Hot Gems online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Hot Gems nyerőgéppel a Eurogrand oldalánEbből a leírásból minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a játék Hot Gems online nyerőgépből, ami a legjobb online nyerőgépek egyike jelenleg a piacon.Önnek semmi más nem kell tennie, csupán annyit, hogy nyit egy új felhasználói fiókot a Eurogrand oldalán a fenti gombra kattintva ami megnyitja a regisztrációs oldalt.

A Eurogrand egy olyan online casino, ami minden téren tökéletesen megfelel a mai igényeknek. Itt játszhat például a Hot Gems nyerőgéppel, és kipróbálhatja a magas kifizetéseket nyújtó Playtech nyerőgépes játékok közül az összeset.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Az Eurogrand webhely eléréséhez kattintson a Play Now gombra.
 • 2: Lépés: Készítsen egy új felhasználói fiókot. Ez pillanatokat alatt megvan – majd adja meg a regisztrációhoz szükséges összes információt.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Áttekintés

Készen áll rá, hogy belevesse magát egy Gems-témájú nyerőgépes játék izgalmas világába? Ha elolvassa a Mining-típusú nyerőgépnek a leírását, egyből rájön majd, hogy ez egy átlagon felüli online játék. Az alábbiakban megismerheti a Hot Gems nyerőgépes játék fő jellemzőit. A Hot Gems ismertetője révén a játékkal kapcsolatos összes kérdésére választ kaphat, ezért mindenféleképpen érdemes végig olvasnia.

 • Amennyiben a játék Hot Gems igazi pénzben opciót választja, akkor a játékhoz használható minimális tét 1 € összegű. Elég sokan vannak akik inkább a letölthető verziókat részesítik előnyben, ha nyerőgépes játékról van szó. Persze ha ön nem tartozik közéjük, akkor természetesen játszhat a nyerőgéppel közvetlenül a Eurogrand weboldalán is.
 • Annak ellenére, hogy komoly igény van a játékosok részéről a mobilos játékmód iránt, a Playtech egyelőre még nem készítette el a Hot Gems mobil verzió változatát.
 • Érdemes alaposan áttanulmányozni a játékszabályokat, mivel ez egy eléggé összetett Playtech nyerőgép, aminek elkészítésénél a fejlesztő mindent megtett azért, hogy sokkal érdekesebb legyen, mint az alapszintű nyerőgépek.
 • A Hot Gems esetében a legnagyobb nyeremény 25000 € összegű készpénz.
 • A Hot Gems RTP-je százalékban megadva (kifizetési ráta): 95.99% közötti. Tény, hogy ez a kifizetési ráta értéke nem tartozik a legmagasabbak közé, viszont ez semmit sem von le a játék értékéből. Olvasson tovább és rájön majd, hogy igazunk van.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Hot Gems nyerőgép jackpotja

Ennél a nyerőgépnél nem érdemes online nyerőgépes jackpotokat keresnie, mivel nem rendelkezik velük.Igaz ugyan, hogy ez a nyerőgép nincs ellátva Hot Gems jackpot bónusz kiegészítővel, ez azonban semmit nem von le a játékgép értékéből – szerezzen 5 a Miner motívumból és élvezze a 5000x vonaltét szorzó előnyeit, amivel a Playtech cég elképesztően profitmaximalizálóvá tette ezt a nyerőgépet.Induljon ki abból, hogy ha minden pörgetésnél 125 € maximális téttel játszik, akkor 25000 € összegű nyereményt vághat zsebre.Ez az összeg bőven elegendő ahhoz, hogy kárpótolja önt a hiányzó Jackpot miatt.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Annak érdekében, hogy a játék Hot Gems online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.Hozzon össze egy kombinációt 2 db egyforma szimbólumból a 5 tárcsás nyerőgépen egy sorban, azaz egy nyerővonalon balról-jobbra sorrendben ahhoz, hogy kifizetést szerezhessen.A tét beállítása eléggé intuitív jelegű. A tétek nagysága a kezelőfelületen lévő gombbal kerül kiválasztásra.Ezután kattintson a Spin gombra az 5 tárcsás nyerőgép tárcsáinak megpörgetéséhez.Annak ellenére, hogy ez egy kiváló játék, első pillantásra zavarba ejtő lehet.Profi nyerőgépes játékosnak kell lennie, ha ezzel a nyerőgéppel akar játszani.Tekintse meg az alábbi, lépésenkénti részletes útmutatót, mert abban az esetben, ha játékmenet bármely része nem teljesen világos önnek, csak egy pillantást kell vetnie a játékszabályokra.

1. Lépés: A Hot Gems nyerőgéppel igazi pénzben vagy ingyenesen játszak?

Egyvalamit érdemes jó előre letisztáznia: csak ingyenes módban szórakozás céljából, vagy profiként igazi pénzben akar játszani a játék Hot Gems online nyerőgéppel?A Playtech kaszinók legtöbbje mindkét lehetőséget biztosítja, de a Eurogrand cégnél úgy döntöttek, hogy leegyszerűsítik a dolgot, és nem biztosítják a demó játék opciót. Viszont jó hír, hogy ön 25000 € összegű vonalankénti nyereményt szerezhet összeget nyerhet, ezért mindenféleképpen érdemes a nyerőgéppel, a Hot Gems igazi pénzben opcióval játszania.

2. Lépés: Állítsa be az önnek legjobban megfelelő tétet a játékhoz

A Hot Gems igazi pénzben játszva valódi adrenalinfröccs, ráadásul így mesés gazdagságra is szert tehet! A Playtech szerencsére lehetőséget biztosít a tétje mértékének tetszés szerint beállítására is. Ha úgy dönt játszhat a pörgetésenkénti minimális 1 € téttel, vagy ha nagyobb nyereményekre vágyik, akkor akár 125 € pörgetésenkénti tétben is játszhat.Tartsa észben, hogy ez az egyszerű kisebb értékű, de igen gyakori nyereményeket kínál, ezért ennek köszönhetően még kis tétben játszva is busás profitot hozhat a konyhára.A tét nagysága/értéke gombbal tetszése szerint beállíthatja a játékhoz használni kívánt tétjét.

3. Lépés: Pörgetés

Bár figyelembe véve a Hot Gems nyerőgép dizájnját, egyáltalán nem meglepő, hogy nincs payline vonal beállítási opció – a nyerővonalak fixek.A játékhoz az összes, azaz mind a 25 vonalat használnia kell.Emiatt azért nem kell kétségbe esnie -az összes payline vonallal játszva sokkal nagyobb az esélye a nyerésre.Miután mindent letudott elkezdheti a játékot a Spin gombbal.Ha nem akar a tárcsák pörgetésével bajlódni, akkor használja a Hot Gems nyerőgép automatikus játékmód opcióját.Vesse bele magát az izgalmakba, pörgesse meg a Hot Gems nyerőgép tárcsáit!

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Útmutató

Kétségtelen tény, hogy a Hot Gems egy remek nyerőgépes játék. Viszont a csakis a szabályai pontos ismerete révén lehet a legtöbb pénzt nyerni vele, ezért ezeket mindenféleképpen érdemes elolvasnia önnek is:

 • Nézd meg az infó szekciót, itt találod a kifizetési táblát, amely mindent elmagyaráz a kifizetésekről
 • Ha sikerül egy pörgetéssel 2 azonos szimbólumot összehozni, akkor azonnal kifizeti a játékgép az értéküket. Az egyforma szimbólumoknak egymás mellett kell lenniük, mivel csak az ilyen kombinációk érvényesek.
 • A játékhoz használni kell az összes, 25 db payline vonalat
 • A payline vonalakon elért nyereményeket a nyerőgép megszorozza a játékhoz használt vonaltéttel, és ennek révén számítja ki egy adott nyertes kör után a nyeremény végösszegét
 • A nyerőgép csak a balról jobbra irányba ad kifizetést, és az egymás mellett lévő tárcsákon kipörgetett egyforma ikonoknak egy aktív payline vonalon kell lenniük , ezen szabály alól csak a scatter kivétel
 • Bármely többszörös nyeremény, amely különböző nyerő vonalakon van, összeadódik
 • Csak a legmagasabb nyeremény kerül mindig kifizetésre, hogy egy adott payline vonalon több nyertes kombót is összehoz a játékos
 • A nyerővonal és scatter nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Mining témához is.A Hot Gems nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé forog. Ez a klasszikus setup az online nyerőgépek esetében. Az ideális kialakításának köszönhetően, amikor játszunk ezzel az élvezetes nyerőgéppel, semmi nem vonja el a figyelmünket a profit szerzésről.Minden játékosnak tisztában kell lennie Hot Gems nyerőgép szimbólumainak értékével, mivel a segítségükkel jókora nyeremények érhetők el.A nyerőgép tárcsáin a 13 különféle szimbólum teljesen véletlenszerűen jelenik meg, beleértve a vad és a scatter szimbólumot is.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

A nyerővonalak ebben Hot Gems és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 25 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenieAki igazán nagyot akar kaszálni, annak ehhez az nyerőgép összes nyerővonalát aktiválni kell.Pont a maximális nyerési esély biztosítása miatt döntött úgy a Playtech, hogy a nyerővonalak száma nem módosítható – ezért a nyerőgép 25 nyerővonala folyamatosak akítv a játékmenet közben.A nyerőgép balról jobbra fizet.A nyerőgép által szerezhető nyeremények elég gyakoriak. Ugyanakkor ha figyelembe vesszük, hogy 25 nyerővonal áll a rendelkezésünkre, kimondottan jónak mondhatók a nyerési esélyek.

A legmagasabb kifizetést nyújtó szimbólum

Akinek elnyeri a tetszését ez a Playtech nyerőgép, és a minél nagyobb összegű nyeremények megszerzése a célja, annak érdekes fokozott figyelmet fordítania a Miner szimbólumra, ami jackpot szimbólumként működik, így vele érhető el a főnyeremény is.Ha ebből az ikonból egy pörgetéssel 5 db hozunk össze, akkor az elért nyereményt megspékeli a játék egy 5000x szorzóval is.Ahhoz, hogy a játékmenet során megnyerhessük a 25000 € összegű főnyereményt, fontos, hogy a 25 nyerővonal aktiválva legyen, és 5 € összegű vonaltéttel játszunk.

További szimbólumok

A Playtech a speciális szimbólum mellett 13 egyéb szimbólummal is ellátta ezt az online kaszinó játékot. Ennek köszönhetően a Miner szimbólumon kívül ez az érdekes nyerőgép az alábbi szimbólumokkal is rendelkezik:

 • A Lantern szimbólummal akár a vonaltétje 400x összegét is megnyerheti, ugyanis ez az ikon a Hot Gems nyerőgép második legértékesebb szimbóluma
 • A Pickaxe szimbólummal, is jókora kifizetés szerezhető: 300x-os tétvonalanként
 • A Mining Cart szimbólummal elérhető nyeremény nem kevesebb, mint a vonaltétje 200x összege
 • A Yellow Gem szimbólum segítségével a vonaltétje 80x értéke nyerhető meg
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Orange Gem és Green Gem szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 40 szerezhető meg

Speciális szimbólumok

 • A Free Games szimbólum aktiválja a nyerőgép ingyenes pörgetések funkcióját
 • A Wild ikon
 • A Hot Gems Logo és Free Games scatter szimbólum

A helyettesítő szimbólum

Elég egy pillantást vetni a Hot Gems nyerőgép szimbólumaira ahhoz, hogy kiderítsük melyik közüllük a vad szimbólum. Ez az ikon kapta a vad szimbólum nevet.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Hot Gems nyerőgép 13 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.

A Scatter szimbólum: Hot Gems Logo és Free Games

Egy másik izgalmas szimbóluma a Hot Gems nyerőgépnek a scatter.A scatter fontosságát jelzi, hogy még a játék is róla lett elnevezve .Az az érdekessége a a játék nevét viselő scatter szimbólumnak, hogy bármilyen tárcsa pozícióba kipörgetve nyerő kombót lehet összehozni vele, így nem kötődik szorosan a nyerőgép 25 nyerővonalához, ami viszont a hagyományos szimbólumokról nem mondható el.Ha minden jól megy, akkor ezekkel az ikonokkal 100x nyeremény szerezhető meg – de csak akkor, ha mind az 5 tárcsán sikerül kipörgetni belőle egyet.Valószínűleg pont ez az oka annak, hogy a játéknak ugyanaz a neve, mint ennek a speciális ikonnak.

Speciális funkciók

Vegyük akkor át, hogy hogyan hozható ki a maximum ebből a kellemes kikapcsolódást nyújtó nyerőgépből.

Ingyenes pörgetés fordulók

A Hot Gems egy remek bónusz funkcióval is rendelkezik, aminek a neve Free Spins. Ennek használata révén extra profitot szerezhet a saját pénze kockáztatása nélkül, amikor a Hot Gems nyerőgéppel játszik.A Free Games szimbólum aktiválja a játék ingyenes pörgetések funkcióját.Ebben a bónusz játékmódban akár 15 ingyenes pörgetéshez is hozzájuthatunk.Az ingyenes pörgetések segítségével simán nyerhetünk akár 125000 € összegű készpénzt is.

Cascading Reels

Egy remek hírrel szolgálhatunk a Playtech nyerőgépes játékait kedvelők számára. Ez a játék ugyanis egy speciális funkcióval is rendelkezik, ami a Collapsing Reels névre hallgat, és a segítségével egyetlen pörgetéssel több alkalommal is nyerhetünk vele.Például, ha a játékhoz 1 € tétet állítunk be, és a Spin gombra kattint elindítjuk, akkor már akár az első pörgetésnél is megtapasztalhatjuk ennek a speciális funkciónak az előnyeit. Ha összejön egy nyerő kombó, akkor a Hot Gems nyertes kombinációt alkotót szimbólumai köddé válnak.AHot Gems speciális funkciójának köszönhetően így egy pörgetéssel egymás után igen sok nyerő kombót lehet összehozni, ugyanis amíg a játékos nyerésben van, addig mindig új ikonok kerülnek a régiek helyére.A Collapsing Reels funkcióhoz ráadásul egy fokozatosan növekvő nyereményszorzót is ad a játék.Az első körben a nyereményekhez biztosított nyereményszorzó: 1x. Nyertes kombináció összehozása után a nyereményszorzó értéke megnő + 1 ponttal.ami egészen addig folytatódik, amíg el nem éri a maximumát: 5x.

A Hot Gems egy video nyerőgép?

Naná, hogy az!Ez egy video nyerőgép, ami kissé bonyolult grafikával rendelkezik. A nyerőgép animációi és a Gems témához tökéletesen passzoló hanghatásai igen színvonalassá teszik a játékmenetét.

Játékon belüli hangeffektek

Teljesen alap dolognak számít, hogyha egy Mining-témájú nyerőgéppel játszunk, akkor egy komplex, magas színvonalú játékélményt várunk el, igaz? A Playtech hála Istennek mindent meg is tett azért, hogy a Hot Gems annyira egyedi legyen, amennyire csak lehetséges, ezért a Mining-témájú nyerőgép hanghatásai tökéletesen passzolnak a játékgép felhasználóbarát kialakítású felületéhez.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Hot Gems online opciót az oldalon, illetve választhatja a Hot Gems letöltés opciót is.Mielőtt letölthetné a Eurogrand szoftver programot készítenie kell egy ingyenes felhasználói fiókot ennél az online kaszinónál. Miután ezzel megvan, bármikor játszhat az izgalmas online kaszinó játékokkal.Ne veszetegesse hát az idejét, hanemcsak regisztrálnia kell a Eurogrand platformján,az alábbi link segítségével, amit követően a Eurogrand letöltés menüből kiválaszthatja a megfelelő opciót. Ennyi az egész – ezt követően megszerezheti25000 € összegű nyereményt összegű maximális, nyerővonalankénti nyereményt.

Információk a Playtech cégről:

Weboldal:https://www.playtech.com/
Székhely:St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Alapítási dátum:1999
Alapító neve:Teddy Sagi
Tevékenységek:Asztali gépes és mobilos játék,Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Játékok & szoftveres megoldások
Játszon most a Eurogrand oldalán 

Kérdések és válaszok

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna a Hot Gems nyerőgéppel történő játék, vagy a Eurogrand kapcsán, akkor olvassa el az alábbiakat:

Online nyerőgépes RTP – Tulajdonképpen mit is jelent ez?

Az RTP tulajdonképpen nem más, mint az staitsztikai adatok alapján kiszámított százalékban megadott érték, ami a Hot Gems nyerőgép, játékosok felé történő kifizetési arányát mutatja megA 25 db nyerővonalas online kaszinó nyerőgépeknél az RTP 93% – 96% közötti.

Mekkora a Hot Gems RTP-je?

A nem túl jó, 95.99%-os Hot Gems RTP rátája miatt meglehet, hogy sokak számára ez a szórakoztató játékmenetű nyerőgép nem jelent kellő kihívást.

Nyeremények kifizetése

Ha hozzá szeretne jutni az ezzel a Playtech játékkal elért nyereményeihez, akkor azt nagyon könnyen elintézheti.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.De a pénzkivételhez egy kifizetési módot is ki kell azért választania,, és felveszi a nyereményét!Amennyiben nehézségei adódnának, úgy bármikor igénybe veheti a Eurogrand ügyfélszolgálatának segítségét is.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

MasterCard hitelkártyát ugyan nem használhat a Eurogrand esetében, viszont Visa kártyát igen.

A Paypal számlámra is kiutalhatok pénzt?

Nem, sajnos a Eurogrand Paypal opció nem áll rendelkezésre a készpénz kifizetéshez.További alternatív pénzkivételi módok is biztosítottak az ön számára. A Neteller és a Skrill, amennyiben ön rendelkezik Neteller, vagy Skrill számlával.

Eurogrand Alkalmazás

A Hot Gems nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Hot Gems alkalmazás használata révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Összefoglaló

Hot GemsElőnyök:Hátrányok:
Bónusz funkciók:
Tapasztalat:
Ingyenes pörgetések funkció:
Mobilos játék:
Speciális szimbólumok
Grafika:
Készpénz kifizetés:
Játszon most a Eurogrand oldalán 
18+ | Commercial Content | Wagering and T&C's Apply | Play Responsibly