Golden Tour online

Játék online nyerőgépekkel itt:Eurogrand
Üdvözlő Bónusz:100% Akár €300
Ingyenes pörgetések:100 Ingyenes pörgetések
Fogadási követelmények40x
Szerezze meg most a bónuszt:Használja a Linkünket!

Játsszon a Golden Tour nyerőgéppel a Eurogrand oldalánHa ki szeretné próbálni a játék Golden Tour online nyerőgépet, akkor ebből az ismertetőből minden megtudhat róla, és belevetheti magát a legjobb online nyerőgépek izgalmas világába.Először is regisztrálni kell to Eurogrand, ami csak pár percet vesz igénybe. Ezt a fenti gombra kattintva el is végezheti.

A Eurogrand egy XXI. századi online casino, ahol hatalmas választékot talál a legmodernebb, a retrós stílusú és a Sports témájú Playtech nyerőgépes játékok legjobbjaiból.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

A regisztráció menete a Eurogrand oldalán:

 • 1. Lépés: Első lépésként kattintson rá az ebben a cikkben található hivatkozásra.
 • 2. Lépés: Kattintson a Join Now regisztrációs gombra, amivel egy új felhasználói fiókot hozhat létre. Ezt követően adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat: felhasználó név, e-mail cím, jelszó..

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Golden Tour Online: Fő jellemzők

A Sports-témájú nyerőgépek mindig is a kedvencei közé tartoztak? Ez a nagyszerű Playtech nyerőgép mindennel rendelkezik, amire csak vágyhat. Még ha nem is rajong kimondottan a Golf-típuú nyerőgépekér, akkor is érdemes egy esélyt adni ennek a játéknak – mivel könnyen meglehet, hogy ha kipróbálja, akkor ez az online nyerőgépes játék a kedvencei közé fog tartozni. A Golden Tour ismertetője a játékkal kapcsolatos összes részletet tartalmazza – de először kezdjuk a fő jellemzőinél.

 • A tárcsák ennél a nyerőgépnél 1-től 5-ig számozottak. Tény, hogy a 5 tárcsás setup eléggé banálisnak számít, viszont az igen ritkának számító 5-féle nyerési mód kifejezetten szórakoztatóvá teszi a játékot, amire sokkal inkább számítani lehet az a 5 nyerővonalas setup.
 • Ha korábban még nem játszott ezzel a nyerőgéppel, akkor nem érdemes sokat kockáztatnia. Válassza a játék Golden Tour igazi pénzben opciót minimális téttel, így elkezdheti a játékot 0.01 € összeggel is. A nyerőgéppel játszhat közvetlenül a Eurogrand internetes oldalán, illetve le is töltheti a játékot a pc-jére.
 • A nyerőgépnek létezik egy Golden Tour mobil verziója is.
 • Nem árt, ha a játék elkezdése előtt megismerkedik a játékszabályokkal is, ugyanis ez egy meglehetősen bonyolult nyerőgép.
 • A legnagyobb nyeremény a progresszív Golden Tour jackpot.
 • A Golden Tour RTP-je 97.71% közötti. Ugye ez nem is hangzik rosszul? Az alábbiak bemutatjuk önnek, hogy az RTP maga pontosan mit is takar.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Golden Tour nyerőgép jackpotja

Bárhogy is nézzük, ami a Playtech által készített online játékgépeket vonzóvá teszi a nyerőgépes játékok kedvelői számára, az nem más, mint az online nyerőgépes jackpotokA Golden Tour jackpot révén temérdek készpénz szerezhető meg. Ez a jackpot típus minden alkalommal, amikor valaki játszik a nyerőgéppel, minden tétből egy adott összeget levesz, majd amikor valaki megüti a Golden Tour jackpot nyereményt, az összeg egészét kifizeti a szerencsés nyertesnek.

A nyereményalap a jackpot megnyerésekor minden alkalommal visszaáll a minimális összegére.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Játékmenet / Hogyan játszhatunk a nyerőgéppel

Annak érdekében, hogy a játék Golden Tour online igazi pénzben minél sikeresebb lehessen, amikor élesben online nyerőgépekkel játszik, szeretnénk némi útmutatót adni önnek.Ugyanis ezzel a nyerőgéppel 5 payline vonal áll rendelkezésünkre és mindkét irányba kifizetést biztosít, ez igen gyakran nagyösszegű nyereményeket nyújt.A tét beállítása eléggé intuitív jelegű. A tétek nagysága a kezelőfelületen lévő gombbal kerül kiválasztásra.A játék elkezdéséhez nyomja meg a Spin gombot.A játék elkezdése előtt érdemes alaposan áttanulmányoznia a játékszabályokat és az egyéb fontos tudnivalókat.Ez a játék sokkal nagyobb kihívást nyújt, mint a már megszokott, egyszerű nyerőgépeivel játszani.Ez a leírás a nyerőgéppel való játékhoz szükséges instrukciók leegyszerűsített változata. Ha valami még mindig nem teljesen érthető, akkor bármikor elolvashatja a tökéletesen megírt, részletes játékszabályokat.

1. Lépés: A Golden Tour nyerőgépnél a demó verzió a jobb vagy az igazi pénzes játékmód?

Most el kell azt is döntenie, hogy a kezdőknek való, pénzbefizetés nélküli játékmód, vagy az igazi pénzes, játék Golden Tour online opciót választva kíván játszani a nyerőgéppel.A nyerőgépes játékok általában rendelkeznek ingyenes móddal, viszont a Eurogrand cég ennél a játékgépnél kizárta ezt a lehetőséget. De nem kell azért elkeseredni, hiszen ennek a döntésnek köszönhetően a Golden Tour igazi pénzben opció révén jókora összegű készpénz nyeremény váltak elérhetővé. Vesse bele magát ön is a játékba és szerezze meg a 5000 € összegű vonalankénti nyereményt.

2. Lépés: Állítsa be a játéktét nagyságát

A Golden Tour igazi pénzben játszva hoz csak profitot a konyhájára, azaz a Eurogrand egyenlegére, de mielőtt még megpörgetné a 5 tárcsás nyerőgép tárcsáit szánjon időt a tét beállításra is. A nyerőgéppel 25 € maximális téttel és 0.01 € minimális téttel is játszhat pörgetésenként.Figyelembe véve, hogy ez a minimalista dizájnnal rendelkező nyerőgép kis összegű, de gyakori nyeremények biztosít, alacsony tétben játszva is szép profitot nyújthat önnek.Ezzel a 5-tárcsás online kaszinó játéknál kifejezetten nagy tétben, azaz sok érmével is játszhat.A vonaltét 1 érme, amit ön nem változtathat meg. Ugyanakkor viszont növelheti és csökkentheti is az érmék értékét a 0.01 € – 5 € közötti tartományban.Ha mindent egy kattintással akar beállítani, akkor használja a Bet Max és a Bet One gombokat.Használja a bet size gombot a tétje precízebb beállításához.

Step 3: Válassza ki a játékhoz a payline vonalak számát

A következőkben ki kell választani a payline vonalakat.A játékot elkezdheti akár egy nyerővonallal is.Ha emellett dönt, akkor alacsonyabb lesz a tétje – azaz 0.01 € összegű, viszont így nem lesznek olyan jók a nyerési esélyei.Ha a legtöbbet akarja kihozni a játékból akkor aktiválja az összes, azaz mind a 5 payline vonalat.Persze ettől a tétösszege alaposan megugrik, a 0.05 € – 25 € közötti tétösszege a korábbi beállításaitól függ.Az igazat megvallva senki sem annyira profi, hogy kizárólag csak azokat a payline vonalakat válassz ki, amiken nyerni fog majd.Majd ezt letudva a játékot a Spin gombra kattintva kezdheti el, megpörgetve a tárcsákat.Vágunk akkor most bele! Eljött a játék ideje!

Játszon most a Eurogrand oldalán 

Szabályok

Ez a játék első nekifutásra eléggé bonyolultnak tűnhet, de ne hagyja, hogy ez a tény elvegye a kedvét tőle. A Golden Tour nyerőgép játékszabályai teljesen logikusak, így csak az elejétől a végig el kell olvasnia őket:

 • A kifizetési táblázat ikonjával lehet megnyit a paytable-t, amiben az ikonok értéke található
 • Kifizetések, nyeremények megszerzéséhez csak ki kell pörgetni a nyerőgép szimbólumai közül 2 db egyforma ikont – vagy többet –
 • A Golden Tour nyerőgépes játék esetében a játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy eldönthessék, hogy a játék által biztosított 5 nyerővonal közül hányat akarnak használni
 • Kizárólag az aktív nyerővonalakon kipörgetett nyerő kombinációk kerülnek kifizetésre, és ez alól csak a scatter szimbólumok révén elért nyeremények képeznek kivételt
 • A nyerő vonalak fogadásai összeszorzódnak a soronkénti nyereménnyel
 • A nyerővonalakon az egyforma szimbólumoknak vagy balról jobbra sorrendben – az 1. tárcsától kezdődően -, vagy jobbról balra sorrendben kell lenniük , de a scatter szimbólumra ez a szabály nem vonatkozik
 • A több nyerővonalon elért nyeremények értéke összeadódik
 • Ha egy nyerő vonalon több nyeremény is van, ez esetben mindig csak a legmagasabb nyeremény kerül kifizetésre
 • A scatter kifizetések és nyerő vonal nyeremények összeadódnak
 • Ha a játék szoftvere, vagy a hardware a játék közben meghibásodik, az aktuális nyeremények és kifizetések törlésre kerülnek. A játékra feltett tétek pedig visszafizetésre kerülnek
 • Fontos megjegyzés: Olvassa el a Eurogrand általános szerződési feltételek dokumentumának azon részét, amely a befejezetlen játékmenetekre, és az inaktivitás miatt automatikusan véget érő játékmenetekre vonatkozik

Tárcsák és Nyerővonalak

A Playtech a nyerőgépet pontosan annyi tárcsával látta el, amennyi ideális a pörgős játékmenethez. Ezért ez a spéci nyerőgép 5 tárcsát kapott, ami ráadásul jól passzol a Golf témához is.A Golden Tour nyerőgép 5 tárcsája fentről lefelé, azaz a klasszikus módon forog. Ennek köszönhetően az ember a lényegre, azaz a pénznyerésre koncentrálhat, amikor ezzel a szórakoztató online nyerőgéppel játszik.Érdemes minél közelebbi kapcsolatba kerülni a Golden Tour szimbólumaival, mivel a segítségükkel lehet jókora nyereményekhez jutni.A játék menet során a nyerőgép tárcsáin 11 különféle ikon van, amelyek random módon jelennek meg, ami a vad és a scatter szimbólumokra is igaz.

Játszon most a Eurogrand oldalán 

A nyerővonalak ebben Golden Tour és más nyerőgépek esetében is arra szolgálnak, hogy meghatározzák az 5 tárcsán kipörgetett nyerő kombinációk értékét. A rendelkezésre álló 5 nyerővonal a tárcsákon fut keresztül, és a segítségükkel lehet begyűjtenie10000 € összegű főnyereményt.Aki már játszott online nyerőgépes játékkal, az tökéletesen tisztában van azzal a ténnyel, hogy minél több nyerővonalon játszik, annál nagyobb a nyerési esélye.Mivel a Playtech ennél a nyerőgépnél biztosította, hogy a maximálisnál kevesebb nyerővonallal is játszunk, így akáregyetlenis beállíthatunk a játékhoz a yes gombbal.Viszont, ha a nyerővonalak kikapcsolsa mellett dönt az ember, akkor azzal csökken az esélye, hogy megszerezi a Golden Tour mesés összegű nyereményeit.Ez a nyerőgép mindkét irányba fizet pont úgy, mint a legtöbb video típusú online nyerőgép.A játék révén megszerezhető kisebb összegű, de igen gyakori nyeremények, amiket csupán 5 payline vonal segítségével érhetünk el, kimondottan jónak mondhatók.

Speciális főnyeremény ikon

Akinek az a célja, hogy degeszre tömje a pénztárcáját készpénzzel nem árt, ha fokozott figyelmet szentel a nyerőgép Blue Golf Ball szimbólumának is, ami a jackpot ikon szerepét tölti be a játékban.Ha feltűnik belőle a képernyőn 5 db, akkor a játékhoz használt vonaltétjét egy 1000x szorzóval megnöveli a nyerőgép, és az így elért nyeremény egyből a belső egyenlegén landol.Ahhoz, hogy a játékmenet során megnyerhessük a 5000 € összegű főnyereményt, fontos, hogy a 5 nyerővonal aktiválva legyen, és 5 € összegű vonaltéttel játszunk.

Normál szimbólumok

A Blue Golf Ball szimbólum mellett a következő ikonok a video 11 db szimbólumot tartalmazó nyerőgépes játék egyéb értékes ikonjai, amelyekkel komoly összegű kifizetéseket érhet el:

 • A Orange Golf Ball szimbólum a vonaltét 500x értékét nyújtja kifizetésként
 • Az online kaszinó játék harmadik legértékesebb ikonja a Golf Cart szimbólum minek a segítségével 250x vonalankénti nyereményt szerezhet
 • Egész szép nyeremények szerezhetők meg a Golf Bag szimbólumokkal is egy megfelelő kombináció kipörgetése esetén: a vonaltétje 200x értéke
 • A kisebb összegű kifizetéseket nyújtó ikonok közé tartozik a Red Flag szimbólum, amely révén a vonlatétje x 150 összege szerezhető meg nyereményként
 • Végül, de nem utolsó sorban a rendelkezésére áll a Golf Shoes a legkisebb összegű kifizetéseket nyújtó szimbólum is, amivel kifizetéseként a nyerővonalanként téje x 50 szerezhető meg

Extra szimbólumok

 • AGolden Golf Balls vad ikon
 • A Gopher, Duck és Catfish scatter ikon

A vad ikon

A Golden Tour nyerőgépes játék vad szimbóluma könnyen beazonosítható- a szimbólumokat átböngészve igen könnyű kiszúrni a Golden Golf Balls nevet viselő ikont.A vad szimbólum egyik egyedi tulajdonsága az, hogy a Golden Tour nyerőgép 11 egyéb szimbólumát is helyettesíti a tárcsákon bármelyik payline vonal esetében.Ez az ikon bármely más szimbólumokkal kombinálva azonnali nyereményeket biztosít.Egy kizárólag ebből az ikonból álló kombináció a következő kifizetést nyújtja: 2000x ha sikerül mind az 5 db tárcsán kipörgetni egyet belőle.

A Scatter szimbólum: Gopher, Duck és Catfish

A már említett mellett van még egy speciális szimbólumai is a Golden Tour nyerőgépnek: a scatter ikon.A scatter-nek a fejlesztő a Gopher, Duck és Catfish nevet adta.Az a különlegessége a Golden Tour scatter szimbólumnak, hogy az általa biztosított nyeremények egyáltalán nem függnek a játékgép 5 nyerővonalától, azaz bármilyen tárcsa pozícióban kipörgetve is kifizetéseket nyújt.A fentiek tudatában mindenki számára nyilvánvaló kell hogy legyen, hogy ilyen spéci tulajdonságokkal kizárólag csak a nyerőgép scatter szimbóluma rendelkezik.Akinek még ez sem lenne elég, az jó ha tudja, hogy a scatter ikon a Golden Tour nyerőgép bónusz fordulóját is képes aktiválni, ami természetesen a sima szimbólumokról egyáltalán nem mondható el.

Extra játékok

Vegyük akkor most át az alapjátékon kívüli extra funkciókat.

Extra bónusz játék

A Golden Tour bónusz játékmódja révén révén megtörheti a tárcsák folyamatos pörgetésének egyhangúságát.De ami a lényeg: jókora nyereményekkel is gazdagodhat!Ezt a funkciót a nyerőgép Gopher, Duck és Catfish szimbólumainak egyszerre történő kipörgetésével lehet elindítani.

A Golden Tour – az egy video nyerőgép?

Még szép, hogy az!Mivel egy video nyerőgép, ezért az a egyszerű kialakítású nyerőgépes játék hanghatásai és dizájn elemei is tökéletesen illenek a Sports nyerőgép témához.

Hanghatások

Túl sok mindent nem tudunk elmondani a Golden Tour nyerőgép hangeffektjeivel kapcsolatban. Egy az egyben hozzák azt a szintet, ami elvárható egy átlagosnak számító nyerőgépes játéktól.

Eurogrand Szoftver

A Eurogrand önnek kétféle lehetőséget is kínál a játékhoz: először is választhatja a játék Golden Tour online opciót a weboldalukon, illetve dönthet a Golden Tour letöltése mellett is.Csak egy felhasználói fiókot kell létrehozni az online casino oldalán a Eurogrand szoftver letöltéséhez. Így a Playtech játékok egyből elérhetővé válnak,és tetszése szerint bármikor játszhat velük.Éppen ezért,regisztráljon most a Eurogrand platformján,az alábbi link segítségével, majd keressen rá a Eurogrand letöltés opcióra is. Most már nyugodtan koncentrálhat a megszerzéséreGolden Tour maximális nyereményét – ami akár 10000 € is lehet.

Playtech információk

Alapítva:1999
Piacok:Platformfüggetlen menedzsment rendszer, Asztali gépes és mobilos játék, Játékok & szoftveres megoldások
Weboldal:https://www.playtech.com/
Alapító:Teddy Sagi
Központ:St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Játszon most a Eurogrand oldalán 

Gyakori kérdések és válaszok

Az alábbiakban fontos információkat talál a Eurogrand online casinoval kapcsolatban, és olyan trükköket, tippeket tudhat meg, amiket felhasználhat a Golden Tour nyerőgéppel történő játékhoz.

Mi a jelentősége a nyerőgépes játékok RTP-jének?

A RTP – az angol Retrun to Player rövidítése -, egy olyan elméleti kifizetési kvóta, amit Golden Tour nyerőgép, hosszú periódust átölelő kifizetési adatai alapján kalkulának ki.A 5 payline vonalas nyerőgépes játékok esetében ez a százalékban megadott érték nagyjából 93% – 96% között mozog.

Mekkora a Golden Tour RTP-je?

Ez a fantasztikus, 5-tárcsás nyerőgép egészen biztosan rabul ejti majd a szívét, főként akkor, ha figyelembe veszi, hogy a Golden Tour RTP rátája 97.71%-os!

Nyeremények kifizetése

Nagyon egyszerűen hozzájuthat az ezzel a Playtech online kaszinó játékkal elért nyereményeihez.Ellenőrizze le a Eurogrand fiókjának az egyenlegét, így pontosan tisztában lesz vele, hogy mekkora összeget nyert.Ezt követően csak egy pénzkifizetési módot kell kiválasztania,, ami szó szerint gyerekjáték.Persze, ha bármilyen jellegű kérdése adódna, akkor a Eurogrand ügyfélszolgálatának kompetens munkatársai mindig örömmel segítenek önnek.

Hitelkártyás pénzkifizetési módok is elérhetők?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy MasterCard-ot nem, csakis Visa-t használhat.

A Paypal is elérhető?

Nem, mivel a Eurogrand Paypal pénzkifizetési mód nem áll rendelkezésre.Jó hír, hogy egyéb, teljesen biztonságos pénzkifizetési módok is elérhetők az ön számára, mint például a Neteller és a Skrill.

Golden Tour Mobil Alkalmazás

A Golden Tour nyerőgép összes fantasztikus kiegészítője azonnal elérhetővé válik és némi szerencsével relatíve jónak mondható gyakori nyereményeket, szerezhet a Golden Tour alkalmazás használata révén.Fontos tudnia, hogy kizárólag egyetlenegy hivatalos, és teljesen ingyenes verzió Eurogrand alkalmazás van. Éppen ezért soha ne fizessen gyanús weboldalakon az alkalmazás letöltéséért.

Konklúzió

Golden TourElőnyök:Hátrányok:
Mobilbarát:
Kifizetések:
Ingyenes pörgetések:
Vad szimbólumok/Scatter-ek:
Bónusz játékok:
Grafika:
Tapasztalat:
Játszon most a Eurogrand oldalán 
18+ | Commercial Content | Wagering and T&C's Apply | Play Responsibly