító neve: Teddy Sagi
Tevékenységek: Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán  

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha kérdései merültek fel a Amazon Wild nyerőgéppel kapcsolatban, akkor csak olvasson tovább!

Mit jelent az RTP a nyerőgépes játékoknál?

Az RTP az angol Return to Player kifejezés rövidítése. Ez egy százalékban megadott megtérülési arány, amit a Amazon Wild nyerőgép, egy adott időszak alatt nyújtott kifizetései alapján számítanak ki.Például a 100 payline vonalas online nyerőgépek átlagos RTP-je: 93% – 96% közötti.

Mekkora RTP-vel rendelkezik a Amazon Wild nyerőgép?

A nem túl jó, 95.94%-os Amazon Wild RTP rátája miatt meglehet, hogy sokak számára ez a szórakoztató játékmenetű nyerőgép nem jelent kellő kihívást.

Hogyan juthatok hozzá a nyereményemhez?

A Amazon Wild online nyerőgéppel megszerzett nyereményekhez rendkívül könnyen hozzájuthat.Az elért készpénz nyereményei mindig egyből jóváírásra kerülnek a Eurogrand felhasználói fiókja számlaegyenlegén.Ezt követően csak azt kell eldöntenie, hogy milyen kifizetési módot szeretne használni a nyereményei felvételéhez,, és felveszi a nyereményét!Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

Milyen hitelkártyákat használhatok a pénzkivételhez?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

A Paypal használata megengedett?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Jó hír, hogy egyéb, teljesen biztonságos pénzkifizetési módok is elérhetők az ön számára, mint például a Neteller és a Skrill.

Eurogrand Alkalmazás

A Amazon Wild nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Amazon Wild alkalmazás használata révén.Csupán egyetlen hivatalos Eurogrand alkalmazás érhető el jelenleg, ami viszont teljesen ingyenes. Pont ezért semmiféleképpen ne fizessen érte, illetve soha ne töltse le gyanús kinézetű weboldalakról.

Összegzés

Amazon Wild Előnyök: Hátrányok:
Tapasztalat:
Készpénz kifizetés:
Speciális szimbólumok
Mobilos játék:
Ingyenes pörgetések funkció:
Grafika:
Bónusz funkciók:
Játszon most a Eurogrand oldalán  

 

18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content